bu arada bebelere zeytın verıyomuuusnuz??bızımkıe babası alıştırdı 2 haftadır her sabah zeytın yıyo,,en az 3 tane yıyo versek daha yıycek ama fazla olur heralde o kadar
Ben de dün Canberk e ikeadan kollu önlüklerden var ya ondan alacaktım hatta onun için gittim diyebilirim ama unuttum almayı artık kendisi yemek istiyor normal önlük kesmiyor kollarını falan da batırıyor diye alacaktım onu giydireyim mama sandalyesinin altına da bez sereyim döke saça yesin istediği gibi diyorum ara sıra da olsa.
Ya bana akil verin okuyunca hepiniz ltfn ben rofleye gdince 2,5 -3 saat suruyor ve mina dogdgndan beri 2 kere gttim biri cok kucuktu o kadar uyuyordu zatrn gidip gelene kadar uyanmamisti digeride gecenaylarda artk mizirdanmaya baslamisti ki donmustm kuafre gtremem alerjisi vqr gecmemia gecen mutfak lavobosunda ki az kqlan camasir suyu kokusundan tikandisonuc sacimi tek renge boyatip 40 dk kuaforde isimi bitirmek bana sac rengi tavsiye edin mina artik 3 saat durmaz annemde sari dibi gelincede ben sevmyrm illa yaptrmam lazim oyle olunca o yuzden bu karari aldm
Selam arkadaslar bu saatte ne bu kalabalık
Oglusum rahatsız biraz teyzeleri
Zaten bir kaç gündür uyku iştah yok huysuz bugün iyice arttı çok kaka yapıyor popo kipkirmizi sisten herhalde bir de gittik bugün ası yaptırdık s.ocağında cokk ağladı ordan Dr a geçtik kontrole orda çıkana kadar ağladı yırttı kendini hep kucaimda durmak istedi aksamda yemeden uyudu yediremedim sonra uyandı uyuyana kadar canım çıktı mama ble yaptım aciktimiki die onuda yemedi öyle bı agliyoki uyurken bile kaka yapmış. Hic bı dış yada ası bu kadar etkilememişti bizi ins gcer yarına
Sizlerden ne haber ins hersey iyidir
günaydın herkeseeeee
kayınvalidemler gittiler bende ilk iş bilgisayarı kurup kk yı açtım :)
özledim hepinizi nasılsınız napıyonuz?
biz genel anlamda iyiyiz yasemincim . dün akşam bi ateşimiz yükseldi sebebini bilmiyoruz inşll. bugün devam etmez..
cümleten günaydın
herkese gunaydın
herkese gunaydın
hasta bebeişlerımize şifalar dılıyorum,,hep sağlıklı olsun onlar ya ınsannın hayatı duruyor resmen
nevracım emre buragında doğum gununu kutlarımm nıce sağlıklı mutlu guzel yıllarını gorun ınşş..
ayy yasemınnn cook merak edıyorum senın miniğiiiiiii pek nazlı cıktı yaaa bakk kızsa nazlı erkekse nazım koy en ıyısı
kızlar inek sütüne başlayan varmı. bal falan veryormusunuz. değişik menüler yokmu sıkıldık artık aynı şeyleri pişirmekten:26:
herkese gunaydın
hasta bebeişlerımize şifalar dılıyorum,,hep sağlıklı olsun onlar ya ınsannın hayatı duruyor resmen
nevracım emre buragında doğum gununu kutlarımm nıce sağlıklı mutlu guzel yıllarını gorun ınşş..
ayy yasemınnn cook merak edıyorum senın miniğiiiiiii pek nazlı cıktı yaaa bakk kızsa nazlı erkekse nazım koy en ıyısı
bizde seni ve gelinimi öpüyoruz canımmmgünaydın kızlar geçmişten anca geldim nasılsınız bakalım
pelin hem maşallah hem geçmiş olsun miniciğime bırakmak lazım cesaretlensinler diye ben o kadar pimpirikli değilim eşim düşünce filan çok tepki gösteriyor o da ağlamaya başlıyor tepki göstermezsek ağlamıyor
röfleye gelince ben çok seviyorum diplerim çok çıktı gitmeme lazım ama hiç durmuyorsa bari saçının 1-2 ton açığına boyat baya idare eder çok fena olur vakit bulamazsan evde bile halledebilirsin
dünür canım nasılsınız 3 silahşörler öpüyorum hepinizi nevra emre burak ın doğum günü kutlu olsun iyi ki doğdun emre iyi ki varsın rabbim sana mutlu huzurlu ve sağlıklı yaşklar nasıp etsin
bige ve nilkun hastalar nasıl oldu umut paşam düzeldi mi nilaycık nasıl
eeeeeeeeeee başka hatırlıyamıyorum unuttum
zeytinleri bir 15 dakika kadar önce tercihen sıcak suya koy tuzunu al sonra ver fatmacım o zaman daha fazla da yese sorun olmazbir de satın alırken siyah değil boz renkli olmasına dikkat et, boyasız zeytin simsiyah olmaz
giyer mi ebru? ben umutu düşünemiyorum mümkün değil giymezher şeyimiz leke içinde... mutfak halımız dahil
mümkün olduğunca uzun gitmesi için en mantıklısı kendi rengine yakın boyamak pelincim
geçmiş olsun nazancım her diş öncekinden zor geliyor maalesef
hoşgeldiiiin3ünüzü de öpüyorummmm
tekrar geçmiş olsun nevracım
günaydınnnn
bu arada dünür tickerini çok beğendim küçük erkek abi oluyor çok hoş kırmızı kırmızı kıza yakışır ( anladın sen )
teşekkürler nevracımbu arada ;
meralcim paketlerin dün geldi,
öznurcuğum 20 tl geldi . Haberin olsun ..
Allah kabul etsin..
ben inek sütünü sulandırarak verdimkızlar inek sütüne başlayan varmı. Bal falan veryormusunuz. Değişik menüler yokmu sıkıldık artık aynı şeyleri pişirmekten:26:
günaydın kızlar geçmişten anca geldim nasılsınız bakalım
pelin hem maşallah hem geçmiş olsun miniciğime bırakmak lazım cesaretlensinler diye ben o kadar pimpirikli değilim eşim düşünce filan çok tepki gösteriyor o da ağlamaya başlıyor tepki göstermezsek ağlamıyor
röfleye gelince ben çok seviyorum diplerim çok çıktı gitmeme lazım ama hiç durmuyorsa bari saçının 1-2 ton açığına boyat baya idare eder çok fena olur vakit bulamazsan evde bile halledebilirsin
dünür canım nasılsınız 3 silahşörler öpüyorum hepinizi nevra emre burak ın doğum günü kutlu olsun iyi ki doğdun emre iyi ki varsın rabbim sana mutlu huzurlu ve sağlıklı yaşklar nasıp etsin
biz veriyoruz ama cnmbize bal 1,5 yaşına kadar vermeyin demişlerdi
bizde amabu arada dünür tickerini çok beğendim küçük erkek abi oluyor çok hoş kırmızı kırmızı kıza yakışır ( anladın sen )
günaydın kızlar bige ve nilkun hastalar nasıl oldu umut paşam düzeldi mi nilaycık nasıl
teşekkürler nevracım
ben inek sütünü sulandırarak verdim
balı hergün muzluyla veriyoruz canım
ballı muza bayılıyor kara kuzumda
Biz veriyoruz ama cnm
yaşından sonra herşeyi verindediler bizede:86:
Bizde ama
2 dünür arsınada girilmez amaaa
anladığı şeyide merak ettik ama:76:
elma rendesi ve bal karışımı veriyorum bende
süt içiremedim ama
herşeyi yiyen çocuk süt içmiyo ne etcem bilmem
dünürümde kızın olursada yakışır demek istiyo anladın sen onu derken :)
tekrar geçmiş olsun nevracım
kızlar inek sütüne başlayan varmı. bal falan veryormusunuz. değişik menüler yokmu sıkıldık artık aynı şeyleri pişirmekten:26:
günaydın kızlar geçmişten anca geldim nasılsınız bakalım
doktor kontolümüz var bu akşam 8 de. sorusu olan varsa alayım. innek sütü ve balı not ettim. ama aklıma başka gelmio:26:
Sağol canımcım konuştum şimdi annemle ölçmüş 35,8 miş ateşi ..
içe basması sorun mudur? yoksa düzgün basması için daha zamanı var mı?
biz de bu akşam üzeri gidecektik ama sümüklü böceğe dönüşünce doktorumuz canını yakmayalım haftaya gelin bir kerecik yansın canı dedi :94: vücuttaki enfeksiyon kan değerlerini sapıttırıyormuş ya
yasemiin hoşgeldin canım özledik sizi haktanım daha iyiymiş sevindim ee artık şu nazlı fasulye de gösterir inşallah cinsiyetini cümleten meraktan kurtarır bizigünaydın herkeseeeee
kayınvalidemler gittiler bende ilk iş bilgisayarı kurup kk yı açtım :)
özledim hepinizi nasılsınız napıyonuz?
aa neden yükseldi ki ateşi başka bir rahatsızlık belirtisi yok di mi canım. çok geçmiş olsun yakışıklımabiz dün gece biraz hastalandık . ateşimiz çıktı .önce 37,7 oldu yarım saat içinde de 38,8 ' e çıktı .. hemen banyoya soktum ılık duş aldırdım .. duş sonrası 37,5 geriledi. dr konuştuk tam fitil yaptırdı. sonra uyudu paşam . geceyi rahat geçiriyoruz derken 4,5 ta tekrar yükseldi ateşi 37,8 çıktı bu seferde. dajha yükselir diyo korktum hemen bi fitil yaptım. şimdi iyi ateşide 36,5 larda inşll. tekrar yükselmez. dr konuşacaz niye oldu anlamadık ..
günaydıncümleten günaydın
maaşallah haktan paşama tahmin edebiliyorum canım çok şeker bu halleri yaageçmiş olsun yavyuma vallahi öyle
onlar hasta olunca hayat felç oluyo resmen
haktanda öyle:)
ay seyrettirebilsem öyle komik yürüyoki
oturmak bilmiyo ama:)))
günaydınherkese gunaydın
biz başladık inek sütünü direk içmiyor ama kahvaltısına ekliyorum bazen muzlu süt bisküvi karışımı yediriyorum bazen muhallebi yapıyorum. bala da başladık ya kahvaltıya ya da meyve püresine ekliyoruzkızlar inek sütüne başlayan varmı. bal falan veryormusunuz. değişik menüler yokmu sıkıldık artık aynı şeyleri pişirmekten:26:
günaydın bigecim iyi hadi çok ağır seyreytmeden atlatırsınız inşallahgünaydın melikecim geceyi nispeten iyi geçirdik sabah da henüz konuşmadım canım sağolasın ilgine
çok şükür 36.5muş ateşi
doktor kontolümüz var bu akşam 8 de. sorusu olan varsa alayım. innek sütü ve balı not ettim. ama aklıma başka gelmio:26:
var var vaaaarrr neden bu çocuklar uyumuyor bizim doktor çare bulamadı çare bulacak bir doktor varsa türkiyenin öbür ucunda olsa gidecem takatim kalmadı valla artık yaa
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?