2009 Aralık Anneleri

bu arada bebelere zeytın verıyomuuusnuz??bızımkıe babası alıştırdı 2 haftadır her sabah zeytın yıyo,,en az 3 tane yıyo versek daha yıycek ama fazla olur heralde o kadar

zeytinleri bir 15 dakika kadar önce tercihen sıcak suya koy tuzunu al sonra ver fatmacım o zaman daha fazla da yese sorun olmaz bir de satın alırken siyah değil boz renkli olmasına dikkat et, boyasız zeytin simsiyah olmaz

giyer mi ebru? ben umutu düşünemiyorum mümkün değil giymez her şeyimiz leke içinde... mutfak halımız dahil

mümkün olduğunca uzun gitmesi için en mantıklısı kendi rengine yakın boyamak pelincim

geçmiş olsun nazancım her diş öncekinden zor geliyor maalesef

günaydın herkeseeeee
kayınvalidemler gittiler bende ilk iş bilgisayarı kurup kk yı açtım :)
özledim hepinizi nasılsınız napıyonuz?

hoşgeldiiiin 3ünüzü de öpüyorummmm

biz genel anlamda iyiyiz yasemincim . dün akşam bi ateşimiz yükseldi sebebini bilmiyoruz inşll. bugün devam etmez..

tekrar geçmiş olsun nevracım

cümleten günaydın

herkese gunaydın

günaydınnnn

çok teşkkür ederiz teyzesi amin hepimizin bebişleri inşll.
hiç bi bebek hasta olmasın .. dayanamıyorum
günaydın bu arada ..

kızlar inek sütüne başlayan varmı. bal falan veryormusunuz. değişik menüler yokmu sıkıldık artık aynı şeyleri pişirmekten:26:

günaydın kızlar geçmişten anca geldim nasılsınız bakalım
pelin hem maşallah hem geçmiş olsun miniciğime bırakmak lazım cesaretlensinler diye ben o kadar pimpirikli değilim eşim düşünce filan çok tepki gösteriyor o da ağlamaya başlıyor tepki göstermezsek ağlamıyor
röfleye gelince ben çok seviyorum diplerim çok çıktı gitmeme lazım ama hiç durmuyorsa bari saçının 1-2 ton açığına boyat baya idare eder çok fena olur vakit bulamazsan evde bile halledebilirsin
dünür canım nasılsınız 3 silahşörler öpüyorum hepinizi nevra emre burak ın doğum günü kutlu olsun iyi ki doğdun emre iyi ki varsın rabbim sana mutlu huzurlu ve sağlıklı yaşklar nasıp etsin
bige ve nilkun hastalar nasıl oldu umut paşam düzeldi mi nilaycık nasıl

eeeeeeeeeee başka hatırlıyamıyorum unuttum

bu arada dünür tickerini çok beğendim küçük erkek abi oluyor çok hoş kırmızı kırmızı kıza yakışır ( anladın sen )

oooh adlarıda hazır bak:)))))
ah fatma bide beni gör meraktan çatlıycam :)
e bilsem ona göre isim düşünürüm ona göre hazırlanırım ama dimi

bizde seni ve gelinimi öpüyoruz canımmm
nilgünün hastalarımı vaaar :26:

sanada umut'a da

bu arada ;

meralcim paketlerin dün geldi,

öznurcuğum 20 tl geldi . Haberin olsun ..

Allah kabul etsin..
teşekkürler nevracım

kızlar inek sütüne başlayan varmı. Bal falan veryormusunuz. Değişik menüler yokmu sıkıldık artık aynı şeyleri pişirmekten:26:
ben inek sütünü sulandırarak verdim
balı hergün muzluyla veriyoruz canım
ballı muza bayılıyor kara kuzumda

bize bal 1,5 yaşına kadar vermeyin demişlerdi
biz veriyoruz ama cnm
yaşından sonra herşeyi verindediler bizede:86:
bu arada dünür tickerini çok beğendim küçük erkek abi oluyor çok hoş kırmızı kırmızı kıza yakışır ( anladın sen )
bizde ama
2 dünür arsınada girilmez amaaa
anladığı şeyide merak ettik ama:76:

günaydın kızlar bige ve nilkun hastalar nasıl oldu umut paşam düzeldi mi nilaycık nasıl

günaydın melikecim geceyi nispeten iyi geçirdik sabah da henüz konuşmadım canım sağolasın ilgine

çok şükür 36.5muş ateşi

Son düzenleme:

elma rendesi ve bal karışımı veriyorum bende
süt içiremedim ama
herşeyi yiyen çocuk süt içmiyo ne etcem bilmem

dünürümde kızın olursada yakışır demek istiyo anladın sen onu derken :)

doktor kontolümüz var bu akşam 8 de. sorusu olan varsa alayım. innek sütü ve balı not ettim. ama aklıma başka gelmio:26:

tekrar geçmiş olsun nevracım

Sağol canımcım konuştum şimdi annemle ölçmüş 35,8 miş ateşi ..

kızlar inek sütüne başlayan varmı. bal falan veryormusunuz. değişik menüler yokmu sıkıldık artık aynı şeyleri pişirmekten:26:

ben veriyorum çokta sevdi balı . inek sütü daha hiç vermedim. aptamil junior içiyoo..

teşekkür ederiz melike teyzesi rababim tüm bebişlere uzun , sağlıklı ömürler versin..

doktor kontolümüz var bu akşam 8 de. sorusu olan varsa alayım. innek sütü ve balı not ettim. ama aklıma başka gelmio:26:

içe basması sorun mudur? yoksa düzgün basması için daha zamanı var mı?
biz de bu akşam üzeri gidecektik ama sümüklü böceğe dönüşünce doktorumuz canını yakmayalım haftaya gelin bir kerecik yansın canı dedi :94: vücuttaki enfeksiyon kan değerlerini sapıttırıyormuş ya

tamam canım not ettim

İYİ Kİ DOĞDUN EMRE BURAK
İYİ Kİ DOĞDUN YAKIŞIKLI PAŞA
İLK YAŞIN KUTLU OLSUN
AİLENLE BİRLİKTE NİCE MUTLULUK, SAĞLIK VE BOL ŞANS DOLU YAŞLARIN OLSUN

günaydın herkeseeeee
kayınvalidemler gittiler bende ilk iş bilgisayarı kurup kk yı açtım :)
özledim hepinizi nasılsınız napıyonuz?
yasemiin hoşgeldin canım özledik sizi haktanım daha iyiymiş sevindim ee artık şu nazlı fasulye de gösterir inşallah cinsiyetini cümleten meraktan kurtarır bizi
aa neden yükseldi ki ateşi başka bir rahatsızlık belirtisi yok di mi canım. çok geçmiş olsun yakışıklıma
cümleten günaydın
günaydın
geçmiş olsun yavyuma vallahi öyle
onlar hasta olunca hayat felç oluyo resmen

haktanda öyle:)
ay seyrettirebilsem öyle komik yürüyoki
oturmak bilmiyo ama:)))
maaşallah haktan paşama tahmin edebiliyorum canım çok şeker bu halleri yaa
günaydın
biz başladık inek sütünü direk içmiyor ama kahvaltısına ekliyorum bazen muzlu süt bisküvi karışımı yediriyorum bazen muhallebi yapıyorum. bala da başladık ya kahvaltıya ya da meyve püresine ekliyoruz
günaydın melikecim geceyi nispeten iyi geçirdik sabah da henüz konuşmadım canım sağolasın ilgine

çok şükür 36.5muş ateşi
günaydın bigecim iyi hadi çok ağır seyreytmeden atlatırsınız inşallah

var var vaaaarrr neden bu çocuklar uyumuyor bizim doktor çare bulamadı çare bulacak bir doktor varsa türkiyenin öbür ucunda olsa gidecem takatim kalmadı valla artık yaa

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

var var vaaaarrr neden bu çocuklar uyumuyor bizim doktor çare bulamadı çare bulacak bir doktor varsa türkiyenin öbür ucunda olsa gidecem takatim kalmadı valla artık yaa

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

günaydın canım. keşke çözüm bulabilsek.kız gözlerini kapar kapamaz yanında sızıyorum. kocatan şikayetçi benle ilgilenmiyon diye. zombi gibi oldum benle kim ilgilensin acep

günaydın günaydın günaydın

hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun,

Yasemin, ne sen sor ne ben söyliyim, bu arada ben anladım kayınvalidenin sizde olduğunu seni göremeyince
Pelincim, modemlerin normalde wireless özelliği yok yani telden bağlanamıyorsun
ancak teknosa elektro world gibi mağazalarda top şeklinde bir dağıtıcı var, modemi ona takınca hem laptoptan hem telefondan bağlanabilirsin, ama fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok.

Ebru, ben mesajını okuyamadan çıktım bulamadıysan tekrar yazayım

Melike sk. 40/16 Etlik-ANKARA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…