ayy ılahıı nılkunnnnn kız benım ne ışım var tabii eşimi cağırdı o gıttı
ben de tam bora ya dışarı cıkalım dıcktım dıyemeden gıttı onu yazdımdııı
ben anladım fatma eşine azra uyansın dışarı çıkalım diycekmiş eşini ağır ağbilerinden biri çağırmış o da gitmek zorunda olduğu için fatma da ağır olup fıçının üstüne oturmaya karar vermiş. doğru anlamış mıyım:26::90:
ne iş yapıyodu enişte bey?
gizli girdim ne oldu anlamadım normalde acamıyoruzzzz selam herkeseeee:82:
ay neyse sız benım kocatanı boşverınde azrasultanım ın fotolara bakın yenı yukledım
bak ben doğru anlamışımayy ılahıı nılkunnnnn kız benım ne ışım var tabii eşimi cağırdı o gıttı
ben de tam bora ya dışarı cıkalım dıcktım dıyemeden gıttı onu yazdımdııı
ben de kendimi tercüman sanıyodumhay kavrayışına gurban
hııı :44: neydi bacım sizin soyadınız?
sütü suyla karışıp vermeyi dene cnm
hıııımmm dünürün merak uyandırıyor
yasemiin hoşgeldin canım özledik sizi haktanım daha iyiymiş sevindim ee artık şu nazlı fasulye de gösterir inşallah cinsiyetini cümleten meraktan kurtarır bizi
maaşallah haktan paşama tahmin edebiliyorum canım çok şeker bu halleri yaa
biz başladık inek sütünü direk içmiyor ama kahvaltısına ekliyorum bazen muzlu süt bisküvi karışımı yediriyorum bazen muhallebi yapıyorum. bala da başladık ya kahvaltıya ya da meyve püresine ekliyoruz
HAY ALLAH YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NİLGÜNÜMYasemin, ne sen sor ne ben söyliyim, bu arada ben anladım kayınvalidenin sizde olduğunu seni göremeyince
Nilay daha iyi şükür
akşam tutturdu okula gitmek istiyorum diye sabah 10 akşam 10 ilaç içiyor ( antibiyotik )
koyduk yanında saatinde iç dedik
yine içim rahat etmedi, okula gittim işe gelmeden kontrol etmeye içmiş ilacını iyi görünüyordu
aman çok şükür atlatmış nilay kuzusu
gökhan'a gelince ağrısı var ama işe gitmediği için keyifli
sol elinin işaret ve yüzük parmağı sarılı ama bereber sarmamışlar, ayrı ayrı
oda Turkcelin reklamları varya dıt dıt dırıt dıt onu yapıp duruyor
bende ayıp sana diyorum rakip operatör nede olsa
Herkesciklere gunaydinlar tunaydinlar..
Berbat bi gece getirdik . Grip olduk biz burnumuz tikali. Gece 2 den beri ayaktayiz hic uyumaya niyeti yok. Burnumuz gozumuz sakir sakir akiyor .
canım hiç sorma dün ateslendi 38.5 kadar çıktı calpol verdim düştü ama 4 saat sonra tekrar cıkıo dün cocuk doktoruna götürdük kulağında yok bişiy dedi gelde deli olma gribal olabilir atesi dedi ama çocukta burun akıntısı öksürük falan yokki dişte yapabilirdedi çok aydınlattı saolsun offfffff
dün geceden beri ateslenmedi keyfi yerine geldi şükür antibiyotiğe devam cuma eşimin memleketine gidiyoruz orda bi profesör tanıdığa götürcez inş sonuc ii olur sen nasılsın oğluşun nasıl nilay hastaymış sanırım gecmiş olsun cnm
noldu gııı?üge canımcım
EZİLMİŞ BİSKÜVİ VE SÜT YEMEDİĞİ İKİ ŞEY
DİĞER AKLINA GELEBİLECEK HERŞEYİ YİYO İÇİYO AMA
AMA SÜTÜ İÇSİN YAAAA(((
HEMDE OĞLUŞUMUN ELİNDEN TUTTTUM YÜRÜYEREK GİTTİK
SALINCAKTA RESMİNİ ÇEKTİM BULANIK AMMA İDARE EDİN BİRAZDAN YÜKLİYCEM EĞER BECEREBİLİRSEM
yok melke yok benim sokağımın adı yok
adsız sokakata oturyom ben
Aylık fatura ortalama 22 tl ye geliyor
her yöne 400 dk. 4000 sms
ilk 6 ay 25 sonr 35 oluyor
12 ay içindede 3 defa faturanı avea ödüyor
ben anladım fatma eşine azra uyansın dışarı çıkalım diycekmiş eşini ağır ağbilerinden biri çağırmış o da gitmek zorunda olduğu için fatma da ağır olup fıçının üstüne oturmaya karar vermiş. Doğru anlamış mıyım:26::90:
allam yaaa, güzel havalarda hep bi mazeret çıkıyo nedense :95:
Biz mazeret dinlemedik gittik babamızı işten aldık geldik
Hemde oğluşumun elinden tutttum yürüyerek gittik
Resim yüklediiiim :)))
eee güzel işte ben ona geçmek istiyorum avea ya gidebilirsem hemen geçeceğim sonra ohh bee mi derim offf bee mi derim bilmiyorum resmen yolunuyormuşum gibi geliyor 13 senedir servet ödedim
ben de öle anladım koca forumda sadece ikimiz akıllıyız maşallah bize tütütü nazar değmesin bize aman da aman
aman benim damada bak o kadar büyüdü de babaya yürüyerek mi gidiyor maşallah kırkbin kere
aman kızlar ne olmuş biliyor musunuz dün bizim patron bir arkadaşına su verdi bedelsiz kasa raporuna şeref tatlı diye yazıldı sabah beni yanına çağırdı çünkü yazan benim bir baktım kasa raporunda ******** tatlı yazıyor şok oldum şimdi araştırıyorum ama çözemedik
aman kızlar ne olmuş biliyor musunuz dün bizim patron bir arkadaşına su verdi bedelsiz kasa raporuna şeref tatlı diye yazıldı sabah beni yanına çağırdı çünkü yazan benim bir baktım kasa raporunda ******** tatlı yazıyor şok oldum şimdi araştırıyorum ama çözemedik
bakıcam tanıyos mu diye
Peynir ve yoğurt yiyorsa süt içmese de olur ki yaseminSütten muhallebi yap şeker yerine pekmez koyarak mesela :13:
Hay maşallah haktan paşaya bayağı adam olmuş da annesini gezdirmiş
Bekliyoossssss
kakaolusunu ballısını sıcağını soğuğunu bisküvilisini denedim içmedi zatenbizim nilayda içmezdi süt yasmin
doktoruda zaten inek sütü insanlar için uygun değil onun yerine mayalanmış çeşitleri yoğurt peynir gibi rünleri daha faydalı demişti
eğer bunları tüketiyorsa süt içmesede olur demişti
hala içmez kakaolusu hariç
eee güzel işte ben ona geçmek istiyorum avea ya gidebilirsem hemen geçeceğim sonra ohh bee mi derim offf bee mi derim bilmiyorum resmen yolunuyormuşum gibi geliyor 13 senedir servet ödedim
ben de öle anladım koca forumda sadece ikimiz akıllıyız maşallah bize tütütü nazar değmesin bize aman da aman
aman benim damada bak o kadar büyüdü de babaya yürüyerek mi gidiyor maşallah kırkbin kere
Resim yüklediiiim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?