iyi de ne yazıyordu şimdi bunu da ben anlamadım:26::44:ben de öle anladım koca forumda sadece ikimiz akıllıyız maşallah bize tütütü nazar değmesin bize aman da aman
aman kızlar ne olmuş biliyor musunuz dün bizim patron bir arkadaşına su verdi bedelsiz kasa raporuna şeref tatlı diye yazıldı sabah beni yanına çağırdı çünkü yazan benim bir baktım kasa raporunda ******** tatlı yazıyor şok oldum şimdi araştırıyorum ama çözemedik
ah canım benim sen de 2. bir atom karıncada sen oldun valla hiç boş durmuyorsunnilay gitti bugünden okula durur mu hiç?
yarın dedemin sene-i devriyesi
hemde gökay için hemde öyle genel yasin okutmaya niyetlendim
onunla uğraşıyorum.
cumaya zor ama satın almak içinde süresi var zannımca demi
tabi uyusun iyileşsin bu güzel ama olan gece bize oluyor sonra dediğin gibi. hiç de sır değil canım yarına zonbi olucan bugün benim olduğum gibiefendim meralim
umut paşa anamın bacaklarında 3 saate yakın uyumuş uyanınca bugün ilk kez azıcık bir şeyler yemişannem halsiz yakın zamanda tekrar uyur uyuya uyuya toplayacak belli ki diyor... tabii ben gidene kadar bir 3 saat daha uyursa gece ben ne halt edicem orası bir sır bir muamma :96:
sümüklü böcek oldu teyzesihorhor çeşmesi sürekli akıyor yazık
gelen giden öpen koklayan elbet birileri bir şeyler taşıdı nazara ne hacet
daha erken değilmi canan?Dentinox Nenedent-Baby (Bebekler İçin Diş Macunu ve Fırçası) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kullanan varmı ne zaman başlıyoruz fırçalamaya azıları beklemeyi düşünüyorum ben ama gheçmi ki :94:
iyi de ne yazıyordu şimdi bunu da ben anlamadım:26::44:
tabi uyusun iyileşsin bu güzel ama olan gece bize oluyor sonra dediğin gibi. hiç de sır değil canım yarına zonbi olucan bugün benim olduğum gibi
geçmiş olsun bige kış geldi nasılda belli değilmi allah beterinden saklasın hafifceck geçer inşallah ilerlemeden
kıyamam sümüklüme
hasta olan niye öpüyo kokluyo ki ya((
tez iyileşsin inşallah yavrum ya
olmuş şekerim
eşin akşam gelirken alsın yarın yapıver nolcak? ayrıca nişasta da olur aynı şekilde, şeker yerine de pekmez veya biraz pekmez biraz meyveyle tatlandırırsan misssssss
rica ederim şekerim de benim aydınlığımdan ne olacak bir titrek mum ışığı işte püf dedin mi biter gider
yemek yemiyor burun akıyor mızmız ama allaha şükür ateşi yok meralim
iyiyim diyelim
allah rast getirsin nilgüncüm
10 saat daha satışta... eşinin çalışmadığı bir cumartesi gidersiniz 24 marta kadar ohooooo... hatta keşse ayarlayabilsek de birlikte gitsek ben aldım 4 tane ama yılbaşı ertesi yılbaşı hediyesi olarak mı gitsek, şubat tatilinde benim izinli olduğum hafta valide istanbula gidecek o hafta içinde mi gitsek, yoksa öylesine bir günde esti deyip mi gitsek bilemedim :44:
Nilgünüm allah şimdiden kabul etsin
bigecim cnm
ah canım benim sen de 2. bir atom karıncada sen oldun valla hiç boş durmuyorsun
şimdiden allah kabul etsin
tabi uyusun iyileşsin bu güzel ama olan gece bize oluyor sonra dediğin gibi. hiç de sır değil canım yarına zonbi olucan bugün benim olduğum gibi
amin canım tşk ederim
şimdi alıp 24 marta kadar kullanabiliyor musun?
açamadım ki mereti inceleyeyim
walla bi kere bile öpmedim, ne olur ne olmaz diye
gerçi o kadar kalabalığa öpmeden de geçer ya
evet aynen öyle 24 marta kadar hafta için 8-12 arası haftasonu 14.30-17.30 arası önceden arayıp rezervasyon yaptırarak kullanabiliyorsun daha önce gittin mi bilmiyorum ama son derece kallavi ve başarılı bir büfeleri var9 lira şaka gibi
şehir fırsatları çok ekonomik bende alıyorum oradan elimde de 2 yer var gidelecek
bi tanesi koçişin doğumgünü için diğeride kızkulesinde kahvaltı .. süper yaaa ..
dr konuştum idrar + idrar kültürü sonuçlarımız temiz çok şükür herşey normal .. akşamki ateş ile ilgili olarakta büyük ihtimalle mikrobik bişey di . bugün ateş yoksa endişelenecek bişey yoktur dedi..
tamam canımmm hem hayırdır ne izni bu hmmm
e nolcak şimdi
patron senin yapmadığını biliyodur ama dimi
yok hjani yazanda yalan yazmamış ama senin başına patlamasında
allah rast getirsin nilgüncüm
10 saat daha satışta... eşinin çalışmadığı bir cumartesi gidersiniz 24 marta kadar ohooooo... hatta keşse ayarlayabilsek de birlikte gitsek ben aldım 4 tane ama yılbaşı ertesi yılbaşı hediyesi olarak mı gitsek, şubat tatilinde benim izinli olduğum hafta valide istanbula gidecek o hafta içinde mi gitsek, yoksa öylesine bir günde esti deyip mi gitsek bilemedim :44:
ah canım benim sen de 2. bir atom karıncada sen oldun valla hiç boş durmuyorsun
şimdiden allah kabul etsin
bedava numuneler kampanyalar bakıııııııııınnnnnnnnn :81:
ooh süpermiş kızkulesinde kahvaltı hala açık mı? ne kadara aldın?
ben ilk kez aldım kampanya kapanınca şehir fırsatı çekinin çıktısını alıp onu mu götürcez şimdi doğru mu anlamışım?
dr konuştum idrar + idrar kültürü sonuçlarımız temiz çok şükür herşey normal .. akşamki ateş ile ilgili olarakta büyük ihtimalle mikrobik bişey di . bugün ateş yoksa endişelenecek bişey yoktur dedi..
o ne o ne sadece ank.ile ilgili heralde dimi
bizde bildiklerimizi paylaşalım şu playskoola girmeye çalışıyorum açmıyor bilgisayar
yok canım alalı 2 hafta oluyoo .. 1 kişi 20 TL aldım ..
kampanyanın kapanmasına gerek yok fırsatlarım bölümünden çıktı alıyorsun çıktıyı yanında olacak mutlaka rezerv yaptırmayı unutma ama.
gözün aydın nevracım
evet aynen öyle 24 marta kadar hafta için 8-12 arası haftasonu 14.30-17.30 arası önceden arayıp rezervasyon yaptırarak kullanabiliyorsun daha önce gittin mi bilmiyorum ama son derece kallavi ve başarılı bir büfeleri var9 lira şaka gibi
şehir fırsatları çok ekonomik bende alıyorum oradan elimde de 2 yer var gidelecek
bi tanesi koçişin doğumgünü için diğeride kızkulesinde kahvaltı .. süper yaaa ..
gözüüaydın nevracımdr konuştum idrar + idrar kültürü sonuçlarımız temiz çok şükür herşey normal .. akşamki ateş ile ilgili olarakta büyük ihtimalle mikrobik bişey di . bugün ateş yoksa endişelenecek bişey yoktur dedi..
harcama harcamaoh çok güzel haber
bu arada yeni bir site keşfettim sanırım son kuruşuma kadar harcıycamYakaladın Yakaladın |*Her gün tek ürün ve inanılmaz bir fiyat
gözün aydın nevracım
oh çok güzel haber
bu arada yeni bir site keşfettim sanırım son kuruşuma kadar harcıycamYakaladın Yakaladın |*Her gün tek ürün ve inanılmaz bir fiyat
gözün aydın nevracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?