2009 Aralık Anneleri

iyi de ne yazıyordu şimdi bunu da ben anlamadım:26::44:
ah canım benim sen de 2. bir atom karıncada sen oldun valla hiç boş durmuyorsun
şimdiden allah kabul etsin
tabi uyusun iyileşsin bu güzel ama olan gece bize oluyor sonra dediğin gibi. hiç de sır değil canım yarına zonbi olucan bugün benim olduğum gibi

sümüklü böcek oldu teyzesi horhor çeşmesi sürekli akıyor yazık
gelen giden öpen koklayan elbet birileri bir şeyler taşıdı nazara ne hacet

geçmiş olsun bige kış geldi nasılda belli değilmi allah beterinden saklasın hafifceck geçer inşallah ilerlemeden

kıyamam sümüklüme
hasta olan niye öpüyo kokluyo ki ya((

tez iyileşsin inşallah yavrum ya

daha erken değilmi canan?
doktorumuz temiz bir bezle silin dişlerini yemeklerden sonra emdikten sonra demişti bize

iyi de ne yazıyordu şimdi bunu da ben anlamadım:26::44:

tabi uyusun iyileşsin bu güzel ama olan gece bize oluyor sonra dediğin gibi. hiç de sır değil canım yarına zonbi olucan bugün benim olduğum gibi

adamın adı şeref sonuna "siz" eklemişler
aynen öyle olacak sanırım müzeyyen :96:

geçmiş olsun bige kış geldi nasılda belli değilmi allah beterinden saklasın hafifceck geçer inşallah ilerlemeden

amin canım inşallah

kıyamam sümüklüme
hasta olan niye öpüyo kokluyo ki ya((

tez iyileşsin inşallah yavrum ya

hasta olduğunu bilmiyordur muhtemelen yasi.. hasta kimse yoktu gelenler arasında ama virüs/mikrobu taşıyorlarmış demek ki :2:

amin canım tşk ederim
şimdi alıp 24 marta kadar kullanabiliyor musun?
açamadım ki mereti inceleyeyim

Nilgünüm allah şimdiden kabul etsin

bigecim cnm

walla bi kere bile öpmedim, ne olur ne olmaz diye
gerçi o kadar kalabalığa öpmeden de geçer ya

olsun eşitledik durumu bunuda sen anlamadın
bige yazmış zaten

çok sağol müzeyyencim amin inşallah
yok kız tek başıma yapabileceğim bişey değil, kayınvalidem burda o burdayken yapayım dedim
yoksa tek başıma hele gökayla tek başıma altından kalkamam.

amin canım tşk ederim
şimdi alıp 24 marta kadar kullanabiliyor musun?
açamadım ki mereti inceleyeyim

walla bi kere bile öpmedim, ne olur ne olmaz diye
gerçi o kadar kalabalığa öpmeden de geçer ya

evet aynen öyle 24 marta kadar hafta için 8-12 arası haftasonu 14.30-17.30 arası önceden arayıp rezervasyon yaptırarak kullanabiliyorsun daha önce gittin mi bilmiyorum ama son derece kallavi ve başarılı bir büfeleri var 9 lira şaka gibi

şehir fırsatları çok ekonomik bende alıyorum oradan elimde de 2 yer var gidelecek
bi tanesi koçişin doğumgünü için diğeride kızkulesinde kahvaltı .. süper yaaa ..

Son düzenleme:
dr konuştum idrar + idrar kültürü sonuçlarımız temiz çok şükür herşey normal .. akşamki ateş ile ilgili olarakta büyük ihtimalle mikrobik bişey di . bugün ateş yoksa endişelenecek bişey yoktur dedi..

şehir fırsatları çok ekonomik bende alıyorum oradan elimde de 2 yer var gidelecek
bi tanesi koçişin doğumgünü için diğeride kızkulesinde kahvaltı .. süper yaaa ..

ooh süpermiş kızkulesinde kahvaltı hala açık mı? ne kadara aldın?
ben ilk kez aldım kampanya kapanınca şehir fırsatı çekinin çıktısını alıp onu mu götürcez şimdi doğru mu anlamışım?

tamam canımmm hem hayırdır ne izni bu hmmm

e nolcak şimdi
patron senin yapmadığını biliyodur ama dimi
yok hjani yazanda yalan yazmamış ama senin başına patlamasında

offf bilmiyorum pek inanıyor gibi durmuyor söylendik ama bu bilg. başına sadece siz oturuyorsunuz dedi

o ne o ne sadece ank.ile ilgili heralde dimi

şeref +siz olmuş ismi canım

bedava numuneler kampanyalar bakıııııııııınnnnnnnnn :81:

bizde bildiklerimizi paylaşalım şu playskoola girmeye çalışıyorum açmıyor bilgisayar

yok canım alalı 2 hafta oluyoo .. 1 kişi 20 TL aldım ..
kampanyanın kapanmasına gerek yok fırsatlarım bölümünden çıktı alıyorsun çıktıyı yanında olacak mutlaka rezerv yaptırmayı unutma ama.

o ne o ne sadece ank.ile ilgili heralde dimi

bizde bildiklerimizi paylaşalım şu playskoola girmeye çalışıyorum açmıyor bilgisayar

Restoran, Güzellik Merkezleri, Spor, Etkinlikler vb. %50 indirimle - Sehirfirsati.com her şehir var melikecim

ha onun çıktısını aldım fırsatı yakaladınız ödeme bilgileriniz kabul edildi yazıyor o yeterli yani rezervasyon numarasını falan yazdım çıktının altına

gözün aydın nevracım

meralim avatar çok güzel olmuş üstelik tickerdaki kırmızı paltolu kızla da süper uyumlu :13:

NİLKÜÜÜÜÜN sen niye dooooomgünü çocuuunu öpmedin la kızım 1 eksik 1 fazla ne değişecekti ki :86:

süpermiş ya bu söğütözünde eski saklıbahçenin yeri değil mi?
evden bakayım gidince bende

anaaam benim hiçbişeyden haberim yok desene

gözüüaydın nevracım

oh çok güzel haber

bu arada yeni bir site keşfettim sanırım son kuruşuma kadar harcıycam Yakaladın Yakaladın |*Her gün tek ürün ve inanılmaz bir fiyat
harcama harcama
ne oldu sizin kumbara işi

gözün aydın nevracım

aman ne güzel haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah kuzuya geçici birşeydir bizde bayram sonrası 2 gün ateşlendik ama ne olduğunu anlayamadık geçti bitti şükür ufak bir enfeksiyondur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…