iyi canım bugün taburcu oldu haftaya kontrolü var masallah dr bile sasırdı cok hızlı düzeliyor bide kilo alıpta toparlarsa oh ne ala yanlız işte mental bir sorun kalabilirmiş beyinede temiz ve kirli kan gittigi için yeterli oksijen alamamıs olabilir diyorlar azda olsa
ipek kızımızın iyi olmasına çok sevindim . inşll o sorunda olmz .tez zamanda kilo alıp sağolığa kavuşur inşll.
selam herkese
anca gırebılıorum,,tum gun uykusuzdum,,annem gelmıştı hafta sonu yalnızım dıye,,dun akşam 2 saate bı uyanan azra 6 saat delıksız uyudu emmeyınce gogsum şişti sonra tıkandı nasıl agrıyodu anlatamam kız emdı acıkmadı sağıyorum acılmadı gecenın 5 ı olmuş annemel hala acmaya calışıyoruz duşa gırdım bı saat sıcak suda ovdum yokk,,bu arada artık kolumu bıle oynatamıyorm agrıdan,,neyse saat 7 de uyuya kalmışım kalktım kı ıyıce şişmiş kızarmış her delıkten akıyo bı delığın ucu beyaz cıkamıyo,,sağlık ocagına gıttım antıbıotık verdı apse yapar dedi,,oğleden sonra tekrar sıktım o beyaz ucu patladı sert bışı cıktı sonra sut bı fışkırdı boşaldı rahatladım,,ayy azra ağlıo gelıce devam edeyım
fatma çok geçmiş olsun canım .. bu arada gözün aydın annen gelmiş .
müzeyyen berkayın yaptığı yaramazlığı kısmen bizde yaşadık akşam okuyunca ne güldüm . benim bıdık altını doldurmuş açtım değişitriyim diye. açmamla fırlaması bir oldu yatağın pikesi bulandı.kaptığıım gibi banyoya götürdüm üstünü yukarı syırıyımda poposunu yıkıyım derken kıyafetlere bulaştı ellerim battı zeyno durur mu oda bi el attı poposuna .bu böyle olmıycak yıkıyım en iyisi deyip kıyafetlerini çıkartıyorum ki tezgahın üstüne şırrrrr bi güzel işedi. eşime bağrıyorum yetiş zaptedemiyorum diye adamda uyuyakalmıştı bişeyoldu sanmış bi geliş geldi:) zeynebi o yıkadı bende etrafı temizledim. müthiş bi gece geçirdik zaten akşm üstü de ben yemek yaparken nasıl kaptıysa salçayı aç kapağını bi güzel bula kendini yıkadım mecburen bugün 2 defa şartlanmış oldu. Allah başka dert vermesin halledilebilir meseleler diyorum bi sürü işim var herkse ii geceler olsun.
hay allahım yaaa hepsi ayrı yaramaz bunların ..
slmlar herkese nasılsınız artık hiç giremez oldum beni unuttunuz![]()
slm mehtap aşkolsun unutur muyuz seni.. nasılsın , güneş nasıl ..
günaydın kızlar ne var ne yok
günaydınnnnn
Herkese gnaydınnnn
uykusuzum yine burak bütün gece mırmırlayarak uyudu .. arada ağlıyoo biz gidip emzik veriyoruz filan .. diş çıkarıyo sanırım yine diş çıkarttığı gecelerde böyle huzursuz uyuyoo ..
paşam şimdi evde mışıl mışıl uyuyoo ben tabii burada uykusuzzz..