canım sıkkın benim
ama öyle bir noktadayım ki ya deliliğe vurup geyik boynuzlarına hacim katıp kapılardan sığmıycam ya da ağlak moda geçicem
ikisini de yapmayıp çalışsam en güzeli olacak aslında ama onu saymıyorum bile seçenekler arasında
dün akşam kötü bir haber aldım
üzerine umut parmağını çizdi (ki biliyorum kedi .ötünü görmüş yara diye dağdan dağa kaçmış meselesi yani çocuk ağlamadı bile o kadar diyim siz anlayın) baticon sürdüm zorla falan
bir de bir süredir umutun başparmak tırnağında beyaz leke farkettim... kendi kendime sorup duruyodum ne eksikliğinden oluyodu lan bu diye bu sabah sonunda google'a da sordum... çinko ve/veya protein eksikliği yazıyor... şimdi doktorumuzu arasam adam benimle bir daha asla temasa geçmeyin manyaklıkta üst sınırın ötesindesiniz sizi kabul edemem mi der hemen gelin test yapalım mı der diye düşünüyorum... ki her iki durum da son derece can sıkıcı kabul edersiniz ki :44:
aman tatlım yaaa CAN SIKACAK ŞEY ARIYORSUN ARA DR İÇİN RAHAT ETSİN BİZDE OLURDU ANNEM BAK PEUYNİR YEMİYORSUN ONDAN OLUYOR DERDİ BEYAZ LEKELER İÇİN
SEN SIKLMIŞSIN BUNLARI BENCE O YÜZDEN TAKIYORSUN