• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

yok sen merak etme bigecim senin kız büyük elti , ayberkimde abimizdir saygıda kusur etmeyiz .. Ederse karşısında beni bulur :41:

Bende olan küçük oğlunu olmamış kızıma .. Müzeyyenciğimin olmamış kızını da hali hazırdaki yakışıklı paşama aldımm :9: Allah bi yastıkta kocatsın hepiciğini

geleceğim düğüne çünkü kim kimdir kim kiminle evlendi çoook karışık 3 takı alıp bulduğum her geline takacağım

geleceğim düğüne çünkü kim kimdir kim kiminle evlendi çoook karışık 3 takı alıp bulduğum her geline takacağım

gel canım gel... bak sana açıklayayım
şimdi ;
müzeyyenin ayberk' i ile bigenin doğmamış kızı , ( büyük eltidir kendileri )
yine müzeyyenin berkay' ı ile benim doğmamış kızım ( küçük elti )
bide müzeyyenin doğmamış kızıyla ( görümce ) benim hali hazırdaki yakışıklı paşam :27:

çokmu karışık :44: amannn işte dediğin gibi bulduğuna tak altıları gitsinn :60:

sıbelllll dun facede eşine fena yakalandım,,saftırık ben oranın herkese acık bı platform olduğunu unut(kk ya daldıım bı an) gıtsın bırazda babasının burnuna vursun yaz:37:sonra toparlamaya calıştım aama,,hayır allahtan o kadar yazmışım yanı bı an face ı kk ya karıştırdım:17:

tersine çıkarsa kız olacak di mi :44: puhahahahah ama illa 3. olacak oluyor bu durumda :49: :46:
ben onu bunu bilmem nevra sonradan ekleme dünür ben olan oğlunu olmamış kızıma aldım hem de taaaa ne zaman aldım biliyosun ona göre yani büyük gelin benim kızım :89: hem abiyle evli olacağı için hem çok önce kertildiği için ona göre nevra hanım herkes ona göre yetiştirsin kızını :63:

valla müzeyyencim allahtan nevra da ben de halihazırda kaynana namzetiyiz dolayısıyla biz seni anlar kızlarımızı da ona göre yetiştiririz merak etme :13:
yok canım hani tersine çıkacak ben hamile kalmayacağım şeklinde olmasını tercih ederim
bak içime su serptin şincik doğacak kızlarınız gelinlerim değil kızlarımdır canlarım:38:
yok sen merak etme bigecim senin kız büyük elti , ayberkimde abimizdir saygıda kusur etmeyiz .. ederse karşısında beni bulur :41:

bende olan küçük oğlunu olmamış kızıma .. müzeyyenciğimin olmamış kızını da hali hazırdaki yakışıklı paşama aldımm :9: allah bi yastıkta kocatsın hepiciğini
amin şekerim amin
bizede düğününlerinizde gelip oynamak düşer herhalde dimi:66::64:
:66::66:
halden anlayan aldığı kızında insan evladı olduğunu unutmayan kaynana olursan melek olursun bak mesela benim dünür seviyor kaynanasını demekki iyi biri
kaynanayı sevmediysen kayınvalide veya hanım anne diyelim
işin şakası canım yaa mantığım çözemiyor zaten kötü anlayışsız kaynanaları evladının sevdiği mutlu olduğu insanla nasıl geçinemez ki insan. benim annemin de gelini var bana nasıl davranıyorsa ona da öyle davranıyor
:1:
gel canım gel... bak sana açıklayayım
şimdi ;
müzeyyenin ayberk' i ile bigenin doğmamış kızı , ( büyük eltidir kendileri )
yine müzeyyenin berkay' ı ile benim doğmamış kızım ( küçük elti )
bide müzeyyenin doğmamış kızıyla ( görümce ) benim hali hazırdaki yakışıklı paşam :27:

çokmu karışık :44: amannn işte dediğin gibi bulduğuna tak altıları gitsinn :60:
pek bir karıştık kaynaştık hayır olsun sonumuz:37:
kafam karışmış durumdaaaa:37::27::95:
neden fatmacım
sıbelllll dun facede eşine fena yakalandım,,saftırık ben oranın herkese acık bı platform olduğunu unut(kk ya daldıım bı an) gıtsın bırazda babasının burnuna vursun yaz:37:sonra toparlamaya calıştım aama,,hayır allahtan o kadar yazmışım yanı bı an face ı kk ya karıştırdım:17:

ay okudum ve çok güldüm face de yaa fena pişti olmuşsun.sory?:60::60:

okudum koptum adamcağız dumur olmuş sorry????????

sızın yuzunuzden kım kımın nesı anlamadım:8::8:
sorma canım ya valla sory yazınca ben nerdeyımm ya o nerden cıktı şimdi dedım ayy bı baktım kı face yım...ay napıyım uzuldum sıbel defalarca burnuma vurdu yazınca dedım bırazda babasının burnuna vursun:9:

sızın yuzunuzden kım kımın nesı anlamadım:8::8:
sorma canım ya valla sory yazınca ben nerdeyımm ya o nerden cıktı şimdi dedım ayy bı baktım kı face yım...ay napıyım uzuldum sıbel defalarca burnuma vurdu yazınca dedım bırazda babasının burnuna vursun:9:
boşver güzelim iyice karıştık zaten yorma kendini hele bir şu kızlar doğsun o zaman taşlar yerine oturur inşallah:40:

Back
X