- 30 Ekim 2008
- 2.506
- 32
- 158
ah canım benim asıl ben teşekkür ederim ne yaptım sanki.. hadi bakalım benimki gibi olmasında :)) güle güle kullansın peri kızı..
bu arada burcu, ebru, bige, nevra, öznur, melike, meral, muzeyyen, nilgün ve nazancığım çoooookkk teşekkür ediyoruz nazla size.. beni mahçup ettiniz valla ne gerek vardı.. sizin dualarınız yeterdi.. ama ne yalan söyliim naz bayıldı hepsine.. gerçi kitaplarla pek aramız yok yiyo onları :)) onları sakladım birazdaha aklı başına gelsin sonra çıkarcam ama bütün akşam ötekilerel oynadık. tekrar tekrar teşekkür ediyorum.. pelin sana ekstra teşekkür ediyorum okadar şeyi taşıdın buralara.. öptük hepinizi..
canım sıkkın enginle yine kavga ettik yine boşanalım diye tutturdu bu.. çıktı gitti hava alcakmış.. ben nezaman işten çıkmaya karar versem böyle yapıyo zaten..
rica ederiz hiç önemi yok,
naz kuzusu mutlu olsunda , kitaplarlada sonra oynar
Hıh kaşıntısı tuttu yine desene , eeeee son durum nedir konuşabildiniz mi???
aa çok güzel kime ördüreceksiniz.toprak ta çok şükür ii siz nasılsınız umut nasıl.herşeyden uxzak kaldım ya ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ben girdiğim zamnda kimsecikler olmuyor.kendnize ii bakınnn
selam fatmacım,
evet gelemiyorsun
cananın komşusu örüyormuş, ortak bir kara verip tüm aralık bebekleri için aynı oyuncaktan ördüreceğiz inşallah
Herkese benden de selamlar iyi hafta sonlari. Bende arayan mesa ceken herkesciklere tesekkur ederim bugun cok sukur daha iyiyim . En azindan baskalasimini tamamlamis insan gorunumune yaklastim agzim burnum sismisti simdi iyiyim.
Sibel sebzegil rest cekiyor resmen akilli ya bak . Bosalim desem apisik kalir bence .
burcuuk hoşgeldin canım,
iyi bari toparlayabildiysen biraz
çok sevindim
çoooooooook tikkat et kendine
Son düzenleme: