sağol canım snein uzunkulak dün çktı yola
günaydın günaydın gözlere odaklanın evet evet tam oraya
evet sağolsun şirine hanım msj yazdı hatta eksik adres bilgisi yüzünden aradı bile

gözler derken bige bebeğinin gözlerini kastetmedi yanlız
gözünün rahatsızlığını kastetti

yorma kız gözlerini o kadar
aha bööööle olursun allah korusun

kızlar herkese günaydın çok acil fikirlerinize ihtiyacım var naz yine hastada!!!
ya deliricem ben resmen sakınan göze çöp batar muhabbetine döndü bu olay sabaha kadar hiç uyumadım en sonunda altıbuçukta engini uyandırdım bi saat uyudum hepsi o.. ölüyorum baş ağrısından sürekli memedeydi..
neyse mevzuya girim gribimiz geçmiştiki öksürüğümüz başladı işte ama belli böyle dolu göğsü.. sürekli öksürüyo o yüzdende sürekli öğürüyo.. bişeyde yemiyo.. uyuyamıyoda.. ne yapmak lazımki temizlensin göğüsü..?? varmı fikriniz..
doktorunu aradım bi şurup verdi o daha fazla öksürtürmüş balgamı atması için veriyorum ama bi faydasını göremedim henüz..
kıyamam kuzuma yaaa
 ((
((nazara geliyo annesi nazar boncuğumuz
oku sen onu bol bol
ıhlamur öksürük için en iyisi sibel
bebeler küçük başka bişey veremeyiz
tatlandırmak için çok az bal koyabilirsin oda göğsü yumuşatır ama günde ennnn fazla 1 çay kaığı oda
canım çok geçmiş olsun hakikaten sakınılan göze çöp batması oluyor bu artık
içirebiliyorsan içinde yaklaşık 2 su bardağı suya mutlaka papatya (4-5 çiçek/göğsü yumuşatır), ayva yaprağı (tek yaprak/öksürüğü alır), çörekotu (15-20 tane/bünyeyi kuvvetlendirir) olan ıhlamur tarzı bir şeyler içir ılık ılık
öksürük için bir de karaturptan bal süzdürmenin çok işe yaradığı söylenir ama hiç denemedim bilmiyorum, bir de ben daha umut'a bal vermiyorum zaten
kara turp bal karışımı 2 yaş itibarı ile veriliyo canımcım
geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim bu arada ..
yasemincim demir ve çinko ya bakıldı .. bizim eksikliğim vardı. demir iyi gözüküyoo çinko sonuçları 5 nisan inşll oda iyi çıkar
 hadi inşallah çinkosuda iyi çıkar burak paşamızın
 hadi inşallah çinkosuda iyi çıkar burak paşamızınsağol şirincim takip no aldım kontrol ediyorummelikeanım muhtemelen bugün gelir sizin oyuncaklar,ben gene takip edeyim takip numarasından,size verdiysem sizde takip edebilirsiziniz.
yasemin hanım sizin uzun kulağıda kargoya verdi,m dün,sizede takip nosunu verdim netten ptt sayfasından bakabilirsiniz nerde olduğuna....
nevra hanım sizinde cuma mı yollamışdı yasemin kargoyu,oda bugün yada yarın geçer elinize...
hanımlar benim netim arada gidip uzun süre gelmiyo,ben genelde takip numaralarını size veriyorum,bende bakıyorum ama net olmadığı zamanlar bakamıyorum malesef.takip numaralarından kargonuzun nerde olduğunu görebilirsiniz....
henüz yola çıkmamış teslim alındı ve torbaya eklendi bilgisi var
elime ulaşır ulaşmaz haber veririm sizede

2 güne alışır altını üstüne getirir ama :)yerim onu ben
 2 güne alışır altını üstüne getirir ama :)yerim onu ben 

:96:
:96:
 ne mailiymiş bu bakim heeee
 ne mailiymiş bu bakim heeee

hiç olmazsa onu yiyor diye teselli bul bari sevgi
 hiç olmazsa onu yiyor diye teselli bul bari sevgi