ayrıntılı anlatcaksan aşeriyom diye heee aşeriyom
ayrıntısı mayrıntısı bu kadar işte seçimde sizin haneden kimler oy verecek görünüyor? milletin evinden olmayan insanlar çıkıyormuş da!
şirin alışır herhalde birkaç güne tekrar teşekkürler eline emeğine sağlık.
bige aşkolsun durdurana berkayı.
almış annemin elinden söylene söylene atmış odasına yere elletmiyormuş da gelip geçerken bakıp söyleniyor durmadan diyor annem kırılmış gülmekten. neye benzettiyse anlamadım.:))
bu arada ayberk ben10 i beğenemiycek çünkü istemedi. gösterdim ben böyle değil gerçek oyuncağını istiyorum dedi. öyle aldık artık. diğer modellerin hepsini gösterdim belki beğendiği istediği olur diye bir ara süngere bob dedi sonra ondan da vazgeçti. bebekler oynar bunlarla dedi çıktı işin içinden
kızlar atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın. hortlak gibi geziyorum. işler çok yoğun. çocuklar hasta. berkayın diş derdi hala devam. annem ev taşıyacak cumartesi onun telaşı. belim yine tutuldu haftasonundan beri iki büklüm ayakta durmaya çalışıyorum.
komik bunlar ya süperdir şimdi geçerken bakıp bakıp söylenmesi

doğru diyor annesi ayberkim bebek oyuncağıyla oynamaz alla alla

geçmiş olsun kuzum sana da ya bu sene gitmek bilmedi sıkıntılar sizden :96:

hiç olmazsa onu yiyor diye teselli bul bari sevgi
 hiç olmazsa onu yiyor diye teselli bul bari sevgi

meyve suyuda içmiyo meyvede yemiyo zaten azcık zorlarsamda kusuyo içi almıyo kuzunun
 meyve suyuda içmiyo meyvede yemiyo zaten azcık zorlarsamda kusuyo içi almıyo kuzunun