ah sorunda orda ya canan zaten benimle durmuyo nedemek diyorum oturur haber açar izlersen durmaz tabi otur yere al oyuncaklarını oynasana diyorum hiçbirini yapamıyosan bi çizgi film aç bari yok. canı istemiyo o da bahanesi işte..
ay melike aynı bunlar vallaha.. bende yemek yaparken çok tedirgin oluyorum e bıçık kaynar su vs. nazda sarılıyo bacaklarıma kucağıma alana kadar mız mız mız içeriye bağrıyorum engin nazı alır mısın diye aynen naaaz gel kızım sonra susuyo.. e engin alsana gelmiyo napim??? diyorum ozaman gel sen yap yemeği beni çerde oyalarım tamam der gelir mutfağa iki karıştırır bakarım oturmuş belgesel izliyo.. ee nooldu yemek.. yeter bi çorba.. (onuda az önce ben pişirmişimdir)
müzeyyen ayrıca senin eşini tebrik ediyorumfelaket pratik zeka
kırkyıl düşünsem aklıma gelmez he şu çorapları bağliim diye..
engine bırakıp duşa giriyorum mesela ben çıkana kadar ağlıyo hiç ilgilenmiyo ya.. söyleyincede kızıyo.. ben çok şımartıyomuşum şımarıklığından ağlıyomuşyada napim susmuyo napim durmuyo.. hey yarabbim sonra ben diyorumki bidaha çocuğum olursa ben baba olmak istiyorum diyorum nankörsün diyo
akşamları uyutuyomuş ya!!! pes diyorum başkada bişi demiyorum..
okudum okudum yazdığı yorumu bizim babada olsak yapamayacağımız şeyi yapıyormuş susuyormuş ukala enişte ne olacak inanın 1 haftayı geçti banyo yapamadım sadece saçlarımı yıkıyorum o da zeyneple beraber ben başımı eğiyorum o yerde oynuyor yoksa banyoya girersem ağlıyor zaten artık ben gidersem çok ağlıyor bugün emmeye iş yerine geldi sonra arabaya bindiler nasıl ellerini uzatıp cama ağlıyordu offf yaaaaa bittim :2:
benimkinin de meşhur lafı otur dinlen veya sıkma canını sonra yaparsın yani gene ben yapacağım