oyun grubu demışşsiniz,,,benım de planımda ınş...havalar bıraz duzelsın ve şu hastalıkları bı atlatalım bende bu sıtede oturanlarla bı grup kurucam yakın yaşlarla tabı,,burcunun var face de resınlerı goruyorum cook hoşuma gıdıyo..bızım bebeler yalnız buyudukçe ıyıce şımarık ve nazlı oluyor sankı,hep bızle beraber ler,,cok şımarıyolar anneye...burda neler yapabılırız oyun gruplarıyla ne gıbı faalıyetlerımız olmalı paylaşalım,,herkes aklındakı veya araştırdığını yazsın...face de burcu ya denk gelsem ona sorucamda bı turlu denk gelemedık...
bızde evde sıkıldık artık,,hep aynı oyuncaklariaynı şeyler..valla bendaha cok sıkıldım,,ayy sureklı kıtap anlattryo azra bana...babası kıtaplar almış gelmış,bırını anlatıyorum resımlerını falan,oda sayfaları cevırıyo,bıtınce resınlerı gostererek ona soruyorum o anlatıyo,mesela ordegı gosterıyorum va va va vaa va dıyo vakvak guyaa,,nerde tekerleklı bı resım gorse hınnnnnn dıyo,bebek gosterıyorum pışşş pışşş dıyo uyuyolar dıyo guyaa:))vs vs...bı kıtap bbıtıyo hoop başkasını getırıyo,,babayı goruncede ona koşup dızıne oturuyo bıde ona anlattırıyo:))ıyıce kıtap kurdu oldu yanı azra sultan...oyuncaklarıyla genelde kendı başına oynuyo,,yazı tahtası almış annnem onu karalayıp sılmesıne bayılıyo.