• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

sagol canım kızımız zor geldi biraz 4 yıl bekledik tüp bebek vs ne tedaviler ama cadı dogal yolla geldikaydirigubbakcemile3 başından beri adı akya olsun dedik vee kız oldu şansımıza akya koyduk:nazar:

darısı sizin meleklerinize inci gib,i dişler olsun inşallah
ayy öyle olanları duymuştum tüp bebek tutmayıp da kendiliğinden gelen bebişleri:ecrin_bebek: ne kadar güzel mucize giibi.Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inş.

3,5 saate yaklaştı uyuyor oğlum gündüz ilk defa.ilaç mı uyutuyor acaba onu:sinifsinif: ilaç verince de üzülğyorum daha çok minik

inşallah çabucak düzelir, bununla geçmiş olsun

sağol canım yaaa bi atlatsak şunu!

tek tek alıntı yapmayı bilmiyom

SEVGİ:) korkmuşssundur tabi, allahtan evin yeniymiş allaha emanet olun
BURCU allahım eylülü ve tüm çocukları korusun acil şifalar diliyorum hep duamdasın valla, bir anne için çok zor yaşadıkların, tez zamanda düzelir meleğin inşallah

oh be geçmişi okuyup ancak geldim . .hasta bebelere geçmiş olsun öncelikle Allah göstermesin kimselere . .
Annelerimizi babalarımızada saglıklı ömürler inşallah . .
Burcucum sana özeldende yazdım seni cok iyi anlıyorum aynen senin gibiyim ama benimki henuz tukruk cok fazla salgılamıyor . .ama kimseye bırakıpda ckamıyorum mecbur ikaç kez cıktıgımdada anneme bırakmıstım inan dedim bu koltuga otur onunede al bebişi sakın odayı terketme . .biliyorum şimdi mutfaga gıdcek yemek yapmaya calışcak felan inan geldimde kadın korkudan yerinden bile kıpırdamamış . .Allaha emanetler oncelikle sonucta uyuyoruz okuyup Allaha emanet diyoruz . .ama sanırım bi sure daha boyle mi olcak bilmiyorum . .Allah butun bebekleri korusun . .

amiiiiin :Saruboceq:

kızlar selam ben bebeğim kilo alımı düşük olduğu için ek olarak mama veriyorum aptamil aldık ama o bebeğime inanılmaz gaz yaptı hipp organik mama almıştım ben doğumdan sonra sütüm az geldiği için doktor tavsiyesiyle süt gelince onu bıraktım şimdi tekrar onu kullamak istiyorum ama kutunun üstünde açıldıktan sonra 15 gün içinde tüketin diyo ama son kullanma tarihine daha çok var napsam acaba bilemedimmm

kızlar selam ben bebeğim kilo alımı düşük olduğu için ek olarak mama veriyorum aptamil aldık ama o bebeğime inanılmaz gaz yaptı hipp organik mama almıştım ben doğumdan sonra sütüm az geldiği için doktor tavsiyesiyle süt gelince onu bıraktım şimdi tekrar onu kullamak istiyorum ama kutunun üstünde açıldıktan sonra 15 gün içinde tüketin diyo ama son kullanma tarihine daha çok var napsam acaba bilemedimmm

canım kullanma sakın....mamalar açıldıktan sonra son kullanma tarihi farketmiyo...

canım hangi mamayı alsam acaba gaz yapmayan yada az yapan aptamil yaramadı bize

canım doktorumuz ya aptamil ya da bebelac dedi...ben aptamili tercih ettim...sanıyorum bu imminofortis dolayısıyla tercih ediyo doktorlar..

sen ''sma'' yı deneyebilirsin...ben kızımı onunla büyüttüm çok güzel bir mamadır...

bide ben 150 cc mamayı yarım saatte içiriyorum 3-4 kere gaz çıkarttırıyorum aralarda yoksa kıvranıyo benimkide...

ayyyynen öyleyim ve 2, 3 günde tekrarlıyo bu. hemde ilk 40 günden hemen sonra başladı

kızlar bende kimsenin böyle bi derdi yok sadece bende var sanıyodum. ben geçen hafta doktora gittim hem dikişlerime baktı hemde kist falan var mı diye baktı usg ile dediğiniz gibi ara kanamalarım ve lekelenmelerim olduğu için. ilaç başladım 10 günlük. ilaç bittikten 5 gün sonra regl olursun düzene girer dedi. bu arada o günden beri hiç kanamam olmadı .ilacı kullanırken kanaman olursa ararsın dedi ama şimdilik bişey yok.

ayyyynen öyleyim ve 2, 3 günde tekrarlıyo bu. hemde ilk 40 günden hemen sonra başladı
Allah allah bana sanki kendimi zorladığımda oluypr gibi geldi o yüzden dikişlerden şüphelendim.Benim de oluyor ara ara haftada bir falan meselaeyvahedigeldismile
kızlar bende kimsenin böyle bi derdi yok sadece bende var sanıyodum. ben geçen hafta doktora gittim hem dikişlerime baktı hemde kist falan var mı diye baktı usg ile dediğiniz gibi ara kanamalarım ve lekelenmelerim olduğu için. ilaç başladım 10 günlük. ilaç bittikten 5 gün sonra regl olursun düzene girer dedi. bu arada o günden beri hiç kanamam olmadı .ilacı kullanırken kanaman olursa ararsın dedi ama şimdilik bişey yok.

Bende mi dr.a gitsem kibilmiyorumkismile bir de ben kist hastasıyım iyice korktum şimdi:sinifsinif: nefret ediyorum dr.a gitmekten

canım doktorumuz ya aptamil ya da bebelac dedi...ben aptamili tercih ettim...sanıyorum bu imminofortis dolayısıyla tercih ediyo doktorlar..

sen ''sma'' yı deneyebilirsin...ben kızımı onunla büyüttüm çok güzel bir mamadır...

bide ben 150 cc mamayı yarım saatte içiriyorum 3-4 kere gaz çıkarttırıyorum aralarda yoksa kıvranıyo benimkide...

immunofortis yalanı yüzünden İngilterede aptamilin reklamları yasaklanmış biliyomusunuz

benim görüşüm ek süt vermem gerekiyosa inek yada keçi sütü vermeyi düşünüyorum mamaların tamamıyle tezgah olduğunu düşünüyorum bebekler güzel kilo alıyo tamam ama tamamiyle yapay bi ürün vede her doktora herşeyi söylettiriyor bu mama firmaları

benim görüşüm ek süt vermem gerekiyosa inek yada keçi sütü vermeyi düşünüyorum mamaların tamamıyle tezgah olduğunu düşünüyorum bebekler güzel kilo alıyo tamam ama tamamiyle yapay bi ürün vede her doktora herşeyi söylettiriyor bu mama firmaları

1 yaşına kadar inek sütü verilmiyor bebeklere eğer mamaya karşıysan eskilerin yaptığını yap pirinç suyu muhallabi filan denenebilir belki ama ben mama vermem gerekirse veririm tabii tercih meselesi içeriklere çok dikkat etmek gerekiyor

1 yaşına kadar inek sütü verilmiyor bebeklere eğer mamaya karşıysan eskilerin yaptığını yap pirinç suyu muhallabi filan denenebilir belki ama ben mama vermem gerekirse veririm tabii tercih meselesi içeriklere çok dikkat etmek gerekiyor

inek sütünün durumunu epey araştırdım çiğ süt için geçeriliymiş o alerji durumu ve bebeklerin yüzde 2 3 den görülüyomuş keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş bi arkadaşımın epey sütü vardı kendi sütüyle mama yapardı o kadar depolamıştıki ah ah

Back
X