Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelinsen endersi çalışıyorsun bu arada ne sınavın var?nilgün senın çocuklar nasıl oldu derse hız verdım merak etme bu arada :)
birde sevımlı suratınyenı resmını ekle iyleşince buyumuştur görelım
yenıden çekıcez artık napalım sendekı cevherı bılmıyormusuz ki
gerçi o gun mınanın keyfı yoktu sogukalgınlıgı vardı bende sıcakta arabada ter içinde kalıp gebermıştm tam bide geç kalmıştım vs....[/QU
tabii tanımadığımızdan olsa gerek birbirimizi..
fotoğrafı hobi oalrak geliştirmeye çalışıyorum..
google yazarsan ismimi maildeki, bir sürü çalışmam çıkar incelemek istersen...
bu arada
mina şimdi nasıl o gündensonra bu arada?
hadi ya bakayım hemen
mına pek ıyı degil aslında burnu tıkalı spreyle açıyorum aspire edyrm ama akıyor sonra tekrar tıkanıyor falan pek bir zoru var burun tıkalı oluncada memede ememıyor sınırlenıyor spreyı sordum doktora 4 gunden fazla kullanma ara ver yıne kullan dedı 4 gun kullandım spreyı şimdi serum fızyolojıkle de açmaya çalışıyorum ama sureklı problemlı şuan sinir oluyor aspire ederkende bakalım geçsede kurtulsa bebegım
bizim 3.ay bitimi kontrolu haftaya carsamba ama masallah benim kiz 2.ay bitiminde 6160 grdi masallah masallah sadece anne sutu bende benim gozume kilolu gözukmuyo diye evhamlaniyodum
pelinsen endersi çalışıyorsun bu arada ne sınavın var?
masallah 41 kere ıyı yaramış sutun dılek
2.unıversıteyı okudum ne işe yarayacaksa 4.sınıf işletme bölumu tek ders sınavım var 3 nisanda ona çalışmaya çalışıyrm
hımm anladım..az da kalmış ha gayret o zaman diyim:)
serum fizyolojiği yumuşatmak içinv eriyorsun dimi
yağmur ormanı güzel mi memnunmusunuz ?
ewt bu arada fotoların gerçekten süpermiş eline saglık
bende yatar iigeceler olsun hepimizehadi iyi geceler size kızı emzirip yatayım bende
var ama aktıf degil çok az kaldı yakında aktıf edınce verırım eşim pek hoşlanmıyor facedendebu arada pelincim senin face varmı eklesek?
beğeni için teşekkür ederim...)
teşekkür ederiz teyzesizemuszemus uykum var çok ama bebiş uyumak bilmio sallanıo uyuyo uyanıo oof çook yorgunum uyumak istiyorum:sinifsinif:bende yatar iigeceler olsun hepimize
var ama aktıf degil çok az kaldı yakında aktıf edınce verırım eşim pek hoşlanmıyor facedendegule gule kullansın bebişin bu arada
rica ederim yegen galıba onada maşallah kocaman
teşekkür ederiz teyzesizemuszemus uykum var çok ama bebiş uyumak bilmio sallanıo uyuyo uyanıo oof çook yorgunum uyumak istiyorum:sinifsinif: