2009 Aralık Anneleri

kızlar ben ben 6 martta regl olmuştum geçen ay yani.. bu ay daha olmadım nie acaba normalmi ya.. Allah korusun hamile filan olmayayım ya ödüm kopuyor.. korunuyoruz ama ne bilim kondom filan deilde şey işte

bende şubat sonu oldum daha yok
gerçi düzene hanca anca gireriz ama insan yinede korkmuyo değil
bizde ayyyynen ööööööle korunuyoruz :kedi:

aynen haktanın dişleride başladı (( öyle bir sıkıyoki damaklarıyla parmağımı anlatamam (((
salyalar aldı başını gitti zaten
daha bir huysuzuz bide bu aralar
huysuzluk evet aynen bizde..mutfaktayım sabah böyle mızmız çığlık atıyordu gitttim tepesinde durdum baktım tek gözü açık gelen varmı diye bakıyor yalandan ağzını ayırmış resmen numara çekiyor bana o kadar belliydiki koptum gülmekten gittim öptüm filan birde beni görür görmez yandan yandan sırıttı sıpa ay çok şeker ya bunlar balmıdır nedir
bende şubat sonu oldum daha yok
gerçi düzene hanca anca gireriz ama insan yinede korkmuyo değil
bizde ayyyynen ööööööle korunuyoruz :kedi:
bu ay da olsaydım gidip spiralimi taktırcaktım ikinci yada üçüncü gün oluyormmuş.. ne güzel hazırlığımı da yapmıştım ama olmadı.. bende korkuyorum haklısın bazen çünkü şey olmasada şey olunabiliyormuş anladın sen onu

iyiyiz melike sağol canım.. pazar da mı çalışıyosun ki

giiiiiiiiiiiiiit giiiiiiiiiiiiiiiiiit bunu ye :icecream:

kıyamam pazarları çalışıyonmu!!!?
alsın patronun buda benden :tomato: klava: Çok üzgünüm çoook kötükedihüso

yok aslında pazar çalışmıyorum işe girerken 12 den 5 e ctesi pazar tatil dediler doğumdan sonra 9 dan 5 e geleceksin dediler tamam dedik sonra ctesi bir hafta biriniz ( ben tyokken yerime gelen kız ) bir hafta biriniz gelecek dediler onada tamam dedik şimdi bir hafta biriniz ctesi diğeri pazar öbür hafta diğeri ctesi öteki pazar dediler eeeeeeeeee buna da mı tamam diyelim heralde buna tamam desek daha ne söyleyecekler zaten alırken sadece analiz yaparsın dediler maşallah şimdi telefonlara da bakıyoruz hesapta alıyoruz 8 aylık hamileyken lab. fare girmişti bana temizletmişlerdi çok sıkıldım artık işin kötüsü eşim acayip sinirlendi çıkacaksın diyor durup durup çıkıp evde oturmak güzel ama aması var işte offf amma yazdım

oglum emerken uyudu koydum yere zırlamaya basladı
ya derdı ne bı anlasam
bende kaldırdım koydum ana kucagına uyumasın
bu uyutma ısı benı cok strese sokuyo ya

şey olmasa da şey olunabiliyormuş :roflol: çoook hoşsunuz

anladım canım anladım biliyorum benim korkumda o zaten ay bi olsak rahatlıycaz aslında
hatta düzene girse daha rahat zayıflıycaz

oglum emerken uyudu koydum yere zırlamaya basladı
ya derdı ne bı anlasam
bende kaldırdım koydum ana kucagına uyumasın
bu uyutma ısı benı cok strese sokuyo ya

ana kucağını salla ben öyle yapıyorum uyuyakalıyor bir zaman sonra ama bayağı sallayacaksın yavaş yavaş

anladım canım anladım biliyorum benim korkumda o zaten ay bi olsak rahatlıycaz aslında
hatta düzene girse daha rahat zayıflıycaz

ben daha hiçççççççççç olmadım ilk doğumdan sonra oldum sonra bitti daha olmadım

valla ne diyim eşin haklı sinirlenmekte
nasıl şartlarda nasıl fedakarlıkları yapıp işinin başında bulunduğun halde haaaaaala daha bunu yapıyolarsa pes yani diycek bişey yok
sesini çıkarmaya çıkarmaya kafana çıkarmışsın resmen onları

bir tane şurup var bağışıklık sistemini güçlendirici. burda isim verilmiyordu galiba. böle bir şurup kullanan var mı aranızda kızlar?

benimkide almıyo
bıraktım peşini artık
çok uğraştım alsın diye, emzik doldu evim ama olmadı almadı pes ettim
o kazandı 1-0 malup oldum

bende nuk aldım bir tane daha aldımmarkasını hatırlamıyorum olmadı en son bakkaldan fatoş buldum aldım bazı bebekler onu severmiş almadı turta bende uğraşmıyorum artık bugüne kadar kazandıklarıyla bayağı arttı skor

:sinifsinif: aslında skor uyku konusunu düşününce 2-0
allah artırmasın :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

evet çok tatlı oluyolar bakalım ilk kelimeleri ne olacak bana dede der gigi geliyor ama bkalım
bizim diş sancılarım başladı sanırım yağmur çok huzursuz dün gece 3 e doğru uyudu sabahda 5 de kalktı uykusuzum çok sersem gibiyim eşimde yok olsaydı o gelince uyurdum hiç değilse inş bu gece uyur yoksa yandım
dişini kontrol eidyorum sürekli ama sertlik falan yok sadece kaşıntımız şiddetli şimdilik
:teselli: allah yardımcın olsun cnm
inş yasemin çok saol
benimkide almıyo
bıraktım peşini artık
çok uğraştım alsın diye, emzik doldu evim ama olmadı almadı pes ettim
o kazandı 1-0 malup oldum
aynen ısırmaya çalışıo emzikleri ememk bilmio :1shok:
koleksiyon yaptık evde büyüyünce vercem bebeklerişyle oynasın renk renk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…