kızlar ben ben 6 martta regl olmuştum geçen ay yani.. bu ay daha olmadım nie acaba normalmi ya.. Allah korusun hamile filan olmayayım ya ödüm kopuyor.. korunuyoruz ama ne bilim kondom filan deilde şey işte
günaydın eliiiiiiiiiiiiiiiiiif :)))))))))))))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nabeeeeeeeeeeeeeeeeeeer[/QUOTE]
[Igunaydın canımmmmmm
ıyıyım sen nasılsın][/I]
iyiyim canım uuuuuuuuuuuğraş dur işte çocukla
çok şükür aylardır ilk kez uyudum biraz bu gece yaw
günaydın güzel anneler nasıl herkes ii mi?
Yavrularınız nasıllar?
huysuzluk evet aynen bizde..mutfaktayım sabah böyle mızmız çığlık atıyordu gitttim tepesinde durdum baktım tek gözü açık gelen varmı diye bakıyor yalandan ağzını ayırmış resmen numara çekiyor bana o kadar belliydiki koptum gülmekten gittim öptüm filan birde beni görür görmez yandan yandan sırıttı sıpa ay çok şeker ya bunlar balmıdır nediraynen haktanın dişleride başladı(( öyle bir sıkıyoki damaklarıyla parmağımı anlatamam (((
salyalar aldı başını gitti zaten
daha bir huysuzuz bide bu aralar
bu ay da olsaydım gidip spiralimi taktırcaktım ikinci yada üçüncü gün oluyormmuş.. ne güzel hazırlığımı da yapmıştım ama olmadı.. bende korkuyorum haklısın bazen çünkü şey olmasada şey olunabiliyormuş anladın sen onubende şubat sonu oldum daha yok
gerçi düzene hanca anca gireriz ama insan yinede korkmuyo değil
bizde ayyyynen ööööööle korunuyoruz :kedi:
iyiyiz melike sağol canım.. pazar da mı çalışıyosun ki
giiiiiiiiiiiiiit giiiiiiiiiiiiiiiiiit bunu ye :icecream:
kıyamam pazarları çalışıyonmu!!!?
alsın patronun buda benden :tomato: klava: Çok üzgünüm çoook kötükedihüso
iyiyiz biz oğlumla
sen nasılsın canım naptın emzik işini
huysuzluk evet aynen bizde..mutfaktayım sabah böyle mızmız çığlık atıyordu gitttim tepesinde durdum baktım tek gözü açık gelen varmı diye bakıyor yalandan ağzını ayırmış resmen numara çekiyor bana o kadar belliydiki koptum gülmekten gittim öptüm filan birde beni görür görmez yandan yandan sırıttı sıpa ay çok şeker ya bunlar balmıdır nedir
bu ay da olsaydım gidip spiralimi taktırcaktım ikinci yada üçüncü gün oluyormmuş.. ne güzel hazırlığımı da yapmıştım ama olmadı.. bende korkuyorum haklısın bazen çünkü şey olmasada şey olunabiliyormuş anladın sen onu
huysuzluk evet aynen bizde..mutfaktayım sabah böyle mızmız çığlık atıyordu gitttim tepesinde durdum baktım tek gözü açık gelen varmı diye bakıyor yalandan ağzını ayırmış resmen numara çekiyor bana o kadar belliydiki koptum gülmekten gittim öptüm filan birde beni görür görmez yandan yandan sırıttı sıpa ay çok şeker ya bunlar balmıdır nedir
bu ay da olsaydım gidip spiralimi taktırcaktım ikinci yada üçüncü gün oluyormmuş.. ne güzel hazırlığımı da yapmıştım ama olmadı.. bende korkuyorum haklısın bazen çünkü şey olmasada şey olunabiliyormuş anladın sen onu
oglum emerken uyudu koydum yere zırlamaya basladı
ya derdı ne bı anlasam
bende kaldırdım koydum ana kucagına uyumasın
bu uyutma ısı benı cok strese sokuyo ya
anladım canım anladım biliyorum benim korkumda o zatenay bi olsak rahatlıycaz aslında
hatta düzene girse daha rahat zayıflıycaz
yok aslında pazar çalışmıyorum işe girerken 12 den 5 e ctesi pazar tatil dediler doğumdan sonra 9 dan 5 e geleceksin dediler tamam dedik sonra ctesi bir hafta biriniz ( ben tyokken yerime gelen kız ) bir hafta biriniz gelecek dediler onada tamam dedik şimdi bir hafta biriniz ctesi diğeri pazar öbür hafta diğeri ctesi öteki pazar dediler eeeeeeeeee buna da mı tamam diyelim heralde buna tamam desek daha ne söyleyecekler zaten alırken sadece analiz yaparsın dediler maşallah şimdi telefonlara da bakıyoruz hesapta alıyoruz 8 aylık hamileyken lab. fare girmişti bana temizletmişlerdi çok sıkıldım artık işin kötüsü eşim acayip sinirlendi çıkacaksın diyor durup durup çıkıp evde oturmak güzel ama aması var işte offf amma yazdım
bulamadım yaaa berene göre emzik. yanaklarından olmuyor :)))
olanı da silikon cadı onları da almıyor
bir tane şurup var bağışıklık sistemini güçlendirici. burda isim verilmiyordu galiba. böle bir şurup kullanan var mı aranızda kızlar?
hiç duymadım bahar.. varsa ve doktorumda önerirse kullanırım vallabir tane şurup var bağışıklık sistemini güçlendirici. burda isim verilmiyordu galiba. böle bir şurup kullanan var mı aranızda kızlar?
benimkide almıyo
bıraktım peşini artık
çok uğraştım alsın diye, emzik doldu evim ama olmadı almadı pes ettim
o kazandı 1-0 malup oldum
bende nuk aldım bir tane daha aldımmarkasını hatırlamıyorum olmadı en son bakkaldan fatoş buldum aldım bazı bebekler onu severmiş almadı turta bende uğraşmıyorum artık bugüne kadar kazandıklarıyla bayağı arttı skor
evet çok tatlı oluyolar bakalım ilk kelimeleri ne olacak bana dede der gigi geliyor ama bkalımHerkeslere gÜnaydın
malum ders gÜnÜm bugÜn saat 11 de derste olacaĞım
o zamana kadr bİraz bakınırım:)
bu arada nehİrİn İlk İdŞİnİ gÖrdÜm yer etmİŞ:) bakalım:)
bİr de nehİr sık sık tesadÜfİ anne dİyor Çok hoŞuma gİdİyo ya:)
:teselli: allah yardımcın olsun cnmohhhh uyananlar var bizde 9 da işe geldiğimiz için uyanalı çok oldu yaaa benim karnım aç yemeden çıktım evden uyan kahvaltı hazırla kızın altını temizle batırmış üstünü değiştir emzir üstünü giy kahvaltı etmeden masayı topla evden çık 9da işe gelmek zor oluyor
inş yasemin çok saoltek tek alıntı yapmasını beceremiyorum kızlar kusura bakmayın emi
burcu nedenini okuyamadım iiiiiinşallah ciddi bişeyi yoktur eylülün ateşlenmemiştir yeniden iiiiiiiiiiinşallah
tüm hastalanan aşı olan bebeklerimize çok geçmiş olsun
canan'cığım sevindim yağmurun düzelmesine:) allah'ın izniyle iiiiinşallah yakında tamamen düzelir
aynen ısırmaya çalışıo emzikleri ememk bilmio :1shok:benimkide almıyo
bıraktım peşini artık
çok uğraştım alsın diye, emzik doldu evim ama olmadı almadı pes ettim
o kazandı 1-0 malup oldum
hiç duymadım bahar.. varsa ve doktorumda önerirse kullanırım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?