ne güzel dualar etmişsiniz arkadaşlar.. AMİİİİİN diyorm hepsine... allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
burcu ebru nazan öznur size bende katılıyorum, bazen naptım ben diyorum, sonra allahım ben ne diyorum sen içimi biliyosun yarabbim diyorum, bebeğimden şikayet ettiğim için kendimi suçlu hissediyorum.. ama dediğiniz gibi bazen çok ağır geliyor, Allah kolaylıklar versin güç versin bize.. bunlara yetişmek ev işlerine yetişmek bir yandan da kendimize vakit ayırıp insan gibi yaşamak için androit olmak lazım vallahi ya.. robot olsa kısa devre yapar.. bazen kendimi bir kara delikte hissediyorum.. içinden çıkamıycamı başedemicemi, hayatımın bittiğini sanıyorum.. kötü de olsa çalışıyordum, güzel güzel gidip geliyordum, çalıştığım için kendime bakıyordum, eşimle yapacak daha çok şeyimiz vardı diyorum, omuzlarım iyice çöküyor o zaman işte... kalp atışıydı, ultrason görüntüsüydü, suyuydu gıramıydı boyuydu nasıl doğum yapsaktı derken ahanda geldiler dünyamıza girdiler canları sağ olasıcalar..Allah bizlere yardım etsin inşallah.. sabır ve güç diliyorum hepimize..