Sütünden damlat sonra pompayla temizle.en etkilisi bu.2gündür böyle yapıyorum ben iyi oldu.tecrübeyle sabitolumunekankayizsmilebende çalıştırıyorum canım ama yinede düzelmedi.gifrer,serum fizyolojik şimdide okyanus suyu kullanıyorum ama bir değişiklik yok.birde öyle emzireyim bakalım alacak mı..
herkese merhaba
kızlar sıkıldım artık insanların sürekli bu bebek çok zayıf demesinden.bende mamaya başlayacağım ama sadece öğlen ve gece yatarken vermeyi düşünüyorum.sütüm o gün içinde azsa veririm.eğer sütüm iyi geliyorsa vermem diyorum ama memeyi bırakırmı diyede çok korkuyorum.sol göğsümü almak istemiyor.çekiyor bırakıyor çekiyor bırakıyor en sonunda ağlamaya başlıyor.diğer göğüste o kadar değil.böyle olupta düzelen varmı..emmeyi bırakacak diye korkuyorum.göğüslerim boş duruyor ama emerken ağzından çıkarınca bakıyorum süt geliyor ucuna ama acaba çokmu az geliyor.yani sıkıyorum fışkırmıyor ama ucunu ıslatıyor.birde kızım 2 aylık bir öğünde 60 cc versem ideal mi fazlamı gelir.
burnuda iyice tıkandı zor nefes alıyor yavrum.herşeyi deniyoruz ama nafile açılmıyor bir türlü.
bence 60 çok az en az 90 vermen gerekirbilmiyorumkismile önce emzir sonra ver yada ayrı bir öğün olarak ver.doymazsa zaten daha ister ağlar.