ben gunduz sallanan koltukta kucagimda 5-10 dk sallayip uyuyunca yatagina koyuyorum. koyduktan sonra uyanirsa emzik veriyorum kendiliginden daliyor geri. gece de uyanikken koyuyorum yatagina, ben de yanina uzanip gozlerimi kapatiyorum. uykuya dalmasi daha uzun suruyor ama kendiliginden uyuyor geceleri. gunduz mumkun degil ama. sanirim gunisigi oldugunda farkina variyor ve uyaniyor. gecenin de ayni sekilde farkinda. bugun hava yagmurlu mesela, ev karanlik gunduz uykusu daha uzun surdu.
evet yağmurlu havalarda daha uzun uyuyor aynı bizim gibi benimkide akşam karanlıkta uyuyo sessiz ortamda gece hiç uyanmıyor mesela gece gündüzün farkında ilk zamanlar koyduğum yerde uyurdu gitgide daha zor uyumaya başladı daha doğrusu sürekli değişiyor iki hafta önce gözleri kapanır 5 dk kalmaz uyuyuverirdi şimdi kriz geçirerek uyuyo değişecek herhalde böyle böyle büyüyecek aman gece uyusunda varsın zor uyusun oda düzene girer zamanla ama yarın akşam yatağa koyup kendi kendine uyumasını denicem bakalım masal buya:)