gaza getirmek gibi olmasın ama bu kadar tahammullu olmazdım benım annem bıle bılır benım sınırımı zorlamaz zorlarsada kım olsa uzerım benı uzene ben acımam valla bir-iki hadi neyse eşinin hatrı için insan susar belkı ok huzur önemlı eşinle aranın ıyı olması ama bence kayınvalıden senın sınırını bılmıyor bır dk durmam lazım bu kadarda yapıp cevabı yememem lazım şunu da dellendırmeyeyım demesını ögret bence ben kaç yasındasın bılmyrm ama şu yasındayım ve annem bu şekil davranamaz bana öz annemken annemı bıle tanımam uzerım o yuzden benı zorlama guzel guzel geçinelim de herkesın bır sınırı var de bence yoksa o gözluk cıdden birgun onun suratına yapışır bu kadar yutmaya susmaya o daha fena olur dönuşu olmaz
canım bilmezmi benim sinirimi.evlendiğim akşam gördü sinirimi.bana diğer eltilerime yaptığı gibi karışamıyor.sadece böyle gidip gelip birşeyler diyor.iki eltimle bir aradalar.altlı üstlü oturuyorlar.sen onlara karışmalarını bir görsen.kayınpederde öyle kayınvalidemde aman Allahım o kadar çok biliyorlarki herşeyi anlatamam.sanki çocuğa bakan bakıcı bunlar anne babası.bana fenalık gelirdi eltimin çocuğuna karıştıklarında.alışmışlar öyle cahil cahil konuşmaya oda her dediklerini yapmış yüz bulmuşlar işte...eşimede uyar tekrar yoksa gerçekten çok kötü olacak sonu dedim...benim annemde bana karışmaz ve ne kadar sinirli olduğumu tüm sülalem bilir.onlarada yeri geldiğinde cevap verdim ama eşimin hatırına biraz sabrediyorum bakalım nereye kadar..bu arada yaşım 32 canım.12 mart doğum günümdü.yeni oldum 32 :1closedeyes:
ilkeser bir senin başında değil inan.benim kayınvalide de :sütüm az geldiği nde "oğlum seni köye götüreyim oradaki ineklerin keçilerin sütünü içersin "dedi.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.o kadar üzüldüm ki içerledim ki anlatamam.o da eşim de mama verme sevdasında ben inatla sütümü vermeye uğraştım.böyle böyle 3 ayı bititrdim.o kadar uğraştım ki emzirmeye hala da uğraşıyorummamayı da kesemedim bir türlü.günde 4-5 kerede mama veriyorum .çok şükür kaynanam gitti de biraz nefes aldım.
valla benim sütüm yeterli olsaydı.kızımın kilo alımıda iyi olsaydı kesinlikle vermezdim mama kim ne derse desin..şimdi mama verdiğimi duydu kendi söylediği için verdim sanır söylemedim kilosunu yoksa onada takar susmaz.kızımı emzirirken memeyi zor alıyordu ona taktı bu defa al kızım memeyi bırakma dedi gidene kadar.bende tam gider ayak söyledim son sözü.mama ver mama ver diyordun verdik şimdide memeyi bırakma diyorsun diye..surat asık arkasına bakmadan gitti.