kızlar toplamda nekadar aldınız ssk dan para
nbr fatma denk gelemedık bır toprak nasıl
ben aldım ama erken dogum ya daha az aldım sızden birde asgarı ucretten ssk yatıyrsa ona göre nomal aldıgın ucretten yatyrsa ona göre yanı herkes farklı alacak
ben evrakları vrdım 15 gun sonra yatar dendı gıttım 15 gun sonra yatmamıştı tvde alt yazı gördum haber kanalında işgörmezlıkler 10 gun sonra yatacak maddi sıkıntıvar dıye garantı olsun dıye 15 gun sonra gttım yatmıştı
slm kızlar oğlumun fotolarını ekledim bakmak istersenizzz
arkadaşlar merhaba ben de bir aralık annesiyim 28 aralıkda doğdu minik paşam burayı yeni keşfettim geçmiş sayfaları okudum benimle aynı şeyleri yaşayan birileri daha olduğunu görmek çok hoşuma gitti rahatladım biraz baya geç kalmışım gerçi herkes dost olmuş burda birbiriyle çok hoş ya beni de aranıza alırsanız çok sevinirim mirmirmirmir
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin
mesajını görmemiş olabilirler sen yaz direk giriş yap bakmışsın aramızdasın :)
mesela kaç kılo aldın kaçını verdın onuyazmala baslayabılırsın ::)
(bilge olsa sordun pelin yıne sorunu derdi )
deprem içine geçmiş olsun bitsin artık rahatlayın yawbuarada sabah elazığda yine deprem oldu çok korktum ya nolcak bilmiommmm
zten çocuk doğduğundan beri eşimlede aram çok iideil anlaşamıoz kavga edioz zaten stresim bana yetiyo bana yardım etmesini istiom oda dersten başını kaldırmıoo buarada sanki matahmış gibi kayınvalidem gelcekmiş.10 dakika uzakılkta oturuo ama kalmaya geliooo.bebğim doğalı 1 ay olmuştu geldi kayınvalidem 20 gün kaldı kabus gibiydi herseye karıştı 5 dk oğluıma bakmadı mutfaga yardıma girmedi hizmetini suyunu bile benden bekledi..yaşıda 57 yaşlı deil yani.bi akşam ateslendim sanırım süt birirkmiş göğüsümde ateş ve mide bulantısı yaptı 39 derece atesle ve ben o halde yemek yaptım demedi hastasın ben yapayım deli oldum ya bu yüzden eşimle kavga ettik yine...ben oğlumla mı kaynanam kayınbabamla yoksa evişi vs ile mi uğrasayım çok mu abartıom bilmiorum ki...
kayınvalde içinde geçmiş olsun