• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

çok yorgun hissediyorum kendimi bugün hemde uykusuz, gerçi dün çok yoruldum ondandır, oğlan iki gündür yıkıyor ortalığı, ne olduysa yine gaz problemi gibi,
bende sıkıldım sanırım sürekli aynı şeyleri yapmaktan :(
kendimi rehabilite etmem lazım ama nasıl???????????????
geçmişide okuyamadım, herkes iyidir umarım, yine başladı ağlamaya,
eğer izin verirse gelip geçmişi okurum...

çok yorgun hissediyorum kendimi bugün hemde uykusuz, gerçi dün çok yoruldum ondandır, oğlan iki gündür yıkıyor ortalığı, ne olduysa yine gaz problemi gibi,

Valla bende oyleyim ya .

gaz gaz olmasa diş
Allah yardım etsın hepimize valla

Geçmişi okumayan arkadaşlar için listeyi tekrar yazayım da
nasıl yapalım bu liste yiter gider konular arasında başka topik mi açsak yoksa burcu ilk sayfaya mıı yapıştırsa ne zaman yollayalım hediyeleri???

Çekiliş listesi
1-Serinus (Nisan)
2-Meybon (Mayıs)
3-Burcuk (Haziran)
4-Motherandbaby (Temmuz)
5-24.5 (Ağustos)
6-Oznurrs (Eylül)
7-Fms (Ekim)
8-Senem (Kasım)
9-Nincebayrak (Aralık)
10-peluse (Ocak)

Geldımm derstennn.
Halen ders ısteyen velılerım var
ama vaktım yok:(
nehırıı yıkadık:)
mıs oldu teyzelerı
geÇmıŞı okuyamadım okucaĞım ama bırazdan malum nehır:)

Çekiliş listesi
1-Serinus (Nisan)
2-Meybon (Mayıs)
3-Burcuk (Haziran)
4-Motherandbaby (Temmuz)
5-24.5 (Ağustos)
6-Oznurrs (Eylül)
7-Fms (Ekim)
8-Senem (Kasım)
9-Nincebayrak (Aralık)
10-peluse (Ocak)

oooo züpper olmuş, doğum günü hediyesi olacak bize aynı zamanda hihoyyyt:teytey:

yiğidim büyüyor yazarsan sevinirim benimki ağlıo yine çıkmalıyım saol şimdiden

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım. Bende çoğunuz gibi bunalımdayım allah sonumuzu hayır etsin.
Benim kızın saçları dökülüyordu ama son zamanlarda acayip fazlalaştı. Saçlı doğan kızım kel kalıcak.Bu kadarı normalmidir acaba sizinkilerde durum ne?

eee sende burda takıl nolcakki, ne çekiyosun insanları...zaten gerçek hayatta yeterince uğraşıyoruz bide sanaldamı sıkılıcaz sempatiksalakcinni[/QUOTE]

hay ben senin bunu diyen ağzını, yazan da elini seveyim burcucum opuyorumnanaktan
kızlaaaarrrr günaydınn.. hihoyyyt gününüz güzel geçsin.. hihoyyyt

nergiz ne yaptınn sen??? evde durumlar düzeldi mi? merak ettim seni....

ben de aynıyım 2 gündür ölcektim resmen. regli oldum bugün. :((( hormonlardan
bende istiyommm ya ne zaman olacaksam:uhm:
çok yüksek değil 38.1 ama önce buz gibi sogudu titremeye başladi.dudaklar eller sonra..sonra ölçtüm 38.1 olmuştu..ben emzirdim bayılcak gibi kendinden geçiyordu..dr ye gidene kadar düzelmeye başladı..sonra antibiyotık başladı dr.

diş agrısı vurabilir..geçmiş olsun dr ye git canım
çook geçmiş olsun canım, insan ne yapacağını şaşırıyor böyle durumlarda, b
Cok sukur dun gece cikmadi ama hep tetikteyim simdi . Bugunde nedense ruyadan ciglik cigliga uyanir bugun .
eylül hanım nasıl bugün burcu??
yapardım yeni topik ama bilmiyorum bilenlerin ellerinden öper artık
hayret o da senn melike naniknanik çok şaşırttın beni walla:1shok::1shok:
uyudu ayağımda sallıyorum ama bırakamıyorum korkudan..

hep öyle ya ayak, ya anakucağı, ya kucak, ya meme, azıcık denk durmuyorlarki, bizde kendimi toparlayalım biraz, ama büyüyünce hepsini bir bir soracam ben bizimkine :)))

ben de geçen gece nehiri emiziriyorum diye almışım yastığı pişşş pişşş yapa yapa emzirme moduna girmişim düşmesin diye yastık bile koymuşum hahahahaha
bir baktım kalktım ki yastık var kucağımda:) kollamışım böyle nehir gibi halbuki bizimki yatağında mışıl mışıl uyuuyor hahahah
beyin işte kuruyor kendini...:)

delikafadulden
ben de geçen gece nehiri emiziriyorum diye almışım yastığı pişşş pişşş yapa yapa emzirme moduna girmişim düşmesin diye yastık bile koymuşum hahahahaha
bir baktım kalktım ki yastık var kucağımda:) kollamışım böyle nehir gibi halbuki bizimki yatağında mışıl mışıl uyuuyor hahahah
beyin işte kuruyor kendini...:)

çocuklardan sonra böyle oluyor hayat , önce onlar :)
bizimde geçenlerde gece deprem oldu, kızım yanımda uyuyor, bende oğlanı emziriyorum, ev sallanmaya başladı, biri kucağımda zaten sıkıca tuttum, diğerinide öbür elimde tutuyorum, sanki ne yapabileceksem delikafadulden

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım. Bende çoğunuz gibi bunalımdayım allah sonumuzu hayır etsin.
Benim kızın saçları dökülüyordu ama son zamanlarda acayip fazlalaştı. Saçlı doğan kızım kel kalıcak.Bu kadarı normalmidir acaba sizinkilerde durum ne?

amin amim amin:Saruboceq::Saruboceq:
bebekten bebeğe değişiyor saç dökülmesi, benim kızımda çok dökülmüştü, oğlanınki olduğu gibi duruyor ama normal tabiki artık kocaman oldular yeni ve daha güzelleri gelecek

salla salla uyuttum keratayı ayağım koptu heeeeee! kafamçokkarıştı
ne zor uyuyo yaaaaw!
çıt çıksa uyanıyo bide! :bbo:
bi çay içerim artıkın
haydi beraber olsun :içelim:

kızlar ben ben 6 martta regl olmuştum geçen ay yani.. bu ay daha olmadım nie acaba normalmi ya.. Allah korusun hamile filan olmayayım ya ödüm kopuyor.. korunuyoruz ama ne bilim kondom filan deilde şey işte

aynı gün olmuştuk hatırlıyorum bende olmadım emzirme dçnemi düzensiz oluyomuş aylarca olmayabilirmişizde ben ona başlıyorum. bide o şey işte adlı korunma yöntemiyle hamile kaldım aman dikkat et

Back
X