Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar nasılsınız
ben diş ağrısından ölüyom dünden beri gece de uyutmadı bugün doktora gitcem hiç gidesim yok ama üfff
oy oy oyyyyyyy geçmiş olsun canım ya
git kurtar biran evvel rahatla derim diş ağrısı çekilmez yaw
ÖZNUR'unda dişi ağrıyodu
sanada geçmiş olsun canımcım
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
akıllı hatun seniiiiiiiii :lepi:
günaydın cnm oğlanı uyuttum bi yandan evle uğraşıp bi yandan buraya laf yetiştirip bi yandan tarlamı açmaya çalışıyorum sen nasılsın kolay çıkabildinmi evden bugün
günaydınlar nasılsınız
ben diş ağrısından ölüyom dünden beri gece de uyutmadı bugün doktora gitcem hiç gidesim yok ama üfff
teşekkür ederim canım evet çekilecek gibi bi ağrı değil valla başımada vurdu zaten ağrısı resmen ayakta duracak halim yok eşim gelsin gitcez bugün
çıktım canım sağol 6.5 da kalktık bebişle her zaman ki işler ama bu kez üstü batmadığı için iki lokma ekmek yiyebildim bugün çok aç değilim korkma ama acıkabilirim şu an vitamalt içiyom anneanneye verdim turtayı işe geldim yol boyunca arka koltukta konuştu benimle çok şekerler yaa gugu diye diye geldik karşıdan gelen arabalar kimbilir ne düşündü hakkımda arabada yanlız bir kadın dudaklarını büze büze sesler çıkarıyor :roflol::roflol:
offf canım diş kötüdür benimde düşmüş bir dolgum var hamileyken 1-2 defa sızladı minicik emme hapları vermişti dr ama ihmal etme git çekilmez diş ağrısı çoook geçmiş olsun :teselli:
çıktım canım sağol 6.5 da kalktık bebişle her zaman ki işler ama bu kez üstü batmadığı için iki lokma ekmek yiyebildim bugün çok aç değilim korkma ama acıkabilirim şu an vitamalt içiyom anneanneye verdim turtayı işe geldim yol boyunca arka koltukta konuştu benimle çok şekerler yaa gugu diye diye geldik karşıdan gelen arabalar kimbilir ne düşündü hakkımda arabada yanlız bir kadın dudaklarını büze büze sesler çıkarıyor :roflol::roflol:
offf canım diş kötüdür benimde düşmüş bir dolgum var hamileyken 1-2 defa sızladı minicik emme hapları vermişti dr ama ihmal etme git çekilmez diş ağrısı çoook geçmiş olsun :teselli:
oh şükür 2 lokmada olsa atıştırmışsın kurdardık paçayı kaydirigubbakcemile3
vitamalt nedir
:) dudakları büzerken kaşlar küçük emrahta oluyosa karşıdan gelenler üzülmüşlerdir senin için vah vaaaah çokta gençmiş demişlerdir :roflol: :roflol:
vitamalt canım malt içeceği içinde arpa mayası vitamin bulunan bir içecek ağır spor yapanlar ve sütü artırmak isteyenler için ben çok memnunum bazıları tadını sevmiyor ama benim hoşuma gidiyor gugıla yaz incele istersen
yok yok kaşlar küçük emrah olmuyor ama 333 oluyorum birde ruj sürsem tam şuh olucam işe kadar konvoyla geliriz artık bayanssulusmile
günaydınlar nasılsınız
çok şükür iyiyiz 3 gündür kaka yapmıyo ilk kez, ona taktım biraz
kusuyoda ara ara
normal ama şu piskopatlık meselesi işte -tatlicadiarzu-
Bu arada ben mesaj yazarken nedn bende hareketlİ anİmeler gÖzÜkmyor onları ekleyemmİyorum gÖremedĞİmden mesaj kutumun altında bİr fİkrİ olan var mııııııııııııııııııııııı
geçmiş olsun dişte fenadır![]()
Bu arada ben mesaj yazarken nedn bende hareketlİ anİmeler gÖzÜkmyor onları ekleyemmİyorum gÖremedĞİmden mesaj kutumun altında bİr fİkrİ olan var mııııııııııııııııııııııı
öncelikle hoşgeldin, valla bende 9 ay takip edip sonradan yaznlardanım ama burası öyle değil, herkese ceap veriyor arkadaşlar, bebeğin kız mı erkek mi? ayın kaçında doğdu, hamilelikte kaç kilo aldın v.b sorulara toptan cevap verirsin artıkın sen, çok meraklıyız biz naniknanikarkadaşlar bende buradaki yazıları takip ediyorum bir iki kezmsj da attım ama kimse cevap vermedi sanırım tanıdıklara cevap veriliyor.bende buradaki duruma hakim olmak istiyorum.benide sohbetlere dahil ederseniz sevinirim herkese teşekkürler.
yapma burcucum ya, hep bize söylüyorsun yapmayın diye, seninki hocanın dediğini yap yaptığını yapma oluıyor zannımca ama sen yinede kendine çoook dikkat etben bugün çok yorgun hissediyorum kendimi yaaaa....bu takıntı işleri beni yoruyo kafaya koydummu illa yapıcam(( o da beni bedenen olmasa bile kafaca çok yoruyo....
geçmiş olsun canım, bu hamilelikten sonra bende dişçiye git gel, evle muayenehane arasında bi tarafıma ip bağlasam halı örerdim valla yahoşgeldin..
burda tanıdık olmak önemli değil aralıkta doğum yapmış olman yeterli sohbete katılman için..ee anlat bakalım bebiş kızmı erkekni bebişin ve senin adınız ne..bizim bebişler çok edepsiz seninkide oylemi..pelin yok şimdi onun yerine sorayım hamilelikte kaç kilo aldın
kaç kilosu gitti :))
sabah ilk iş gittim doktora antibiyotik kullandıktan sonra çekelim zaten bi işe yaramıyo dedi..
sanada geçmiş olsun git canım git ihmal etme, sonra daha zor olurgünaydınlar nasılsınız
alıntı yapmadığın zaman aşağıda görünmez ama yukarda gülen surat var onun yanındaki oka dokunduğunda sırayla açılır canım
Çok geçmiş olsun canım yaaeyvahedigeldismileteşekkür ederim canım evet çekilecek gibi bi ağrı değil valla başımada vurdu zaten ağrısı resmen ayakta duracak halim yok eşim gelsin gitcez bugün
ay 6.5da çok erken cnm yaa allah yardımcın olsun valla.vitamalt da asit varmı?eşim tansaştan malt içeceği almış ama içinde asit var die içmedim ben içsemiydim acababilmiyorumkismile fayrouz adı.çıktım canım sağol 6.5 da kalktık bebişle her zaman ki işler ama bu kez üstü batmadığı için iki lokma ekmek yiyebildim bugün çok aç değilim korkma ama acıkabilirim şu an vitamalt içiyom anneanneye verdim turtayı işe geldim yol boyunca arka koltukta konuştu benimle çok şekerler yaa gugu diye diye geldik karşıdan gelen arabalar kimbilir ne düşündü hakkımda arabada yanlız bir kadın dudaklarını büze büze sesler çıkarıyor :roflol::roflol:
sanada geçmiş olsun git canım git ihmal etme, sonra daha zor olur
Selaam herkese.kahvaltımı yaptım evi az toparladım bi bakim dedim sizlere.herkes iyidir umarım.akşama misafir gelecek.ev temizleyecem,hazırlık yapacam.annem gelecek öğleden sonra bebişle ilgilense yeterli.
teşekkr ederim cnmÇok geçmiş olsun canım yaaeyvahedigeldismile
ay 6.5da çok erken cnm yaa allah yardımcın olsun valla.vitamalt da asit varmı?eşim tansaştan malt içeceği almış ama içinde asit var die içmedim ben içsemiydim acababilmiyorumkismile fayrouz adı.
güldürdün beni kadın bize hareket yapıyo demesinler sonrakaydirigubbakcemile3
ben de arkada bebişin yanında otururken garip hissediyorum kendimi taksiye b,nmişim sanki deli gibi arkadayımkaydirigubbakcemile3