• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydınlar nasılsınız
ben diş ağrısından ölüyom dünden beri gece de uyutmadı bugün doktora gitcem hiç gidesim yok ama üfff

günaydınlar nasılsınız
ben diş ağrısından ölüyom dünden beri gece de uyutmadı bugün doktora gitcem hiç gidesim yok ama üfff

oy oy oyyyyyyy geçmiş olsun canım ya
git kurtar biran evvel rahatla derim diş ağrısı çekilmez yaw

ÖZNUR'unda dişi ağrıyodu
sanada geçmiş olsun canımcım

oy oy oyyyyyyy geçmiş olsun canım ya
git kurtar biran evvel rahatla derim diş ağrısı çekilmez yaw

ÖZNUR'unda dişi ağrıyodu
sanada geçmiş olsun canımcım

teşekkür ederim canım evet çekilecek gibi bi ağrı değil valla başımada vurdu zaten ağrısı resmen ayakta duracak halim yok eşim gelsin gitcez bugün

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
akıllı hatun seniiiiiiiii :lepi:
günaydın cnm oğlanı uyuttum bi yandan evle uğraşıp bi yandan buraya laf yetiştirip bi yandan tarlamı açmaya çalışıyorum sen nasılsın kolay çıkabildinmi evden bugün

çıktım canım sağol 6.5 da kalktık bebişle her zaman ki işler ama bu kez üstü batmadığı için iki lokma ekmek yiyebildim bugün çok aç değilim korkma ama acıkabilirim şu an vitamalt içiyom anneanneye verdim turtayı işe geldim yol boyunca arka koltukta konuştu benimle çok şekerler yaa gugu diye diye geldik karşıdan gelen arabalar kimbilir ne düşündü hakkımda arabada yanlız bir kadın dudaklarını büze büze sesler çıkarıyor :roflol::roflol:

günaydınlar nasılsınız

offf canım diş kötüdür benimde düşmüş bir dolgum var hamileyken 1-2 defa sızladı minicik emme hapları vermişti dr ama ihmal etme git çekilmez diş ağrısı çoook geçmiş olsun :teselli:

teşekkür ederim canım evet çekilecek gibi bi ağrı değil valla başımada vurdu zaten ağrısı resmen ayakta duracak halim yok eşim gelsin gitcez bugün

tek 1 diş ağrısı başta boğazda kulakta bırakmaz
hamilelik ve emzirme döneminde çok diş kayıpları oluyo
benimde bir ara gitmem gerekiyo kontrole eyvahedigeldismile

çıktım canım sağol 6.5 da kalktık bebişle her zaman ki işler ama bu kez üstü batmadığı için iki lokma ekmek yiyebildim bugün çok aç değilim korkma ama acıkabilirim şu an vitamalt içiyom anneanneye verdim turtayı işe geldim yol boyunca arka koltukta konuştu benimle çok şekerler yaa gugu diye diye geldik karşıdan gelen arabalar kimbilir ne düşündü hakkımda arabada yanlız bir kadın dudaklarını büze büze sesler çıkarıyor :roflol::roflol:

offf canım diş kötüdür benimde düşmüş bir dolgum var hamileyken 1-2 defa sızladı minicik emme hapları vermişti dr ama ihmal etme git çekilmez diş ağrısı çoook geçmiş olsun :teselli:

teşekkür ederim cnm ağrı kesici aldım şimdi dayanamadım daha fazla napim artık

oh şükür 2 lokmada olsa atıştırmışsın kurdardık paçayı kaydirigubbakcemile3
vitamalt nedir
:) dudakları büzerken kaşlar küçük emrahta oluyosa karşıdan gelenler üzülmüşlerdir senin için vah vaaaah çokta gençmiş demişlerdir :roflol: :roflol:

oh şükür 2 lokmada olsa atıştırmışsın kurdardık paçayı kaydirigubbakcemile3
vitamalt nedir
:) dudakları büzerken kaşlar küçük emrahta oluyosa karşıdan gelenler üzülmüşlerdir senin için vah vaaaah çokta gençmiş demişlerdir :roflol: :roflol:

vitamalt canım malt içeceği içinde arpa mayası vitamin bulunan bir içecek ağır spor yapanlar ve sütü artırmak isteyenler için ben çok memnunum bazıları tadını sevmiyor ama benim hoşuma gidiyor gugıla yaz incele istersen

yok yok kaşlar küçük emrah olmuyor ama 333 oluyorum birde ruj sürsem tam şuh olucam işe kadar konvoyla geliriz artık bayanssulusmile

vitamalt canım malt içeceği içinde arpa mayası vitamin bulunan bir içecek ağır spor yapanlar ve sütü artırmak isteyenler için ben çok memnunum bazıları tadını sevmiyor ama benim hoşuma gidiyor gugıla yaz incele istersen

yok yok kaşlar küçük emrah olmuyor ama 333 oluyorum birde ruj sürsem tam şuh olucam işe kadar konvoyla geliriz artık bayanssulusmile

waaaaaaaaaaaaaaw
düzeltiyorum waaaş waaaaaş dicekler o saman :)))))))

tamam bakıorum cnm çok şükür sütüm iyi ama yinede bakcem sağol

çok şükür iyiyiz 3 gündür kaka yapmıyo ilk kez, ona taktım biraz
kusuyoda ara ara
normal ama şu piskopatlık meselesi işte -tatlicadiarzu-

bazen olurmuş aslında
ama 3 gün ypaamzsa bence bir doktoruna danış derim ben öyle yapmıştım 3 gün bekleyip aramıştım
7 güne kadar normal diyor literatür ama bilemiyorum yine canım

Bu arada ben mesaj yazarken nedn bende hareketlı anımeler gÖzÜkmyor onları ekleyemmıyorum gÖremedĞımden mesaj kutumun altında bır fıkrı olan var mııııııııııııııııııııııı

Bu arada ben mesaj yazarken nedn bende hareketlİ anİmeler gÖzÜkmyor onları ekleyemmİyorum gÖremedĞİmden mesaj kutumun altında bİr fİkrİ olan var mııııııııııııııııııııııı

1-hızlı cvptanmı yazıyosun gelişmiş cvptanmı
2-forum sayfasının en alt sol köşesinde yetkileriniz kutucuğunda gülümsemeler açık mı

Bu arada ben mesaj yazarken nedn bende hareketlİ anİmeler gÖzÜkmyor onları ekleyemmİyorum gÖremedĞİmden mesaj kutumun altında bİr fİkrİ olan var mııııııııııııııııııııııı

alıntı yapmadığın zaman aşağıda görünmez ama yukarda gülen surat var onun yanındaki oka dokunduğunda sırayla açılır canım

arkadaşlar bende buradaki yazıları takip ediyorum bir iki kezmsj da attım ama kimse cevap vermedi sanırım tanıdıklara cevap veriliyor.bende buradaki duruma hakim olmak istiyorum.benide sohbetlere dahil ederseniz sevinirim herkese teşekkürler.
öncelikle hoşgeldin, valla bende 9 ay takip edip sonradan yaznlardanım ama burası öyle değil, herkese ceap veriyor arkadaşlar, bebeğin kız mı erkek mi? ayın kaçında doğdu, hamilelikte kaç kilo aldın v.b sorulara toptan cevap verirsin artıkın sen, çok meraklıyız biz naniknanik
ben bugün çok yorgun hissediyorum kendimi yaaaa....bu takıntı işleri beni yoruyo kafaya koydummu illa yapıcam :((( o da beni bedenen olmasa bile kafaca çok yoruyo....
yapma burcucum ya, hep bize söylüyorsun yapmayın diye, seninki hocanın dediğini yap yaptığını yapma oluıyor zannımca ama sen yinede kendine çoook dikkat et
hoşgeldin..
burda tanıdık olmak önemli değil aralıkta doğum yapmış olman yeterli sohbete katılman için..ee anlat bakalım bebiş kızmı erkekni bebişin ve senin adınız ne..bizim bebişler çok edepsiz seninkide oylemi..pelin yok şimdi onun yerine sorayım hamilelikte kaç kilo aldın
kaç kilosu gitti :))

sabah ilk iş gittim doktora antibiyotik kullandıktan sonra çekelim zaten bi işe yaramıyo dedi..
geçmiş olsun canım, bu hamilelikten sonra bende dişçiye git gel, evle muayenehane arasında bi tarafıma ip bağlasam halı örerdim valla ya
günaydınlar nasılsınız
sanada geçmiş olsun git canım git ihmal etme, sonra daha zor olur

alıntı yapmadığın zaman aşağıda görünmez ama yukarda gülen surat var onun yanındaki oka dokunduğunda sırayla açılır canım

melike bu hafta sonu çalışma işini ne yaptınız canım, kesinleşti mi?????

Selaam herkese.kahvaltımı yaptım evi az toparladım bi bakim dedim sizlere.herkes iyidir umarım.akşama misafir gelecek.ev temizleyecem,hazırlık yapacam.annem gelecek öğleden sonra bebişle ilgilense yeterli.

Çok geçmiş olsun canım yaaeyvahedigeldismile

ay 6.5da çok erken cnm yaa allah yardımcın olsun valla.vitamalt da asit varmı?eşim tansaştan malt içeceği almış ama içinde asit var die içmedim ben içsemiydim acababilmiyorumkismile fayrouz adı.
güldürdün beni kadın bize hareket yapıyo demesinler sonrakaydirigubbakcemile3
ben de arkada bebişin yanında otururken garip hissediyorum kendimi taksiye b,nmişim sanki deli gibi arkadayımkaydirigubbakcemile3

sanada geçmiş olsun git canım git ihmal etme, sonra daha zor olur

gidecemde eşimi bekliyom bebişi bırakacak kimse yok malesef

Selaam herkese.kahvaltımı yaptım evi az toparladım bi bakim dedim sizlere.herkes iyidir umarım.akşama misafir gelecek.ev temizleyecem,hazırlık yapacam.annem gelecek öğleden sonra bebişle ilgilense yeterli.

ne güzel benimde temizlik yapmam lazım ama mal gibi oturuyom sabahtan beri kızım da kucaktan inmiyo gerçi

Çok geçmiş olsun canım yaaeyvahedigeldismile

ay 6.5da çok erken cnm yaa allah yardımcın olsun valla.vitamalt da asit varmı?eşim tansaştan malt içeceği almış ama içinde asit var die içmedim ben içsemiydim acababilmiyorumkismile fayrouz adı.
güldürdün beni kadın bize hareket yapıyo demesinler sonrakaydirigubbakcemile3
ben de arkada bebişin yanında otururken garip hissediyorum kendimi taksiye b,nmişim sanki deli gibi arkadayımkaydirigubbakcemile3
teşekkr ederim cnm
bende arabanın önünde oturmayı özledim ama bizimki tek başına durmuyo arkada
:umursamaz:

Back
X