• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun canım yaaeyvahedigeldismile

ay 6.5da çok erken cnm yaa allah yardımcın olsun valla.vitamalt da asit varmı?eşim tansaştan malt içeceği almış ama içinde asit var die içmedim ben içsemiydim acababilmiyorumkismile fayrouz adı.
güldürdün beni kadın bize hareket yapıyo demesinler sonrakaydirigubbakcemile3
ben de arkada bebişin yanında otururken garip hissediyorum kendimi taksiye b,nmişim sanki deli gibi arkadayımkaydirigubbakcemile3

öncelikle hoşgeldin, valla bende 9 ay takip edip sonradan yaznlardanım ama burası öyle değil, herkese ceap veriyor arkadaşlar, bebeğin kız mı erkek mi? ayın kaçında doğdu, hamilelikte kaç kilo aldın v.b sorulara toptan cevap verirsin artıkın sen, çok meraklıyız biz naniknanik

yapma burcucum ya, hep bize söylüyorsun yapmayın diye, seninki hocanın dediğini yap yaptığını yapma oluıyor zannımca ama sen yinede kendine çoook dikkat et

geçmiş olsun canım, bu hamilelikten sonra bende dişçiye git gel, evle muayenehane arasında bi tarafıma ip bağlasam halı örerdim valla ya

sanada geçmiş olsun git canım git ihmal etme, sonra daha zor olur

melike bu hafta sonu çalışma işini ne yaptınız canım, kesinleşti mi?????

canım valla daha patroncuğumla konuşmadım ama zaten bu hafta sonu ctesi bende sıra pazar diğer kızın gelmesi lazım bakalım ne olacak ama konuşmam lzım olsun geş konuşursam bari kovulursam daha fazla para alırım 1 gün bir gündür kaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun canım yaaeyvahedigeldismile

ay 6.5da çok erken cnm yaa allah yardımcın olsun valla.vitamalt da asit varmı?eşim tansaştan malt içeceği almış ama içinde asit var die içmedim ben içsemiydim acababilmiyorumkismile fayrouz adı.
güldürdün beni kadın bize hareket yapıyo demesinler sonrakaydirigubbakcemile3
ben de arkada bebişin yanında otururken garip hissediyorum kendimi taksiye b,nmişim sanki deli gibi arkadayımkaydirigubbakcemile3

demin alıntı yaptım cvp yazmadım fayrouz değil canım o meşrubat bunda b vitamin komplex var hergün aç karnına 1 şişe içilitor evet ama bunda da karbondioksit var tadı sulandırılmış pekmez gibi fayrouyzu bilmem belki oda işe yarar ama benimde sütüm iyi ama azalmasın diye içiyorum

ne guzel gece uykusu duzene gırmıştuı dun gece sureklı kalktı
ayy şu emzırme olayı ne meşakatlı ya
insan hemen sutum mu yetmıyor artık dıyor
öznur özlem geçmiş olsun diş zor düzelr inş biranönce

teşekkür ederim inşallah benimde bikaçgündür sütümde bi azalma oldu sanki göğüslerim çok yumuşak katı gıdaya bi geçseydik

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serinus, babybay+, meybon+, prettybaby+, senemsss+, nincebayrak, MotherandBaby+

:nazar:

bızde cok sıkıldık kızımla annemı aradım ablamı gıdıyormus benıde alın dedım.aklımdakı fıkır annemle ablama bıhterı bırakıp kendımı carsıya atmakzemuszemus
cok daraldım ıyı gelır sanırım bu arada ev aldı basını gıdıyor amannnnn hıcbısey yapmıycam olan olsun YETER
gıtmeden bıraz sıze bakayım dedım herkes ıyı cok sukur herkesı kocaman optummmm bebıslerı dahada kocamannnnn
bugun tatıl yapın kızlar hıcbısey yapmayın dunyaya iş yapmayamı geldık demı amakaydirigubbakcemile2

havalara dikkat et pelincim...
benim her gün gezesim varda...artık biraaz nette gezecez cezalıyız kızımla :)
avm paklar bızı senem ruzgarda mına nefes alamıyor sızlerdede varmı bu ya ne zamandır sorcm

teşekkür ederim inşallah benimde bikaçgündür sütümde bi azalma oldu sanki göğüslerim çok yumuşak katı gıdaya bi geçseydik

az kaldı umarım ek gıdada yuzumuz guler :)))

nehir de az emiyor sanki gündüzleri
geceler full çekiyor mama almıyor asla
ama gündüz memeyi az sık ama iştahsız emiyor on kere başını kaldrarak asabım bozuluyoooo

pelin rüzgarda pek bulunmadık bişi diyemicem ama
bizim de burda allahtan historya açıldıda kapalı alan oraya gidiyoruz işte çok sıkılırsak bir de ev gezmesi:D

Bizimkide gece on iki buçukta uyudu sekiz buçuğa kadar dokuz kere kalktı. Çok gazı vardı dün gece.

kızlar birde cumartesi günü kontrol var biz rota nın ilk dozunu geçen ay olmuştuk.. şu haber neydi ben kaçırdım doktora sorayım bana bir anlatın yavuuu

bızde cok sıkıldık kızımla annemı aradım ablamı gıdıyormus benıde alın dedım.aklımdakı fıkır annemle ablama bıhterı bırakıp kendımı carsıya atmakzemuszemus
cok daraldım ıyı gelır sanırım bu arada ev aldı basını gıdıyor amannnnn hıcbısey yapmıycam olan olsun YETER
gıtmeden bıraz sıze bakayım dedım herkes ıyı cok sukur herkesı kocaman optummmm bebıslerı dahada kocamannnnn
bugun tatıl yapın kızlar hıcbısey yapmayın dunyaya iş yapmayamı geldık demı amakaydirigubbakcemile2

ayy çok sevındım daha ıyısın sanırım
geçen okumuştum ama vakıt olmadı cvp yazmaya
kusura bakma

Back
X