Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım yaaeyvahedigeldismile
ay 6.5da çok erken cnm yaa allah yardımcın olsun valla.vitamalt da asit varmı?eşim tansaştan malt içeceği almış ama içinde asit var die içmedim ben içsemiydim acababilmiyorumkismile fayrouz adı.
güldürdün beni kadın bize hareket yapıyo demesinler sonrakaydirigubbakcemile3
ben de arkada bebişin yanında otururken garip hissediyorum kendimi taksiye b,nmişim sanki deli gibi arkadayımkaydirigubbakcemile3
öncelikle hoşgeldin, valla bende 9 ay takip edip sonradan yaznlardanım ama burası öyle değil, herkese ceap veriyor arkadaşlar, bebeğin kız mı erkek mi? ayın kaçında doğdu, hamilelikte kaç kilo aldın v.b sorulara toptan cevap verirsin artıkın sen, çok meraklıyız biz naniknanik
yapma burcucum ya, hep bize söylüyorsun yapmayın diye, seninki hocanın dediğini yap yaptığını yapma oluıyor zannımca ama sen yinede kendine çoook dikkat et
geçmiş olsun canım, bu hamilelikten sonra bende dişçiye git gel, evle muayenehane arasında bi tarafıma ip bağlasam halı örerdim valla ya
sanada geçmiş olsun git canım git ihmal etme, sonra daha zor olur
melike bu hafta sonu çalışma işini ne yaptınız canım, kesinleşti mi?????
Çok geçmiş olsun canım yaaeyvahedigeldismile
ay 6.5da çok erken cnm yaa allah yardımcın olsun valla.vitamalt da asit varmı?eşim tansaştan malt içeceği almış ama içinde asit var die içmedim ben içsemiydim acababilmiyorumkismile fayrouz adı.
güldürdün beni kadın bize hareket yapıyo demesinler sonrakaydirigubbakcemile3
ben de arkada bebişin yanında otururken garip hissediyorum kendimi taksiye b,nmişim sanki deli gibi arkadayımkaydirigubbakcemile3
sol alt köşede yetkilerinizde gülümsemeler açık yazıyomu canım
gezmeye gıdesım varrrrrrrrrrrr
ablama dedım işim var dedı![]()
ne guzel gece uykusu duzene gırmıştuı dun gece sureklı kalktı
ayy şu emzırme olayı ne meşakatlı ya
insan hemen sutum mu yetmıyor artık dıyor
öznur özlem geçmiş olsun diş zor düzelr inş biranönce
avm paklar bızı senem ruzgarda mına nefes alamıyor sızlerdede varmı bu ya ne zamandır sorcmhavalara dikkat et pelincim...
benim her gün gezesim varda...artık biraaz nette gezecez cezalıyız kızımla :)
teşekkür ederim inşallah benimde bikaçgündür sütümde bi azalma oldu sanki göğüslerim çok yumuşak katı gıdaya bi geçseydik
arzu sobeeeeeee
ne guzel gece uykusu duzene gırmıştuı dun gece sureklı kalktı
ayy şu emzırme olayı ne meşakatlı ya
insan hemen sutum mu yetmıyor artık dıyor
öznur özlem geçmiş olsun diş zor düzelr inş biranönce
bızde cok sıkıldık kızımla annemı aradım ablamı gıdıyormus benıde alın dedım.aklımdakı fıkır annemle ablama bıhterı bırakıp kendımı carsıya atmakzemuszemus
cok daraldım ıyı gelır sanırım bu arada ev aldı basını gıdıyor amannnnn hıcbısey yapmıycam olan olsun YETER
gıtmeden bıraz sıze bakayım dedım herkes ıyı cok sukur herkesı kocaman optummmm bebıslerı dahada kocamannnnn
bugun tatıl yapın kızlar hıcbısey yapmayın dunyaya iş yapmayamı geldık demı amakaydirigubbakcemile2