geçmiş olsun canımselam kızlar. Yorgunum uykusuzum moralim çok çok çok bozuk ne kadar negatiflik varsa hepsi üzerimde. Bunun üzerine bir de berkay da hasta oldu. Ateşi var 38,5. Sarı burun akıntısı ve yutkunurken boğazı acıyor. Doktoru aradım. Viral enfeksiyon dedi congest şrup serum fizyolojik ve ateş düşürücü verdi. Aldırdım eve gönderdim. Bakalım inşallah çabuk etki eder de düzelir yavrum.
rabbim acil şifalar versin kuzuma
sen yaparsınvalla şekerim iki tane procem var çocukla ilgili... Yapabilirsem nasıl yaptığım ve sonuçlarıyla birlikte fotolarını eklerim... Onlar başarılı olursa da aktivite masası üretimine geçebilirim sempatiksalakcinni
amin inşallah canım. Işte geldi mi üst üste gelir ya herşey zaten kaç gündür başka sorunlar var onlarla cebelleşiyorum üzerine berkay da böyle olunca iyice doldum taştım artık. O yüzden iki gündrü girmiyorum yazıp sizin de içinizi karartmak istemiyorum. Zaten hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. Bir an önce işi gücü bitirip bürodan atmak istiyorum kendimi. Birine beddua edeceksen eşinle aynı yerde çalış diyceksin valla. Mafoldumben