canım maşallah oğluşuna yarasın..merhabalar benim oglumun iştahı maşallah yerinde ne versem yiyor ama kılosu 6aydan beri aynı 8450kılo gram almıyoracaba bır yerde yanlışmı yapıyorum :uhm:
sabah kahvaltıtısında 120cc aptamil devam mamasına 1yumurta sarısı caykaşıgı tereyagı tatlı kasıgı labne peyniri 1tane cicibebe ekmegi veya 8tane bebe biskivüsi hepsini karıştırıyorum kıvamı yogun olmuyor bırazda yogunlassındıye kasık maması katıyorum koca bı kase oluyor bunu severek yıyor üstune benı emıyor uyuyor öglen kıyma tavuk lu corba sebze yemegi vs bır kase yıyor ara meyve yogurt yemiyor arada beni emiyor uyuyor aksam yemeginde bız neyersek ondan yedırıyorum masallah onuda yıyor sonra yatarken 10 da muhallebi mama turu seyler yedırıp uyuyor gecede 3kez benı emıyor sabaha kadar ama bu yedıklerıne ragmen kılosu aynı dr kansız olabılırkan sayımı yaptıralım dedı ben o an kıyamadım sonra yaptıralım dedım demir ilacını vermeyi bazen unutuyorum biberon almıyor sut içmiyor devam sutu pınar cocuk sutu içmiyor acaba oyuzdenmı almıyor saglıgı yerınde olsun yeter dıyorum ama yemesıne ragmen neden kılo almıyor dıye üzülüyorum .dişimiz cıkmadı koltuklarda sıralıyor ve ellerını bırakıp taytay duruyor bayagıda uzun duruyor hatta gecen bır adım attı düştü
ama kilo konusunda doktorun bişey demediyse sorun yok demektir.. zaten hareketlendiklerinden kilo almayabilirler.. doktorun ne dedi?