Sibel bende hemen yazayim bi hafta sonu nasil gecer...
Cuma aksami baba yarinda tatil olmanin heyecani ile butun gece birasini alir bilgisayar basinda arkadaslari ile vakit gecirir. Gecen 3-4 olur anne emzirmeye kalktiginda farkeder baba yok hala gelsene der masumca. Baba - Ama benim bi hafta sonum var .
Anne saygi duyar gider yatar yine . Sabah bebek 6.5 da uyanir. Anne kalkar yedirir icirir oynar saat 9 a dogru uyutur . Gider ortaligi toplar . Saat 10 olur bebek kalkar anne der ki sende kalk berabaer kahvalti edelim . Baba 10 dakika sonra kalkiyorum der. 10 Dakika gecer 20 olur filan Anne acliktan olmustur. Yer tabi. Oglen olur baba yavas yavas uyanmaya baslar . Anne bebegin ogle yemegini bile yedirmistir . ( Ha bazen anne cinnet gecirir bagirmaya baslar ama durum degisir mi hayir ) Neyse baba kahvalti eder anne o esnada onla yer ogle yemegini de ciksin diye. Baba hazirlanir ve cikar arkadaslarinla . Anne icin gun hafta icine donmustur. Baba aksam cok gec gelir. Bu olayin pazari da aynidir. Baba kahvalti ettikten sonra uyku coker ustune . Bu sefer anne surat asar disari cikalim diye . Babadan soyle bi cevap alir . Eee dun ben arabayi biraktim ya sana ciksaydin !! Aksamustu bi migrosa gidilir haftalik alisveris yapilir. Baba bu hafta sonu da cocugunu ve esini disari cikarmanin verdigi mutluluk ile geri doner ve uyur !!