• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kızlar bebişlerin doğum günü için planlarınız neler?.. değişik fikri yada herhangi bir fikri olan lütfen paylaşsın ve hepimize fikir olsun.. malum ilk doğum günleri olacak Allahın izniyle.. ve sıpalar güzel bişeyler hakediyorlar.. demi:)

evet canım planlarımız var hatta en başta pazar günü kayınvalidemle bu konuyu tartıştık. doğum günü perşembeye gelio pazar yaparsın dedi. bende hangi gün doğduysa o gün yaparım dedim. pazar da yaparsın ozaman 2 kere dedi . toplayamam milleti 10 kere başıma dedimzemuszemuskayın pederimde hangi gün doğduysa o gün yapılır dedi konu kapandılülülülülülü

evde düşünüyorum ben. şık bi pastayla. ama önce salonun dekarasyonunu bitirmem lazım nası olcekse:bbo:

günaydınnnnn meralcimmm

herkese günaydın.. güneşli güzel bi gün diliyorum ben dee..
dün erken çıktım annemi doktora götürdüm.. işlerim var onları halledeyim. daha geçmişe göz atacam..
geçmiş olsun canım
uamrım ciddi birşeyi yoktur annenin

güaydın herkeseeeeeee :)))
günaydın arzu

kızlar bebişlerin doğum günü için planlarınız neler?.. değişik fikri yada herhangi bir fikri olan lütfen paylaşsın ve hepimize fikir olsun.. malum ilk doğum günleri olacak Allahın izniyle.. ve sıpalar güzel bişeyler hakediyorlar.. demi:)
bencede en güzelini hak ediyorlar
bende akşam eşime söyledim
ilk doğum günü
güzel olmalı dedim

günaydın kızlarŞeniz

bizde akşam annemlere taşındık gene bu hafta burdayız. kızıma yeni ciciler aldım. kürk manto aldım çok şeker oldu. altı kalın patiklerden aldım iyi oldu sıcacık giyiyo akşamdan beri. ilk adım ayakabbısınıda dayısı aldı cuma günü ortepedik pek cici giyiyoruz bakalım hayırlısıyla. tek eksiğimiz bide nevresim takımı ve uyku tulumu kaldı onlarıda aldıkmı kışa hazırız demektir.zemuszemus

pelin umarım sonuçları iyi çıkar

arzucum bir imza alabilirmiyiz yakışıklı oğlundan:asigim:

sibelcim nazın gözü için geçmiş olsun. bizim kızın doğduğundan beri sol gözün üstü kızarıktı bayada belliydi. ilk 5 ayda geçmedi ama şimdi kendiliğinden kayboldu. doktor bebeklerde olur demişti bilmem artık ne kadan doğru. bu arada renkli halkalardan bizdede var dönüp bakmıyo bilesempatiksalakcinni
günaydın tülay
iyi günlerde sağlıcakla kullanın cicilerinizi

evet canım planlarımız var hatta en başta pazar günü kayınvalidemle bu konuyu tartıştık. doğum günü perşembeye gelio pazar yaparsın dedi. bende hangi gün doğduysa o gün yaparım dedim. pazar da yaparsın ozaman 2 kere dedi . toplayamam milleti 10 kere başıma dedimzemuszemuskayın pederimde hangi gün doğduysa o gün yapılır dedi konu kapandılülülülülülü

evde düşünüyorum ben. şık bi pastayla. ama önce salonun dekarasyonunu bitirmem lazım nası olcekse:bbo:

ağzına sağlık kayınpederinin

çok geçmiş olsun pelincim
umarım bu kadar ağlamaya emeğe sonuçlarınız güzel çıkar

wwaaaawwww arda ünlüler kervanna katılacak hıııııı
arzu tanımazsınız bizi artık
şaka biryana bol şans ardamıza
uamrım seçmeler güzel geçer
ardayı tvlerde izleriz

rica ederiiiiiizzzzzzz
sempatiksalakcinni

evet aslında ayakkabıyı pek önermiyor dr lar
ay ne güzel
benimki yaşına kadar yürümez herhalde:1no2:
emekliyor hemde son hız
tırmanmadığımız yer kalmıyor ama denge kurmadı güçlük çekiyor
sıralayıp tek elinde bıraksada dengeyi tam sağlayamıyor kuzum

bize ilk gün hastanede verdiler kan grubu kartımızı pelincimkaydirigubbakcemile5
bence iyi dülşünmüssün
rabbim kullandırmayı nesip etmesin ama kan grubu kartlarınızı çıkarttırın kızlara.s

dişlerimi acaba cnm
öyküde gece uykuya dalmaya sorun yaşıyor
ben dişten diyorum
uamrım geçici bir dönemdir:Saruboceq:

uyumadı dimiiiiiiiii:delphin:

:bbo:ah müzeyyen ah akşam bende o durumdaydım:delphin:

selam cnm
maşallah sana
bende haftasonu turşu yaptım
rabbim inşalah ağız tadıyla yemek nasip eder

günaydın kızlarŞeniz

bizde akşam annemlere taşındık gene bu hafta burdayız. kızıma yeni ciciler aldım. kürk manto aldım çok şeker oldu. altı kalın patiklerden aldım iyi oldu sıcacık giyiyo akşamdan beri. ilk adım ayakabbısınıda dayısı aldı cuma günü ortepedik pek cici giyiyoruz bakalım hayırlısıyla. tek eksiğimiz bide nevresim takımı ve uyku tulumu kaldı onlarıda aldıkmı kışa hazırız demektir.zemuszemus

pelin umarım sonuçları iyi çıkar

arzucum bir imza alabilirmiyiz yakışıklı oğlundan:asigim:

sibelcim nazın gözü için geçmiş olsun. bizim kızın doğduğundan beri sol gözün üstü kızarıktı bayada belliydi. ilk 5 ayda geçmedi ama şimdi kendiliğinden kayboldu. doktor bebeklerde olur demişti bilmem artık ne kadan doğru. bu arada renkli halkalardan bizdede var dönüp bakmıyo bilesempatiksalakcinni

geçmiş olsun canım
uamrım ciddi birşeyi yoktur annenin

günaydın arzu

bencede en güzelini hak ediyorlar
bende akşam eşime söyledim
ilk doğum günü
güzel olmalı dedim
kaydirigubbakcemile3hehe
yok teyzeleri henüz ünlü olmıycekte.. deneme çekimi yapılcekmiş... sonra bakıcaklarımış işte..
ama ok isterim ya ne bilim reklam yada filmde görmeyi onun için çok güzel bir anı bizim içinde keyif olur.. kazandığı para artık 3 kuruş 5 kurş neysede hesabına yatırlaım diyorum

ben bir de kart hazırlamayı düşünüyorum.. davetiye gibi belki ardanın ayak izinden çoğaltırım hani hastanede verdikleri.. bilmiyorum ona daha karar veremedim..az da kaldı iyi bişeyler çıkartmak için şimdiden kolları sıvamak gerek valla sonra aceleye gelir hayal kırıklığı olur ben takıntılıyım böyle şeylerde

Pazar gunu bayramogluna gittik isyerinin ordan gectik giselerden ne bicim ne ucra yer yuhh dedim sibel resmen iyi huzurlu uykulu geceler olsun

ya evet pelincim öyle tezek kokuları içinde ıssız sakin biyerde çalışıyorum :))

sibel canım geçmiş olsun naz' ın gözüne bişey mi oldu benim haberim yoktu

evet canım kirpinin orda nokta kadar bi kırmızılık çıkmıştı şimdi bütün gözkapağını ve hatta kaşına kadar geldi ki bu sabahta öteki gözünde çıkmış gözünün altında da hafif var :((

herkese günaydıınnn. şimdi diceksinizki salı salı bu hatunun burda ne işi vaarrr.. hemen söyliim ben dünden beri henüz yatamadım. kız sabaha kadar sürekli ağladı ve uyumadı haliyle bende. şuan okadar kötü hastaki anlatamam. fena bir grip olayı.. hapşırıyo burnu akıyo gözü zaten kötü. iyice yaşarıyo iyice kızardı. yani neresini anlatsam bilemiyorum.. 2,5 da dr kontrolümüz var eğer ben uykusuzluktan bayılmamış olursam kızı doktora götürcem. şimdi biraz ortalık topliim belki uykum açılır. hepimizi öptüm..

öznur bu kaçıncı yazım bilmem şekerim ama artık bana hesap nolarını atıver özelden yoksam gün parasını yatıramıycam bilesin:kahve:

Canım görmedim yazdığını bana özelden yazın böyle şeyleri çünkü hepsini takip edemiyorum burdan.hemen yazıyorum özelden..

evet canım kirpinin orda nokta kadar bi kırmızılık çıkmıştı şimdi bütün gözkapağını ve hatta kaşına kadar geldi ki bu sabahta öteki gözünde çıkmış gözünün altında da hafif var :((

herkese günaydıınnn. şimdi diceksinizki salı salı bu hatunun burda ne işi vaarrr.. hemen söyliim ben dünden beri henüz yatamadım. kız sabaha kadar sürekli ağladı ve uyumadı haliyle bende. şuan okadar kötü hastaki anlatamam. fena bir grip olayı.. hapşırıyo burnu akıyo gözü zaten kötü. iyice yaşarıyo iyice kızardı. yani neresini anlatsam bilemiyorum.. 2,5 da dr kontrolümüz var eğer ben uykusuzluktan bayılmamış olursam kızı doktora götürcem. şimdi biraz ortalık topliim belki uykum açılır. hepimizi öptüm..
canım benim kıyamam yavrucuğa ben ya.. allahım gözlerine filan nazar değmiş olmasın sibel.. bilmiyorum aklıma işk o geldi.. grip içinde çok çok geçmiş olsun topla kendini de madem randevu var, götür doktora annesi kış geldi ayy ALlah'ım inşallah fazlla zorlamaz bebişlerimizi.. çok çok geçmiş olsun canım ya

Resim0655.JPG

salonu filanda buna benzer bişekilde süslemek istiyorum.. değişik fikirlere açığım

ayy ilk minamızın doğum günü olacak inşallah...
beni doğum günlerinin heyeceanı bastı.. Allahım ne güxzel bir heyecanmış yabin şükür

ayy ilk minamızın doğum günü olacak inşallah...
beni doğum günlerinin heyeceanı bastı.. Allahım ne güxzel bir heyecanmış yabin şükür

evet canım o ilk olacak. bende verdiğin linke bakıyorum. yapılacak ne çok iş varmıoş gözüm korktusempatiksalakcinnisen nası düşünüyorsun yazsdana fikirlerini

günaydınlaaaar...
meral ve melike banka adı yazmamışım:)) garanti bankası
tamam cnm
20. havaleni yapıcam

ben bir de kart hazırlamayı düşünüyorum.. davetiye gibi belki ardanın ayak izinden çoğaltırım hani hastanede verdikleri.. bilmiyorum ona daha karar veremedim..az da kaldı iyi bişeyler çıkartmak için şimdiden kolları sıvamak gerek valla sonra aceleye gelir hayal kırıklığı olur ben takıntılıyım böyle şeylerde
inan heyecan yaptım
bende
fikirlerimizi paylaşalım tabiki güzel olur

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sibelcim

Resim0655.JPG

salonu filanda buna benzer bişekilde süslemek istiyorum.. değişik fikirlere açığım

güzel görünüyor

herkese günaydın ne o doğumgünü fikirleri başlamış:)
bende yapıcam bişeyler inş daha tam düşünmedim ama :)
arzucum nasılsın canım
pelin öznur bebişler nasıl
nevra napıyor bıdılık?
önemli bir durum varmı yetişemiyorum çalışmaktan bu ara:(((
herkes iyidir inş...

özel derslerim başlıcak
ve ahfta sonu kurslarım
iki gün sabah dokuz akşam 7 olmıcam
kızlar sizce nasıl çok mu?
sadece sabahtan iki saat fazladan derse gidicem iki gün...ordan da normal okul derslerime geçicem...
kararsız kaldım
birde cumartesi 9-12 yokum 1 de evdewyim...

Son düzenleme:
Back
X