yok meral bu cumartesi saat 12 ye randevu verdiler.. inşallah fasa fiso çıkmaz.. gerçi imc ajans inceledim baya iyi ama umut dünyası iştekaydirigubbakcemile3arzu ardayı götürdünmü çekime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok meral bu cumartesi saat 12 ye randevu verdiler.. inşallah fasa fiso çıkmaz.. gerçi imc ajans inceledim baya iyi ama umut dünyası iştekaydirigubbakcemile3arzu ardayı götürdünmü çekime
kızlar havadisler neler gerçi benim atom karınca biricik dünür yok ki bana özet geçsin gündüz giremedim patronun yeğen ezeli seyrediyordu inrtten askere gidecek zaten ama patladım sadece mina ve nazı gördüm çoook geçmiş olsun canım ben soğuklarda hasta olacaklarını zannetmem ama geçiş dönemi çok tehlikeli rabbim korusun hepsini
güneşe de geçmiş olsun benim ki geçenlerde öyleydi kaka yapınca hemen çığlık atarak ağlıyordu yavrum canının yandığı çok belliydi eczaneden cucciolo diye bir pişik kremi verdiler çok iyi geldi 2-3 sürüşte geçti ama bu arada bende 2 dakika arayla açıyordum altını çok kötüydü
kız uyuyor eşim maçta gelsede kız uyanmadan banyoya girsem yoksa bitlenicem
diş çıkarma döneminde daha asitli oluyormuş kakaları..zeynepte bugün 4 kez kaka yaptı ve poposu fena pişik olmuş.banyo yaptırdım akşam bolca pişik kremide sürdüm sabaha rahatlar biraz inş.
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..
doktordan geldik doktor dört dörtlük bi soğuk algınlığı geçiriyo dediburun spreyi vitamin ve soğuk algınlığı için ilaç verdi. yapcak bişi yok bol bol emzir dedi ama ben işbaşı yaptım malum
( gözü içinde uçuk çıkmış sürekli kaşığıdı için yayılmış.. kaşıntıyı giderici bi şurupla uçuk kremi verdi.. zaten bide diş çıkarıyoduk gözdü gripti yandık yani huysuzluğunu anlatmama bilmem gerek varmı.. yemiyo içmiyo emmiyo ağlıyo uyumuyo allahım hiç bi bebek hasta olmasın. geçmişe göz atarken biri daha hasta galiba tüm hastalara acil şifalar diliyorum..
yok canım sadece yemiyo dedin diye üzgün ifade kullanayım dedim o da esniyormuş,ben de şimdi farkettim.
Canım benim yaa çok çok geçmiş olsun.bunu demekten başka bbirşey gelmiyor elimizden ne yazıkkibuharı aç annesi geceleri varsa,ben unutmuşum kıştan beri kullanmayınca sonradan geldi aklıma.suyu da bol içir demişti bizim dr.bütün bebişler hasta,daha kış gelmeden.
ALLAH acil şifa versin inş.
Su dk itibariyla minada hasta gozu ve burnu akiyorhapsuruyor yarin kan sonuclarini almaya gidince dr a gosteririm artik sibel sizede gecmis olsun ne verdi ozelden yazsana sogukalginligi icin bizimkide s.alginligi gece usudu
ust ortmuyor uyku tulumu icinde erken diyordum ama vakti geldi sanirim
ben 3 gecedir kullanıyorum uyku tulumu sıcacık çok rahat valla üstü hep vaçıktı artık içim rahat burda havalar baya soğudu kar yağar yakında
slm kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirler bende çok kötüyüm yaa güneş hiç durmuo hem diş hemde kabızlık var yapıo az az ama poposu komple kıpkırmızı yara olmuş kanamış ayy çook kötü bu aaralar çok bişeyde yapıp yediremedim ama neden oldu anlamadım yaa gerçekten çok köt zorr uyuttum ağlıyarak uyanıo((
az önce dediki eşim bu sene son yılların en çetin kışını geçircekmişiz..
allah yardımcımız olsun... Allah evsizleri, evi soğuk olanları, bebekleri beraberinde de bizim bebeklerimizi korusun inşallah..
eşim söyler söylemez beni endişeler sardı..
slm herkese çok zamanım ve dermanım yok yazmaya cumartesi gecesi düşük yaptım sancılandım ve düştü bebeğim moralim berbat
merak eden olmuştur belki diye yazdım
umarım hersey yolundadır şimdide ailemin yanına izmire geldim
kendinize ve bebişlere ii bakınnsenağlama
SEVGİCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSU CANIMslm herkese çok zamanım ve dermanım yok yazmaya cumartesi gecesi düşük yaptım sancılandım ve düştü bebeğim moralim berbat
merak eden olmuştur belki diye yazdım
umarım hersey yolundadır şimdide ailemin yanına izmire geldim
kendinize ve bebişlere ii bakınnsenağlama
Herkese günaydıııınnnnn ..
Kimseee yokmuuuuu ??? Yalnız mıyım yoksaaa . akannehir bilmiyorumkismile
günaydın kızlar hepinize cvplarınız için teşekkür ederim pişik kremimiz vardı zaten onu sürdüm bide bzm kızın poposu ilk doğdu zamnlar berbat pişik olduğu için doktorun verdiği fito vardı onuda sürdüm birazcık daha iyi rezene flan içirdim hala mızmız ama bu sefer poposundan olduğunu sanmıyorum ne olduysa devamlı bir mızmızlık halindeyiz zaten gece ağlayarak uyanıo ne istio anlamıorumki((
ah kıyamam ben kuzuma
bir konuşsalar bir yürüseler
kendi dertlerini anlatsalar ne güzel olcak
GÜNAYDIN TOPİK
ŞEKERLER NASILSINIZ
BİZDE HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR
ÖYKÜCÜK BUGÜN SAAT 5 DE GÖZLERİNİ AÇTIsempatiksalakcinni
UYUTAMADIMDAdelikafadulden ÇOK FENA UYKU BASTIRIYOR ŞUANmirmirmirmir
SEVGİCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSU CANIM
VARDIR RABBİMİN BİLDİĞİ BİRŞEY HERHALDE
HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR İNŞAŞALLAH
SEN BOL BOL DİNLEN TOPARLA KENDİNİ
ANNENLERE GİTMEN SÜPER BİR FİKİRMİŞ:1hug:
ÖPÜYORUM SENİ İYİ BAK YİĞİTE VE KENDİNEa.s.
YALNIZ DEĞİLSİN BEN VARIM:1hug:
GÜNAYDIN CNM
günaydın kızlar hepinize cvplarınız için teşekkür ederim pişik kremimiz vardı zaten onu sürdüm bide bzm kızın poposu ilk doğdu zamnlar berbat pişik olduğu için doktorun verdiği fito vardı onuda sürdüm birazcık daha iyi rezene flan içirdim hala mızmız ama bu sefer poposundan olduğunu sanmıyorum ne olduysa devamlı bir mızmızlık halindeyiz zaten gece ağlayarak uyanıo ne istio anlamıorumki((
günaydınn canım.. erkenci bugün öykümüz haa annesini uyutmamış.. tatlı cadııı ..
günaydın canım m.. dişmi acaba .. bu aralar hepsinde bi huysuzluk var valla. bi konuşsalar da dertlerini anlatsalar..
ORTA SEHPAYI BEN ORADAN KALDIRDIM CNMevet cnm aynen bi konuşsaşa yürüseler çok iiyi olcak ama yürüdüklerinde biz ne olucaz onu bilmiorum gerçekten bnm kız sürünme pozisyonundan emeklemeye geçti nihayet 2gündür falan heryere gidio kurcalıo kabloları çekiştirio bi saniye gözümü ayıramıyorum orta sehpalara köşelik aldım kafasını çarpınca bişey olmasın die onları bile söktü ben yürüyünce düşünemiorum bilesempatiksalakcinni bunları ama olsun yürüsünler biran önce:))
herkese günaydın :)
bugün bana tatilllllllllllllllllllllll:)
herkese günaydın :)
bugün bana tatilllllllllllllllllllllll:)
cnm inan bilmiorum derdini dişde var evet dişte çıkarıo ama bununki aştı artık kendini yaaa delirmek üzereyimakannehirevet bi konuşsalarda dertlerini anlatsalar offffsabah kalkıo yatakta direk telsizini alıo ordan küt pat üflüo sonra başlıo çığırmaya ayağa kaldırıo bizisempatiksalakcinni