2009 Aralık Anneleri

Gunaydin gece cok ateslendi mina sabaha karsi 39.9 u gorduk suan 38.8 yazacagim yine cok sukur bunada havale gecirmeden gece gecti kactim ben dualariniz icin tesekkurler

günaydın herkese
bi hastalık haberide benden
ablamın safra kesesinde taş vardı ameliyat olcaktı acile kaldırmışlar çok ağrısı olmuşta:((((
kanala taş kaçmış fakülteye sevk ettiler önce taşın kanaldan alınması lazımmış sonra duruma göre ameliyat günü vercekler

yarında k.validem anjiyo olcak:(

allah'ım yaaaa! topikçe şu hastalıkları sıkıntıları bi atlataydık

hey allahım çok geçmiş olsun yasemincim
allah beterinden esirgesin herkesi :Saruboceq:

katılıyorumm .. babasını ısırmaya hiç çalışmıyoo ara sırada sinirlendimi omzuna yapışıyoo sadece o kadar .. eşim geçen gün "oğlum dokuz ay tekmeledin kadını çıktın hala tekmeliyosun rahat bırak artık" dedi.. katıldı gülmekten soytarımm yaaa.. kaydirigubbakcemile3

biliyolar da yedikleri herzeyi kaydirigubbakcemile3

aynı durum bizde de var
eşim üzülüyo niye benide seni ısırdığı gibi ısırmıyo diye sempatiksalakcinni
allahtan 2 dişi var sadece ve allahtan kolay kolay morarmam :)

o da iyiymiş benimki aferin oğluma diyip gevrek gevrek gülüyo sadece

çok geçmiş olsun canım yaaa . acil şifalar ablana ve k.valdene ..

bilge sen bi ara kurşun filan dökmeyi düşünüyordun yaa eve internet bağlatta. kk açıp annen bi döküversin .. olmaz mı .. CADIARZU

öyle uzaktan olmaz dedi annem :bbo:

günaydın meralcim..
ve herkese günaydınnn

al bendende o kadar bilge nasıl kötü bi gece geçirdim anlatamam..sabaha kadar hiç uyumadım desem yeridir..başım çatlıyo...
pelinden haber varmı diye baktım ama bişey yok..nasıldı gece acaba mina inşallah iyidir biraz daha..
haydi ben kaçtım kahvaltı hazırlayayım..

günaydın

vay seni kuduruk vay
onların ısırdığı yerde güller bitiyor bigecimkaydirigubbakcemile3

benimkide ara ara parmaklarımı ısırıyor ve inanılmaz zevk alıyor beni bağırtmaktan delüüüüüüüüüüüüüüsempatiksalakcinni

yavrum ağzınıntadını biliyor
benimkide babasını hiç ısırmaz
varsa yoksa anası
bide çenemi ısırmaya yakalamaya çalışıyor
kuduruk bunlar, azgın tekeler

heeeeeeee mor güller :bbo: ısırdığında sesini çıkarırsan oyun sanıp daha çok yapıyor ben dudaklarımı ısırıyorum hiç sesim çıkmıyo halimiz bu :sinifsinif:

Gunaydin gece cok ateslendi mina sabaha karsi 39.9 u gorduk suan 38.8 yazacagim yine cok sukur bunada havale gecirmeden gece gecti kactim ben dualariniz icin tesekkurler

günaydın... hadi şükür üçüncü güne geldiniz di mi pelin? çoğu gitti azı kaldı sağlıkla bi 72 saat dolsaydı :Saruboceq:

endişelenmemen tabii ki mümkün değil... memeyi ağzına alıyordur fırın gibi hissediyorsundur nefesini aklın gidiyor eminim pelin ama merak etme onlar çok dayanıklı... 40.6yı gördük biz son seferinde... bir başka sefer calpol'den 40 dakika sonra 38.5 olan ateşin düşmesi beklenirken 39.7'ye fırladığını gördük... ellerini nemlendirip yüzüne gözüne sür mina'nın hem senin sıcaklığını alsın dokunuşlarınla rahatlasın hem nem ferahlatsın kuzuyu bez koymaktan çok daha etkili olduğunu duymuştum bir yerlerde... anne dokunuşu mutlaka farkettiriyor malum

biran önce iyileşir inşallah daha yükselmez ateşi mini minamızın :(

hey allahım çok geçmiş olsun yasemincim
allah beterinden esirgesin herkesi :Saruboceq:

o da iyiymiş benimki aferin oğluma diyip gevrek gevrek gülüyo sadece

sağol bilgecim amin

sende babaya yumruk attığında aferin oğluma deyiverirsin Çok üzgünüm çoook

Pelin inşallah bugün rahatlar kuzucuk gecelerden korkarım ben hep gece geçince nedensiz yere rahatlarım kıyamam minicik ablaya
dünür sizede geçmiş olsun ablana ve k.validene düzelmemiş miydi tekrar anjiyo oluyor
burcu sen bunları kimbilir ne zamnan okursun eşine de çok geçmiş olsun inşallah geçmemiştir miniciğe ama geçmez diye biliyordum
gökay böceği nasıl oldu nilgün inşallah düzelmiştir
ayyyy o kadar hasta var ki hepsine geçmiş olsun onlara birşeycik olmasın kıyamıyorum yavrulara
benim kız neyse maşallah iyi dün gece emişmeye kalktı annemde kaldım memede uyudu memeyi de çıkardı ağzından tam beşiğe yatırmak için kalktım yerimden uyandı veee saat 5 e kadar uyumadı oyun oynadı sıpa o konuşkan iti kapattım ayağını sıkıyor ses çıkmayınca suratıma bakıyor ve susuyor diye istemedi

sende babaya yumruk attığında aferin oğluma deyiverirsin Çok üzgünüm çoook

yok yumruğu yedikten sonra "aferin dedim ya senin adına intikam alıyor oğlun" diyip gülmeye başladı bu kez... bana kalmıyor yani aklinialirimsmile
şakasına söylüyor esasen yasicim ama canım yanarken bana şaka kaka geliyor :delphin:

yok yumruğu yedikten sonra "aferin dedim ya senin adına intikam alıyor oğlun" diyip gülmeye başladı bu kez... Bana kalmıyor yani aklinialirimsmile
şakasına söylüyor esasen yasicim ama canım yanarken bana şaka kaka geliyor :delphin:

mememi ısırınca offf çok acıttı hala sızlıyor dedim o lady ısırabilir sen külkedisisin dedi ben de cevabı yapıştırdı m o lady se bende lady doğurdum diye
midem bulanıp öğürürken başımda saçlarımı okşardı temizlememe yardım ederdi düzelince karnıma eğilip aferin aynen böyle devam et derdi

dünür sizede geçmiş olsun ablana ve k.validene düzelmemiş miydi tekrar anjiyo oluyor

düzelmişti ama o an için
tansiyonu düşürmüşler ve olası 2.kriz için göz altında tutmuşlardı
şimdi sebebi araştırılacak

benim kız neyse maşallah iyi dün gece emişmeye kalktı annemde kaldım memede uyudu memeyi de çıkardı ağzından tam beşiğe yatırmak için kalktım yerimden uyandı veee saat 5 e kadar uyumadı oyun oynadı sıpa o konuşkan iti kapattım ayağını sıkıyor ses çıkmayınca suratıma bakıyor ve susuyor diye istemedi
ooooy ünürüm uykusuz mu gittin işeee :teselli:
yerim ben kuzumu oynamak mı istemiş gece gece sempatiksalakcinni

yok yumruğu yedikten sonra "aferin dedim ya senin adına intikam alıyor oğlun" diyip gülmeye başladı bu kez... bana kalmıyor yani aklinialirimsmile

küçükler ama şaşırtıcı derecede güçlüler keratalar heee akannehir

mememi ısırınca offf çok acıttı hala sızlıyor dedim o lady ısırabilir sen külkedisisin dedi ben de cevabı yapıştırdı m o lady se bende lady doğurdum diye
midem bulanıp öğürürken başımda saçlarımı okşardı temizlememe yardım ederdi düzelince karnıma eğilip aferin aynen böyle devam et derdi

al işte... senin kont da benimki gibi... bi eliyle sevip bi eliyle dövüyo sempatiksalakcinni allahım akıl ver diycem ama böyle de eğlenceli yahu :kedi: sırnaşık şey

selam herkese:)
gökay daha iyi gibi, maşallah

Mina nası Mina var mı haber
belki uyuyorlardır diye arayamıyorumda merak ediyorum
ben bi geçmişe gidip geleyim bari

Back
X