ya geçmişe bakarken vay ben duymadım görmedim demeyin listesi vardı kaçırdım bulamıyom şimdi
ne listesi o bende yazayım ben olmadan olur mu?P
burcuya mesaj yaz cnm.
nickin/adın/bebek adı/doğum tarhi/telefon sanırım böleydi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya geçmişe bakarken vay ben duymadım görmedim demeyin listesi vardı kaçırdım bulamıyom şimdi
ne listesi o bende yazayım ben olmadan olur mu?P
Selam selam kızlar
aranıza döndüm yine
yarın izin aldım yokum.çok şükür arabamız gelmiş. Teslim almaya ve plaka işlerini halletmeye gideceğim.malum yarım yarım gün.
Cumada resmi tatil :)))))))
yasmin+arzu+nilgün+bige+melike+bahar+nevra napıyosun siz bakıyım:))))))
hadi canım kazasız belasız sağlıklı huzur mutlulukla kullanın :Saruboceq:
diğerlerini bilmiyorum da ben kapıda arabada beni bekleyen paşama gidiyoruuuuuum
haydi yarın görüşürüz öptümmmmmmm
hımm annadımm canımmm,,ne dıyım allah kolaylık versın şu bebelerde gece emme işinden sıkılsınlar artık yaavvne malzemen var??
üstten açınca da eskilerin iman tahtası tabir ettiği göğsün üşüyor fatmacımalttan t-shirtü toplayıp emzirince de bel, böbrek allah ne verdiyse buz kesiyor
tabı dıgerıne gore daha rahattırrben patlattıktan sonra clipso aldım şimdi sanki daha rahatım gerçi oda düdüklü ama daha güvvenilr geliyor
canımm sende tavuklu bışıı yap ,,en kolay pişen yemek tavuk:hulya:benim de yemeğim yokk .. aç kaldım bu akşamm .. :içelim:
maşallh maşlll bulantısız geçer inlll. allah gönlüne göre versin canım benimm..
Selam selam kızlar
aranıza döndüm yine
yarın izin aldım yokum.çok şükür arabamız gelmiş. Teslim almaya ve plaka işlerini halletmeye gideceğim.malum yarım yarım gün.
Cumada resmi tatil :)))))))
yasmin+arzu+nilgün+bige+melike+bahar+nevra napıyosun siz bakıyım:))))))
tamam mesaj attım burcu yaburcuya mesaj yaz cnm.
nickin/adın/bebek adı/doğum tarhi/telefon sanırım böleydi.
canımm sende tavuklu bışıı yap ,,en kolay pişen yemek tavuk:hulya:
ben de çıkıcam yavaştan zaten hala adapte sorunu yaşıyorum 2 hafta tatilden sonra.gideyim sölliyimde çıkıyım.yarın gelmeyecek olanlar iyi tatiller.yarın görüşrüz nasipse. herkese iyi akşamlar.
ben kaçarrrrr
annem gelmek uzeree
herkesı opuyorummmmm
sanırım cok sık gıremem aneyy varken ama okurum mutlaka
opuldunuzzzzz
AMİN CANIM BENİMhadi canım kazasız belasız sağlıklı huzur mutlulukla kullanın :Saruboceq:
diğerlerini bilmiyorum da ben kapıda arabada beni bekleyen paşama gidiyoruuuuuum
haydi yarın görüşürüz öptümmmmmmm
BENİM KUZUMDA UYUYORMUŞmafoldumbenANNECİM YAAA KEŞKE KUZUMUN YANINDA OLSAYDIM:sinifsinif:selam meralciim..
napim valla küçük aşkım yeni uyudu bende bilgisayara yapıştım hemen..
çamaşırlar var asılcak..
ayyy kaynanam aradı yine canımı sıktı ama cevabını yapıştırdım neyse sizide sıkmayım anlatıp ta..
öööyle yuvarlanıp gidiyorum.. bugün yemek yapasım yok ya
muratı bir arayımda.. fasulyeyi yine yermi sorayım
AMİN CANIM TEŞEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktandünürrrrrrrrrrr özledik seni çok geçmiş olsun annene canım seninde sevindim bulantın olmamasına geç görünecek demekki
alttan açıyorum pijamanın üstyünü emzirme atleti istiyorum bari belim kapalı kalır benim hiç yok düğmeli filan pijamam üstten açayım
canım zaten umut memnun olacak sen değil koca kadın ne yapacan aktivite masasını
arzuyu görünce bende aynı tepkiyi verdim yaşıyor yaşasın inşallah uzuuuuun yıllar yaiarlart oda ayrı konu
hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah
SAĞOL BAHARIM BENİMopuyorumnanaktanhayırlı olsun cnm.iyiyiz işte lak lak yapıyoruz
canım allah kazasız belaszı kullanmak nasip etsin. hem iyi güllerde kullanın inşll.. biz işte burada lak lak yapıyoruz.. yarın bend yookum yaşasın 4 gün tatil hihoyyyt hihoyyyt
TEŞEKKÜRLER NEVRACIMopuyorumnanaktan
DAHA İYİLERİ GÜZELLERİ SİZLERİN OLSUN
güle güle bilge iyi tatiller .. seni umuttu kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktan
BENİDE BENİDEEEEEofff sıcak bastı beni eve gitmek istiyorum kızımıda özledim.Beni azat etseler keşkee(
AY AŞAĞIDA SEN GÖRÜNMÜYODUN CANIM YAAAAAAAopuyorumnanaktanhımm annadımm canımmm,,ne dıyım allah kolaylık versın şu bebelerde gece emme işinden sıkılsınlar artık yaavv
yayla corbası
tavuk-pılav
salata
en kolay menumu yaptım yıne napayım,tembelümm işteebayanssulusmile
tabı dıgerıne gore daha rahattırr
canımm sende tavuklu bışıı yap ,,en kolay pişen yemek tavuk:hulya:
ama ama ama benı yyyedenn sormuyosunnklava::1no2:
İYİ AŞKAMLARben de çıkıcam yavaştan zaten hala adapte sorunu yaşıyorum 2 hafta tatilden sonra.gideyim sölliyimde çıkıyım.yarın gelmeyecek olanlar iyi tatiller.yarın görüşrüz nasipse. herkese iyi akşamlar.
ben kaçarrrrr
annem gelmek uzeree
herkesı opuyorummmmm
sanırım cok sık gıremem aneyy varken ama okurum mutlaka
opuldunuzzzzz
bahar zeynoda benle kavga ediyo resmen bikaçgündür..hayır deyip kızdığım zaman hem ağlıyo hem bağırıyo bana..çok şaşırmıştım ilk yaptığında arada yapıyo şimdi...
meralcim hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip e,tsin allah inşallah..
benimde karnıbahar var akşama yanına ne yapsam düşünüp duruyorum..
bahar zeynoda benle kavga ediyo resmen bikaçgündür..hayır deyip kızdığım zaman hem ağlıyo hem bağırıyo bana..çok şaşırmıştım ilk yaptığında arada yapıyo şimdi...
meralcim hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip e,tsin allah inşallah..
benimde karnıbahar var akşama yanına ne yapsam düşünüp duruyorum..
SAĞOL CANANCIMmeral hayırlı olsun cnm
AMİN CANIM ARKADAŞIMKazasiz belasiz kullanin meralcim hayirli olsun gelmis cok sukur araba
HADİ YAAAAAoyy yoruldum yaa baklava yaptımm kızlar akşam beklerim:içelim: