Ben güya istiyorum ikinciyi ama hiç gözüm kesmiyor benim harcım değilmiş çocuk büyütmek.
Canım çok sıkkın arkadaşlar ya bakıcımız 1 aralıkta başladı şu ana kadar çok olumlu bir profil çizmişti gerek ev işlerinde olsun gerek Canberk'in bakımında bayağı yardımcı oluyordu saygılı, güvenilir, sabırlı, çalışkan bir insan izlenimi bıraktı bizlerde.
Normalde saat dokuz buçuk on gibi gelirdi bugün saat onbir oldu yok ortada haber de yok ben aradım sonunda gemlikteymiş dün gitmiş bazı işleri varmış o da beni arayacakmış(!!!) bugün gelemeyecekmiş yarın dönecekmiş!!
Ben de dedim ki böyle bir durum olduğunda haber ver kontörün yoksa bile beni çaldır bir yerlerden ya da mesaj çek rahatsız olduğumu belli ettim sanırım ses tonumdan falan.
Haber vermesi gerekmez miydi o saate kadar işe başlamama çok az süre kala kafamda oluşan oldukça olumlu profil bir anda negatife döndü ve güvenim sarsıldı ne yazık ki.
Ben mi çok ince düşünüyorum diyorum, küçük şeylere takılmamaya çalışıyorum ama kafam karışık, oldukça da canım sıkkın. gelince tekrar konuşsam mı acaba yoksa telefondaki konuşma yeterli olur mu bilemiyorum şu an.