iyi günlerde giysin pelincim :114:
bizim hepatit a birinci doz 2 yaşında ikinci doz da doğal olarak altı ay sonrası 2,5 yaşında
ben neden böyle farklar oluyor diye sordum "aşı firmaları daha küçük yaşa da satabilir miyizi denedi ha sakıncası yok ama bence doğrusu 2-2,5 yaş o yüzden o zaman yapıcaz" dedi bir de zaten ergenlik öncesinde olsa dahi çok çok hafif seyredermiş bu hastalık 2-2,5 yaştan önce de neredeyse farkedilmeden biter gidermiş o yüzden arka arkaya canını yakmanın lüzumu yok demişti :94:
bize d-viti de kestirdi ferro sanolü de :44:
üşümüştür :111:
bizimkiler aynı kafada demek ki bizim de su çiçeği 15 ay :126:
günaydııın
günaydın da bacım ne haftasonu dilemesi :111: das ist pazartesi you know? :122:
herkese günaydın
berbat bir haftasonu geçirdim cuma öğleden sonra umut'un ateşi çıkmaya başlamış eve gittiğimde öğrendim

bu sabah çıkarken hala ateşi vardı ama daha az tabii allaha bin şükür... bugün öğle saatlerinde 72 saat dolacak inşallah her şey düzelecek... neden olduğunu bilmiyorum bu kez 39'u iki kez falan gördük sanırım dişten oldu iki tane köpek dişi çıkardık

herhalde bu kez dişten sonra ateşleneyim dedi benim oğlum

cuma 17.30dan bu yana tekrar hamile gibiydim ama bu kez bebe dışarda versiyon

sürekli mız mız vız vız... kucaklayacakmışım... memeye yatırmaya çalışıyorum bırakıcam sanıp tırnaklarını omzuma geçiriyo falan süperdi yani :105: hiçbir surette şurup içmedi :120: doktoru da biz de fitil sevmediğimiz halde 38i geçince yallah fitil

oooooy oyyyyyyyy