ben de bir röportajını okudum kasım ayında yapılmış halen emziriyorum ve mümkün olsa 18 yaşına kadar emziririm demişayyy valla yaa çok kötüyüm ama ben şeyi anlamadım içkiyle ilaçların etkileşimi sonucu öldü diye biliyorum hatta okuyunca bari çocuk emmiyordu diye düşündüm offf yavrum ya kimseye birşey olmaz herkes unutur en acısı o bebe annesini hiç hatırlamaz ama ne kadar iyi bir hayatı da olsa içinde hep anne özlemi kalır valla şöyle kana kana ağlayasım var
ne demek bizi de sürüklemek belki bizle paylaşsan biraz için rahatlar sibelcim. seve seve dinleriz derdini emin olnasıl ya :O defne joy foster şu dans yarışmasındaki çatlak kız mı
sorma melikecim ben depresyonun dibinde olduğumdan girmiyorum epeydir sizi de oralara sürüklemiyim diye.. 1 haftadır işe gitmiyorum rapor aldım.. canım burnumda.. sen napıyosun zeynep kuzusu nasıl.. ay hepinizi çok özledim..
ya evet ben de hemen gastelere baktım şok oldum. daha 32 yaşında küçücük te bebeği var.. çok üzüldüm.. işte bu 3 günlük hayatı nefret ettiğim şeyleri yaparak geçirmek istemiyorumay olayı yine kendime getirdim ya pess.. okadarki canım sıkkın demek..
nazın alerjisi geçti tekrar ederse cerrahpaşaya götürcez ama gözyaşı kanalıyla ilgili yarın yine doktor gidicez ameliyat günü belirliycez.. engin şu ara pek gelmiyo üstüme çünkü zaten patlama noktasındayım.. gün parasına anca akşama bakabilirim canım ama gelmiştir sağol.. umut paşa napıyo konuşmaya başladımı kuzular .. benimki yine en sondan gelicek heralde tık yok..
inşallah tekrar etmez canım.
berkay da tam olarak konuşuyor denemez birkaç kelime klasik işte annnee babba annennneee memmmee (emzik demek istiyor) ve tiaa (bu da süt:)) vee çoğunlukla zırlayarak parmağıyla göstererek veya göbeğiyle işaret ederek istediğini anlatıyor ve yaptırıyor sıpam