ben geldiiimmm.. gittik kontrole doktor şöle bi baktı tamam dedi çıktık.. hey yarabbim buunn için tam 1,5 saat bekledik biliyomusunz.. neyse kuzum iyiymiş en azından.. eğer 1 ay sonra akıntı devam ederse gelin dedi suratsız doktor.. inşallah tekrar etmez geçmiştir bitmiştir..
siz naaptınız diye bi bakım dedim ama yok bakamıcam sanırım kız uyanmadan ortalığı toplayıp yemek yepmem lazım..
sadece bige dr u aramışsın ne dedi bize de diyiver..
fatmacım benim kocam evlendiğim ilk günden beri ne doğum gnü ne sevgililer günü ne anneler günü öyle şeylerle işi olmaz boşver erkek milleti işte..
ve aynen biri gelince yada biyere gidince nası mutlu oluyo anlatamam naz.. doktoru beklerken capitola girdik (acil bi ameliyatı çıkmış) nası koşturuyo sağa sola nası mutlu zilli.. (anası kılıklı varı yoğu gezme) ya annem diyoki sen bunu çok şımartıyosun çok şımarık bi kız oldu diyo.. naapmam lazımki..off ya arabada da zaten fotoğraf makinasını bi geçirdi burnuma

burnumdan daha önce 2 kez ameliyat oldum zaten resmen gözüm karardı hala sızlıyo ya.. sonrada eğilmiş öpüyo sıpa.. yalandan gülmeler.. ahh ahhh sıpa bu sıpa..