Sibel bende de durum aynı hatta belki daha beter bir tepiyor yemeği heryer batıyor...Endişelenme sakın. Yaşadığımız her durum geçici.
sen nerelerdesin yahu merak etmiştim bak özelden mesaj yazıcamhiç fırsatım olmadı.. iyisin inşallah turtacık nasıl. diş buğdayı ben yaptım ama şimdi çıkmam lazım. bi başında yeşil örtü açıp bi avuç buğday atıyosun dişi güzel olan biri o buğdaylardan bitane yiyo.. bide önüne bikaç meteryal koyup meslek seçimi var.. boynuna dişbuğdayı kolyesi takıyosun.. (partipaketi.com da var) klasik buğday kaynatıyosun herkes farklı pişiriyo.. ilk aklıma gelen bunlar canım..
Sibel yazayimda rahatla :)) mina benle wc de Hep eger babasi evdeyse benim cikmam 2 dk gecmisse kapida yumruklayip bagiran bir tip avmde elini tutuyorsun diye ittiriryr en son kucaga alinca aniriyor bildigin :)) (aglamiyr resmen aniriyor diye tarif edebilirim anca ) gecen hava guzeldi ablamin kizi annem falan turladik yolda benim elimi tutmayacakmis kuzeninin elini tutacakmis 10 yasinda kiz ona nasil sahip ciksin yok ittryr elimi bagirip oyuncaklara binince bitince baska binmiyr diye resmen kucagimda yere atacak kendini tepiniyor biraksam yerde aglayn yere yatmis cocuk 1 kere elimde degildi( yerde yatmaya kalkti)araba koltuguna imkansiz oturmuyr zaten soktuk artik bosa yer kapliyr benim haricimde ki bazen bende meme harici arabada zepdedemiyorum kimsede kucaktada durmak istemyr yemek konusuda agzindan elinle cikaryr resmen yemek istemezse neyi yemek istemez anlamyrsun dun severek yesede ertesi gun yemiyebilyr sabah kahvaltisi iskence hicbisey begenmiyr altini degistirmeye girmiyorum bile saniri
Erken 2 yas sendromu kiminde az kiminde cok iste ben eskiden aglamasina hiic musade etmyrdum esime kiziyrdm aglatma diye ki hala minayi kimse aglatamaz izin vermem ver disi agriyr simdi egitim zamani degil diye yalan bile soylerim :)) ben 1 aydir agladiginda istedigi olmadiginda ol
madi mina inandirci degilsin daha cok agla yerede yat diyip o odadan cikiyrm kucagima almadim diye afalliyr bir sonra tekrar agliyr gibi geliyor baska odadan baska bisey veriyrm yada 5 dk gecti diye kucaga alip sevyrm falan biraz aglayacaklar mecbur sibel bende dayanamiyrm aglama sesine bile ama gercekten gecmeyen bir aglamays aliyrm kucagima falan yoksa bunlarin kisiligi boylr olur diye cok korkup 3-5 dk dayanmqya calisiyrm aglamasina ise yaryr zamanla bazen yaramadigida oluyr tabi :)
ah peliiinn valla rahatladım ne yalan söyliim
yerim ben o kara keçiyi
öykücük iyi maşallahıvar pelincimde gece sürekli inledi ve ağladı
ben uykusuz kaldım o şimdi mışıl mışıl uyuyor
dişten şüphelendim ama, kıyamam çok mızıldandı teyzesi
Minada diş sayısı 7 mi hala cnm
oyy kıyamam öyküme güzel kızım benim o.. bitmedi şu dişlerde.. daha biz 7. yi yeni çıkarıyoruz.
ya bige senin yazıları okurken öldüm gülmekten... süpersiniz ya... keşke sizi bi görebilme şansım olsaydı yakın olsaydık.. umutu öyle hayal edemiyorum çok şeker görünüyo ya.. naz da oyuncağını başkası ellerse öyle titreyerek bağrıyo..
hadi kızlar ben kaçar.. bi ağdacı operasyonu yapıcam..gelince görüşürüz inşallah..