• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

melike ben fenerbahceliyim ama maclari yabanci takimla o yuzden yavas gel seker :))) ben bjkyi desteklyrm herne kadar gece 11 e kadar esim evde olmycksada :(

yok yok hiç istemem yenilmesini severim beşiktaşı son zamanlarda pek başarılı gelmedi bana diye dedim dediğim gibi bilmiyorum puanlarını bile
inşallah yener beşiktaş diyim :72:

bu arada bugün size cevap yazcem diye
doğru düzgün çalışamadım yaw
burayada takılınca insan bırakmak istemiyor
siz nasıl insanlarsınız, bağımlılık yapıyorsunuz:16::16:

sen yapmıyon mu :23: sabah sabah nerdesin diye arayan olmuyo mu seni hiç kuzum :89:

dünürüm ne derse iyi der
ne yaparsa iyi güzel yapar:16:

ilk vuracak bige olur

ee kork bana kalırsada

ba ba ba görmemişin dünürü olmuş durumu :60:
:51: kartaliçe gözetlemede :51:

tabi yaa ne güzel oluur ayvalıkta olursunuz hem yazın biz de geliriz hediyelerimizle gelinimin doğumunu tebriğe:60::60:

bak iyi ki meralin dünürü konusunu açmışım :40:
ehem ehem kendime de pay çıkarmasan olmiycek yani:36:

sorma valla bak bir kızımız yok diye derdimizden hayali kızlar doğurup dünür olduk:37:

:31::31: hadi inşallah 2 tane yengeç burcu gelinim olur belkim:31:

bence dün de bugün de yarın da çook kulaklarımızı çınlatacaklar biz de bu çene olduktan sonra

:nazar::nazar::nazar:
sen de garantiye aldın da işi bige nevra birer kız yapmazsanız vay halinize çok fena dumur olucam sizi de dumur ederim:47:

hay allah yaa geçmiş olsun nasıl ilgileniyor o halde eylülle acaba yanında kimse var mıymış

ay bazen bizim de öyle denk geliyor ben ya anneme kaçarım ya da annemin paçasına yapışırım gitme diye:36:

heeeee pimpirikgül ben ayvalıkta doğurucam!!! ollllldu dünür ollllldu :39: gelirsiniz bi zahmet ankaraya alla alla :19: gerçi tabii balıkesirin kızı güzel olur havasından suyundan orada doğurmak da bu açıdan iyi olabilir ama ne de olsa benim kızım olacak yahu umut'un pipisizi olsa yine de güzel olur di mi müzeyyen? :44:
hahahahahahaha deli bozuk siparişi verdi teslimat bekliyo sanki :60:

sabahtan başı çok dönüyomuş müzeyyencim korkmuş eylülle.. o yatıyormuş annesi bakıyormuş eylüle şimdilerde de babası doktora götürecekti canım dünürümü :14:

mmaralım nilkünüm hayırlı olsun kertiğiniz:1: :46:
aman yakışır kuzular birbirlerineeee:))))):16:

hay allah burcuya üzüldüm ya, biran evvel iyileşir inşallah :59:

sen nasıl oldun göbekli :82:

Melike ben fenerbahceliyim ama maclari yabanci takimla o yuzden yavas gel seker :))) ben bjkyi desteklyrm herne kadar gece 11 e kadar esim evde olmycksada :(

ay çok olmuş yapamadım alıntı

müzeyyen çok güldüm ya " dozer gibi evi yıkacak başımıza " :60::60::60:

hayırlı uğurlu olsun diyen arkadaşlarım hepinize tşk ederim, sağolun, varolun

tamam bigecim biz o günü bir ayarlayalım yüzük olur, kumaş olur, bohça hazılrarım ben gelinime beaaaaaaa :8::6:

içinizdeki serçe değil yavrum aslan yok severim beşiktaşı hem kociş te beşiktaşlı ama son zamanlarda bana öyle gibi geliyor he biz çok mu iyiyiz yooooo bizde fena durumdayız sanki valla bilmiyom puanları bir tek bursa 1. Onu biliyom

bir aslan miyav dedi :24: küme düşceniz küme daha nerenize konuşuyonuz bilmem ki :60: ama bak seneye bank asya birinci ligde hem bütün maçlarınız trt1den canlı :46: hem kesin şampiyonsunuz :65:

sevmeyin bizi hiç lüzumu yok :72:

e bu arada benim kız garanti:))))
haziran sonu doğcak allah izin ederse
ya ikizler olur ya yengeç
desemki oğlan doğurunda onuda burda kertem amma velakin olmaz
benim kız büyük olur
nasip kısmet bakalım kızımada :16:

aaaaaaaa tam müzeyyenin aradığı gelin üstelik de allahın izniyle garantili...
müzeyyen ayberke atom karıncamızın kızını istersen ben alınıp gücenmem bacım benim değil kız olacağı ikincinin olacağı bile muallaktayken iki pırlantanın da yabancıya gitmesine gönlüm razı olmaz ben bağrıma taş basabilirim :25:

herzamanki gibi yaratıcı ve yaratıcı işte:34:

tek taş pırlantamı istesem:26:
dünürümün sözü imzadır benim için
yüzük şart diil siz gelin yeterki

anaaaaaaaa kız evi naz evi derler ama laf-ı güzaf çıktı :60:

yok yok hiç istemem yenilmesini severim beşiktaşı son zamanlarda pek başarılı gelmedi bana diye dedim dediğim gibi bilmiyorum puanlarını bile
inşallah yener beşiktaş diyim :72:

:8: çevir bakem melike daha ne kadar döndürebiliyon :82:

Melike ben fenerbahceliyim ama maclari yabanci takimla o yuzden yavas gel seker :))) ben bjkyi desteklyrm herne kadar gece 11 e kadar esim evde olmycksada :(

pelin sen de yavaş gel bacım hattrick yaptın :86:

Son düzenleme:
sen yapmıyon mu :23: sabah sabah nerdesin diye arayan olmuyo mu seni hiç kuzum :89:

ba ba ba görmemişin dünürü olmuş durumu :60:
:51: kartaliçe gözetlemede :51:

heeeee pimpirikgül ben ayvalıkta doğurucam!!! ollllldu dünür ollllldu :39: gelirsiniz bi zahmet ankaraya alla alla :19: gerçi tabii balıkesirin kızı güzel olur havasından suyundan orada doğurmak da bu açıdan iyi olabilir ama ne de olsa benim kızım olacak yahu umut'un pipisizi olsa yine de güzel olur di mi müzeyyen? :44:
hahahahahahaha deli bozuk siparişi verdi teslimat bekliyo sanki :60:

sabahtan başı çok dönüyomuş müzeyyencim korkmuş eylülle.. o yatıyormuş annesi bakıyormuş eylüle şimdilerde de babası doktora götürecekti canım dünürümü :14:

sen nasıl oldun göbekli :82:

gel öpecem gel :54::54:

vallahide göbüklü oldum heeee:26:
kilo verdim ama almadım çok şükür
o kiloyla hamile kaldım diye korkuyodum ama şüküüüüüüüüür

birkaçkez çıkarmama rağmen rahatlayamadım tam yine
belkide midemi üşüttüm heee:26:

tikkat et kendine yasemincim, üşütmüşsündür ne zmandır olmuyordu demi

Mina uyandi cift yazmaya basldm hadi hoscakalin

hadi kolay gelsin bacım

mmaralım nilkünüm hayırlı olsun kertiğiniz:1: :46:
aman yakışır kuzular birbirlerineeee:))))):16:

hay allah burcuya üzüldüm ya, biran evvel iyileşir inşallah :59:
allah razı olsun yasicim
puhahahahahahahaahahah isabet kaydederDin ama artık çok geç :47:

hadi len sizden ne dünür olur ne bi şey daha kertme aşamasında yok işim yok çişim :20:

heeee öyleyim he mi :27:

her ne kadar benim ve dünürümün tarzı olmasa da umut eylüle yüzüğünü gönderdi yani bilemiyorum... ben başka seçtirmeye çalıştım ama ısrarla çingene pembesi çember üzerine şeffaf fiyonkluya saldırdı benim rüküşsevmeolasılığıyüksek oğlum :86:
kız dünürümüe değil bu muhabbete sövenlere söverim didim ben
e bu arada benim kız garanti:))))
haziran sonu doğcak allah izin ederse
ya ikizler olur ya yengeç
desemki oğlan doğurunda onuda burda kertem amma velakin olmaz
benim kız büyük olur
nasip kısmet bakalım kızımada :16:

rabbim benim dünürüm gibin iyi hoş dünürler nasip etsin şekerim:51:

müzeyyen ayberke atom karıncamızın kızını istersen ben alınıp gücenmem bacım benim değil kız olacağı ikincinin olacağı bile muallaktayken iki pırlantanın da yabancıya gitmesine gönlüm razı olmaz ben bağrıma taş basabilirim :25:

yooook asla aranıza girmem
yuva yıkanın yuvası olmazmış asla işinizi bozmam

herzamanki gibi yaratıcı ve yaratıcı işte:34:

tek taş pırlantamı istesem:26:
dünürümün sözü imzadır benim için
yüzük şart diil siz gelin yeterki

ne güsel bağımlılık ama bizimki dimi dünür:69:

bn boşuna sevmiyorum bu kızı yaaaaaaaaa
gel senide öpecem :54::54:
bide üstüne çiçek vericem :71::71::69::69:

vallahide göbüklü oldum heeee:26:
kilo verdim ama almadım çok şükür
o kiloyla hamile kaldım diye korkuyodum ama şüküüüüüüüüür

birkaçkez çıkarmama rağmen rahatlayamadım tam yine
belkide midemi üşüttüm heee:26:

yoktu di mi ne zamandır yasi?

tamam bigecim biz o günü bir ayarlayalım yüzük olur, kumaş olur, bohça hazılrarım ben gelinime beaaaaaaa :8::6:

senle bi söz çarşısına çıkarız gayri :66:

Annem Ablamin kizina bakiyr diye gunduz en fazla yarim saat gbliyrm kiskaniyor minayi aBlamin kizi aksamda annem gelmez muzeyyen bir aksami varmis tumgun cocuk bak yemek yap falan aksam dizi izlyr :( benimkide kismet iste neyse kactm

Son düzenleme:
melike ben fenerbahceliyim ama maclari yabanci takimla o yuzden yavas gel seker :))) ben bjkyi desteklyrm herne kadar gece 11 e kadar esim evde olmycksada :(

tamam şekerim anladım 3 kere yazdın

bir aslan miyav dedi :24: Küme düşceniz küme daha nerenize konuşuyonuz bilmem ki :60: Ama bak seneye bank asya birinci ligde hem bütün maçlarınız trt1den canlı :46: Hem kesin şampiyonsunuz :65:

Sevmeyin bizi hiç lüzumu yok :72:

Pelin sen de yavaş gel bacım headtrick yaptın :86:

anam anlamadılar benüüüü :25: Aman demedim bişey töbe töbe
:63:

bende hazırlıklara başlıyım ancak olur
dünürüm gelecek en sevdiğim arkadaşlarımdan biri gelecek anca tamamlarım hazırlıklarımı

bir aslan miyav dedi :24: küme düşceniz küme daha nerenize konuşuyonuz bilmem ki :60: ama bak seneye bank asya birinci ligde hem bütün maçlarınız trt1den canlı :46: hem kesin şampiyonsunuz :65:

sevmeyin bizi hiç lüzumu yok :72:

anaaaaaaaa kız evi naz evi derler ama laf-ı güzaf çıktı :60:

pelin sen de yavaş gel bacım headtrick yaptın :86:

dünürüme naz yapmam ben:16:

tabi yaa ne güzel oluur ayvalıkta olursunuz hem yazın biz de geliriz hediyelerimizle gelinimin doğumunu tebriğe:60::60:

sorma valla bak bir kızımız yok diye derdimizden hayali kızlar doğurup dünür olduk:37:

al benden de o kadar başta fırsat bulup giriyordum ama şimdi nerdee. dozer gibi evi yıkacak birgün başımıza sıpa:52:

sen de garantiye aldın da işi bige nevra birer kız yapmazsanız vay halinize çok fena dumur olucam sizi de dumur ederim:47:

ee tamam biz yapacazda sende benim oğluşu boşta bırakmıcan dimi :9:

hmm bizimkide bjk ' li bu akşam bizde maç izlenecek demekki . :20:

gel öpecem gel :54::54:

tikkat et kendine yasemincim, üşütmüşsündür ne zmandır olmuyordu demi

hadi kolay gelsin bacım

ara ara oluyodu ama bugün çok oldu nilgünüm

bigeeee de bakim ıhlamur mu nane mi iyi gelir yoksa c-hiçbiri mi :86:

allah razı olsun yasicim

rabbim benim dünürüm gibin iyi hoş dünürler nasip etsin şekerim:51:

amiiiiin maralım
benim dünürümde mükemmeldir ikinci dünürümde öyle olur iiiinşallah

öp beni nilküüüüüünnnnn :108: heh hazırım :116:

sövmene ben bi şi demedim ki aynı konuyla ilgili ben de çok şeyimdeydi yani gibi bir yorum yaptım netekim :13:

yooook asla aranıza girmem
yuva yıkanın yuvası olmazmış asla işinizi bozmam

puhahahahahahah gel de burayı sevme nerede deli aha burda işte :60: :60:
bizim kızın henüz portakalda vitamin olduğu bile şüpheli yuva yıkamam diyo yaaaaaaaa :60: :60:

tabi tabi planı yapalım
çıkarız el ele tutuşup :4:
nede olsa benden önce oğlanı kerttin tecrübelisin

öyle tabii ama benim dünür bohça mohça istemedi ayıptır sölemesi :51:

Back
X