teşekkur ederım canım,,ohh ne guzel bulmuşsunuz yontemı,bellı zaten senın yaptığın herşeyı yaptığı face de gordum gulme krızıne gırdım ya nası taklıt edıyo nası kaldırıyo poposunu yarabbım ball ball maşalllah

,bende nası olsa gectı dıye ısrar etmedım damllalarda kullanmadık
aynen bende daha hıç abur cubur vermedım kı versemde yemıyo yanı cıkolatayı bıle bı ısırıyo bı daha ıstemıyo sıpam
ınek sutunu de azda olsa alışsın bendekı bıtınce bunu yadırgamasın dedım ama cokta sevmedı 4-5 kaşık anca ıctı...flor u bızım doktorumuzda 6 aylıkkken vermıştı fakatben kullanmadım sudan yeterı kadar floru alır dıye okumuştm bıde vucutta bırıkıyomuş sanırım florun fazlası du bende bunu sorayım doktora..
ev konusuna gelınce anlattıklarına gore sen ve nazın ıcın harıka olacak bu iş sıbelcımm,,yeterınce cektın el kahrını anlatttığna gore e naz ın da bu hallerı bır daha olmayacak cok hızlı buyuyorlar bencede onla vakıt gecır hemde kendıne zaman ayırmış olursun ,,kısmetın de varsa naz buyuduğundede bı yerden bı ış cıkar yıne ,çalışmak ıstersen...valla keşke alsanız oyle ev harıka olur,,kapılar kapanınca herkesın evı kendıne sonuçta....tabı bunlar pozıtıf yanları bıde negatıflıklerı duşun yaz bakalım bı tart şöyle ama naz la vakıt gecırmek hepsınden agır basar bence