• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

what dedin gülüm:60: :60: :60:

:60: :60: koptum vala:60: :60: masa çekeyimmi yoksa hafta sonuna yakın bir gün olan günü bekleyip öylemi oval masaya bağlayım konuyu:60: :60: :60: :60: :60: :60:
senin üfülükçü seni
nasıl üflüyon sen bak çok merak ettim:60: :60: :60: :60:
gelde kopma:60: :60: :60:

manyak yaaaa :60: dur ben tek cümleyle hizaya getiriyim seni :47:

tıkanan çocuğun nefesini düzene sokmaktan bahsediyoruz meral burda :57:

Son düzenleme:
manyak yaaaa :60: dur ben tek cümleyle hizaya getiriyim seni :47:

tıkanan çocuğun nefesini düzene sokmaktan bahsediyoruz meral burda :57:
hadi yaaaaaaaaaaaaa ciddimisin:26:
vay koca kafalı meral vaaaaaaaaayyyy:57:
anlamıyorumda bak nerelere çekiyorum konuyu sory yatırıyorum:60: :60: :60:

sende fırsatmı kolluyon gııı:82:

ne oldu meşe enişteme
üşüttümü acaba

melikeeee enişteye çok geçmiş olsun
neymiş kııı şu bilmecenin cevabı ?

galiba dün gee kötüydü ateşi vardı bütün gece uyudu hiç kalkmadı ( normal zamandan biraz daha fazla uyumuş yani ) bu akşam daha iyi şu an uyuyor yemeğe kadar yatayım sonra dizi var dedi

hehehe merak ettiniz dimi yok mu tahmin

galiba dün gee kötüydü ateşi vardı bütün gece uyudu hiç kalkmadı ( normal zamandan biraz daha fazla uyumuş yani ) bu akşam daha iyi şu an uyuyor yemeğe kadar yatayım sonra dizi var dedi

hehehe merak ettiniz dimi yok mu tahmin

çok çok geçmiş olsun enişteye tekrar

merak ettim ben kendi adıma
bende yok tahmin valla
nemiş cevap?

kızlar geçmişi okuyamıyorum yine çok yoğunum :( eğer uzun kulağa karar verilirse toplu olarak ben sarı turuncu atkılı olanından istiyorum.. başka ekstradan bişi istemiyorum. herkes toplu ne alcaksa bitek onu alcam ben.. zaten oynamıyo benim sıpa ama herkeste aynı oyuncak olması hoşuma gitti.. hatıra anı olacak büyüdüklerinde inşallah görüştüklerinde..

ya bide bişi sorcam yarın bakarım cevaplarınıza benim kızın ayak başparmağının tırnak dibi kıpkırmızı ve şiş.. gerçi ctesi götürcem doktora ama kafama takıldı böyle bişi olan oldumu aranızda..

zaten gözü hala akıyo öteki gözünün kapağında arpacık gbii kabarık kocaman bişi var. ayy yarabbim delircem ya :(

Ebrucum Allah gönlüne göre versin inş. bana görede sonuna kadar zorla en son seçenek olarak istifayı düşün bi devlet memurunu öyle pat diye atamazlar attırmazlar canım. sadece göz dağı verp sindirme politikası güdüyolar .Hakkında hayırlısı olsun inş. dualarım seninle.

biz iyiyiz merak edenlere yuvar teker geçiyo günler işte. zeynep biraz daha benden bağımsız geçirse saatlerini herşey daha güzel olacak sadece . çooook düştü bu ara bana yapışık geziyoruz paçamda :)meme konusuna hiç girmiyorum resmen keşler gibi 2 fırt 5 dakka sonra 2 fırt şeklinde bayılıcak gibi oluyorum bazen sütle beraber bütün enerjimide çekiyo gibi . neyse herkeslere selamlar
Atamayacağını biliyorum canım ama bana o sözleri sarfetmiş bir müdürle de çalışamam bir daha suratını bile görmeye tahammül edebileceğimi zannetmiyorum

amin canım inşallah
hayırlısıyla ebrunun güzel haberlerini alalım bugün
Ah o hayırlı haberi ben bir alabilsem ilk iş yazacağım buraya Bigeciğim vallaha eridim bittim stresten üç günde iki buçuk kilo vermişim patlayacak gibi olan pantolanlar üzerimden düşüyor hiçbir şey yiyip içemiyorum bile taş oturuyor sanki boğazımda şimdide yarının olmasını bekliyorum tayin yazım gitmemiş halen :50:

herkese günaydınnnnnn :3:
burak paşası dün gece 12 uyudu ve sabah 6 kalktı cin gibiydi allahım nereden buluyorlar bu kadar enerjiyi yaaa :9:

Son düzenleme:
kızlar geçmişi okuyamıyorum yine çok yoğunum :( eğer uzun kulağa karar verilirse toplu olarak ben sarı turuncu atkılı olanından istiyorum.. başka ekstradan bişi istemiyorum. herkes toplu ne alcaksa bitek onu alcam ben.. zaten oynamıyo benim sıpa ama herkeste aynı oyuncak olması hoşuma gitti.. hatıra anı olacak büyüdüklerinde inşallah görüştüklerinde..

ya bide bişi sorcam yarın bakarım cevaplarınıza benim kızın ayak başparmağının tırnak dibi kıpkırmızı ve şiş.. gerçi ctesi götürcem doktora ama kafama takıldı böyle bişi olan oldumu aranızda..

zaten gözü hala akıyo öteki gözünün kapağında arpacık gbii kabarık kocaman bişi var. ayy yarabbim delircem ya :(

kuzum uzunkulakları bayrak gibi yapalım dedik beyaz bebek kırmızı atkı-bere :72:
tırnağı batmıştır umut'un da oluyordu, ayaklarını sıcak suya koyacaksın günde en az 10 dakika o yumuşatıyor :34:
ah güzel gözlüm ya amma çekti şu gözlerinden :50:

Atamayacağını biliyorum canım ama bana o sözleri sarfetmiş bir müdürle de çalışamam bir daha suratını bile görmeye tahammül edebileceğimi zannetmiyorum

Ah o hayırlı haberi ben bir alabilsem ilk iş yazacağım buraya Bigeciğim vallaha eridim bittim stresten üç günde iki buçuk kilo vermişim patlayacak gibi olan pantolanlar üzerimden düşüyor hiçbir şey yiyip içemiyorum bile taş oturuyor sanki boğazımda şimdide yarının olmasını bekliyorum tayin yazım gitmemiş halen :50:

allahım günün birinde herhangi bir şey için iştahım kesilecek mi acaba :27:
ya bırak ebru ciğeri beş para etmezler için kendine ediyorsun eminim canberkle de istediğin gibi ilgilenemiyorsun bu süreçte
kuzum iş dünyası bu işte bin tane yavşakla uğraşıp bütün sıkıntını işyerinde bırakıp çıkman lazım.. tamam kolay değil kabul ediyorum ama sen bir cümle için bu hale gelirsen onlar da senin tepene binerler! ekmeğini veren allah mı ulan bu... cevabını verirsin yürür gidersin hadi allah aşkına bi silkelen bi kendine gel hayır zaten en kötü senaryo ne... kovularak veya istifa ederek işten çıkman... eeee o durumda bile allaha şükür zor duruma düşmeyeceksin... hem böyle yaptığında karşıda oluşan imaj "demek ki bu işe mecbur ben istediğimi yaparım kuzu kuzu sineye çeker" eh onun sonucunu tahmin etmek de güç değil di mi kuzum?

günaydınlar herkese
çok uykum vaaaarrrrr, alamıyorum uykumu kaç gecedir neense
haktan uyanıyo bazen bazende kendim uyuyamıyorum
bazende uyusamda yetmiyo dinlenmiş hissedemiyorum
öffff oluyo işte bişeler :31:

siz nasılsınız kızlar,ne var ne yok?

günaydınlar herkese
çok uykum vaaaarrrrr, alamıyorum uykumu kaç gecedir neense
haktan uyanıyo bazen bazende kendim uyuyamıyorum
bazende uyusamda yetmiyo dinlenmiş hissedemiyorum
öffff oluyo işte bişeler :31:

siz nasılsınız kızlar,ne var ne yok?

künaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn
normal ama kuzum uyuyamaman da uykuya doymaman da :49:
şahsen halen seğiriyorum yasi :53:

Günaydınlarrr nasılsınız bakem.oyuncaklar çok güzel uzun kulak güzel ama sanki kzı çocuğu oyuncağı gibi erkek çocuklarına pek uygun değil gibi ama herkesde aynı olsa tabi daha güzel olur.silvester ve bugs bunny çok beğendim ama onlar pahalıymışş. Ne kartar verşrseniz faceden mesaj yaarsanız sevinirm orayı arada açıyorum bu siteye pek giremiyorummm öpüyorum hepinizi

Günaydınlarrr nasılsınız bakem.oyuncaklar çok güzel uzun kulak güzel ama sanki kzı çocuğu oyuncağı gibi erkek çocuklarına pek uygun değil gibi ama herkesde aynı olsa tabi daha güzel olur.silvester ve bugs bunny çok beğendim ama onlar pahalıymışş. Ne kartar verşrseniz faceden mesaj yaarsanız sevinirm orayı arada açıyorum bu siteye pek giremiyorummm öpüyorum hepinizi

karara bağlandı kuzum bayrak rengi uzunkulak... beyaz hayvanat kırmızı atkı-bere
kurdeleli uzun kulaklar kız oyuncağı gibi haklısın da bizimkiler şuna benzeyecek
images

doğru ama akşam 9 uyumasına alışınca zor oluyoo tabii dün akşamda tüm şirinliği üzerindeydi paşamın o sebeple zorlamadım bende uyutmaya ... maşallah diyeyim tabii paşama :nazar:

:nazar: :nazar:

Back
X