2009 arkanızda acı tatlı olan neleri bıraktınız sizi en çok üzen şey neydi?

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
96
43
Eskişehir
2009 da beni en çok üzen şey( bir bütün olarak saydığım aile akraba arkadaş ) yitirdiklerimis aramızadan ayrılanlar allah onlara rahmet eylesin en çok sevindiğim şey ise kızımın boynunu düzelmesiydi sizlerin peki?

2009 benim için gözyaşı ile dolu bir yıldı
çok zordu
tek güzel şey badem gözlümün mezuniyetiydi

zorlu bir seneydi 2009

son 1 ay kala aldigimiz bosanma karari umarim bizim icin hayirlisi olur.oglum ve benim icin.

ekim ayında hamile olduğumu öğrenmiş en çok ona sevinmiştim. ama aralık ayında bebeğimi benden aldılar.karnımda ölmüştü çünkü en çok buna üzüldüm.yani 2009 un son ayları çok karışık duygular içinde geçti benim için.2010 da en çok istediğim tekrar hamile kalıp bu defa hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimi kucağıma alabilmek.ne diyelim herşeyin hayırlısı...

2009 a esımle kavga ederek gırmıştık 1 yıl boyunca kara bulutlar uzerımızdeydı.2010 a super gırdık umarım demıcem umuyorum süper gecıcek.valla bız bızı uzen herseyı gerıde bırakıp kendımıze bakıyoruz.oooo yaz yaz bıtmez valla gerıde bıraktıklarımızı.en önemlısıde susmamayı ögrendım çunkı arkamda esım ve oglum var hepsını çok sevıyorum yasasın 2010

düşük yapmama çok üzüldüm 2009'da...
ALLAH'a şükür iyiyim şimdi, herkese sağlıklar dilerimopuyorumnanaktan

annemin rahatsızlığı beni en çok üzen şey oldu. ama yılbaşı gecesi tüm kötü hücrelerinden arınmış bir şekilde 2010 girdiğimizi ümit ediyoruz.

ekim ayında hamile olduğumu öğrenmiş en çok ona sevinmiştim. ama aralık ayında bebeğimi benden aldılar.karnımda ölmüştü çünkü en çok buna üzüldüm.yani 2009 un son ayları çok karışık duygular içinde geçti benim için.2010 da en çok istediğim tekrar hamile kalıp bu defa hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimi kucağıma alabilmek.ne diyelim herşeyin hayırlısı...

çok üzüldüm canım inşallah 2010 sana güzellikler getirir

bebeğimi kaybettim,kaynımlarla çok kötü olaylar yaşadık,kaynanam,kayınpederim,amcamı kaybettim.benim için kabus gibiydi.inşallah 2010 uğurlu gelir

ınsallah herkese ugurlu gelır 2010.2009da ben de cok kotu seyler yasadım..cok mutlu oluruz bu sene ınsallah kızlar

2009 senesi güzel başlamıştı benm için.bu yıl hep güzelolacak diyordm.ve yazında evlenecektim.nasip olmadı ve biz nişamlımla ayrıldık.ve ben çok üzüldüm.her gün bu üzüntüyle uyandım ve yattım.umarım bu yıl benm için çok güzel olur.ve karşıma esas oğlan çıkar..

annemin ameliyatına üzülmüştüm
ama çok şükür geçti gitti kötü günler
Allah hayırlı ve çok çok mutlu bir sene geçirmemizi nasip etsin inş.
:Saruboceq:

Back
X