Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 arkanızda acı tatlı olan neleri bıraktınız sizi en çok üzen şey neydi?
2009 da beni en çok üzen şey( bir bütün olarak saydığım aile akraba arkadaş ) yitirdiklerimis aramızadan ayrılanlar allah onlara rahmet eylesin en çok sevindiğim şey ise kızımın boynunu düzelmesiydi sizlerin peki?
ekim ayında hamile olduğumu öğrenmiş en çok ona sevinmiştim. ama aralık ayında bebeğimi benden aldılar.karnımda ölmüştü çünkü en çok buna üzüldüm.yani 2009 un son ayları çok karışık duygular içinde geçti benim için.2010 da en çok istediğim tekrar hamile kalıp bu defa hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimi kucağıma alabilmek.ne diyelim herşeyin hayırlısı...
2009 a esımle kavga ederek gırmıştık 1 yıl boyunca kara bulutlar uzerımızdeydı.2010 a super gırdık umarım demıcem umuyorum süper gecıcek.valla bız bızı uzen herseyı gerıde bırakıp kendımıze bakıyoruz.oooo yaz yaz bıtmez valla gerıde bıraktıklarımızı.en önemlısıde susmamayı ögrendım çunkı arkamda esım ve oglum var hepsını çok sevıyorum yasasın 2010
ekim ayında hamile olduğumu öğrenmiş en çok ona sevinmiştim. ama aralık ayında bebeğimi benden aldılar.karnımda ölmüştü çünkü en çok buna üzüldüm.yani 2009 un son ayları çok karışık duygular içinde geçti benim için.2010 da en çok istediğim tekrar hamile kalıp bu defa hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimi kucağıma alabilmek.ne diyelim herşeyin hayırlısı...
2009 senesi güzel başlamıştı benm için.bu yıl hep güzelolacak diyordm.ve yazında evlenecektim.nasip olmadı ve biz nişamlımla ayrıldık.ve ben çok üzüldüm.her gün bu üzüntüyle uyandım ve yattım.umarım bu yıl benm için çok güzel olur.ve karşıma esas oğlan çıkar..