2009 Bebekleri Yürüyor mu?

valla ben hiçbir zaman evin içinde İnciyi arayacağımı sanmıyorum,benimki eminim yürüsede gelir yine yanımdan ayrılmaz.çok ana kuzusu bu ya ooooffffffffffffffffffffffffffff :ecrin_bebek:

Benım kızda koltuklara tutunup sıralıyo gotun gotun gıdıyor ama kendı yurumuy or daha tembel kızım benım onu cok sevıyorum 5 mart dogum gunumuz ınsaallah o gune yurur askım.

valla ben hiçbir zaman evin içinde İnciyi arayacağımı sanmıyorum,benimki eminim yürüsede gelir yine yanımdan ayrılmaz.çok ana kuzusu bu ya ooooffffffffffffffffffffffffffff :ecrin_bebek:

canım aynen benımkıde oyle benı hıc bırakmıyo ınanırmısın mutfaga bıle gıdemıyorum ancak o uyuyunca ıslerımı yapıyorum:):ecrin_bebek:

hala korkuyo cocugu koltuktan tutmaya calısıyo elınden tutunca yuruyo ama bırakınca hop ustume atlıyo resmen hala adımlarını kendı basına atmıyo ben acele edıyorum sanıyorum 11 aylık her halde yasında yurur dıye dusunuyorum ınsallah bebeklerı erken yuruyenlere sorum olcak nasıl basladılar cok ustunde durdunuz mu ?

Eklentiler

• $Resim 229.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Biz çok üstünde durmadık.Kendisi zaten illa elimden tutun yürütün beni diyordu.
Bence de hiç acele etme.. Geç olsun temiz olsun

Canım 11 aylıkken tam olarak yürüdü.Yani kendi başına kalkıp kendi başına yürümesi. Ama 9 aylıkken de elinden tutup yürüyorduk dışarlarda

biz yürümüyoruz sıralıyoruz arada emekliyor vee son hız sürünüyoruz tam komando görenler yıkılıyo gülmekten harbi komando diyolar oğluma
hee bir de merdiven tırmanıyor benim evim dublex ve maalesef bugün 3 basamakta yakaladım yaramazı.

amaaaan ne zaman yürürse yürüsün korkuyo daha çünkü boyu uzun denge kurmakta zorlanıyor

benim kızımda sıralıyor, elinden tutunca koşuyor nerdeyse :) kendi başına biryere tutunmadan ayakta 4-5 saniye durabiliyor. eğer bir yere tutunuyorsa oturtabilene aşkolsun. sırtını koltuğa dayadığında ise sağa sola dönüyor dengeyi sağlıyor. inşallah yakın zamanda yürür.
bizim yatağın üzerinde ise hemen yüz üstü dönerek kendini itiyor ve yataktan tek başına iniyor bazende popo üstüne oturuveriyor:)

bizde daha yürüyemiyoruz ama bütün evi sıralıyarak dolaşıyor duvarlara tutunuyo bide son gaz emekliyo

daha önce yzamıştım benim kızımda yürüyor sayılır 8,9 adımdana düşüyor azimle tekrar kalkıp yürüyor emeklemekten sıkıldı herhalde ,
aklıam takılan bir şey var acaba aykkabıyla daha mı iyi yürür diyorum siz ayakkabı giydiriyomusunuz acaba

canım bu konuyu doktorumuza sormuştum evdeyken kesinlikle ayakkabısız yürütün dedi. çünkü ayak yapısı oluşacak hatta çıplak ayakla kumlara basarak yürüsün ayak şeklini alsın dedi

biz artık hem koşuyor hemde yürüyoruz aynı zamanda emekliyoruz herşeyi yapıyoruz. yaklaşık 2 hafta oldu yürüyeli. hareket tam gaz yani. ama artık parka gittiğimizde yere inmek i,stiyor ayakkabı almak lazım dün baktık ama kafama göre bişi bulamadım... evde ayakkabısız dolaşıo ama dışarısı için gerek

her bebeğin gelişimi birbirinden farklı,benim kız 14,5 aylık oldu ama tutunmadan ayakta duramıyor,biraz da genetik sanırım ben 16 aylıkken yürümüşüm.anası tembel kızı napsın:roflol:

biz de 11 ayı bitirdik ve yürümeye başladık ama çok az bazen birkaç adım bazen 6-7 bazen reklamlara dalarsa yürüdüğünü unutuyo 8-10 adım atıyo efeciğim,ama sallana sallana korka korka sonra yere atıyo kendini...

hihoyyyt maşallah oğlumaopuyorumnanaktan yürümeye başladı... tabi 6-7 adım atıyo ya düşüyo ya dengesini kaybedip oturuyo... Allah'a şükür Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…