2009 Bebekleri Yürüyor mu?

Merhaba arkadaşlar
ben yeni üyeyim umarım sizlerle hoş vakitler geçirip bebeklerimiz hakkında yorumlarda bulunuruz benim kızımda mart 2009 doğumlu şuan tam 1 yaşında çok uzak yollardan geldi meleğim bizi 5 yıl kadar bekletti :)
şuan benim kızımda yürümüyor emeklemeyede yeni başladı herşeyi karıştırıyor yapmadığı yaramazlık yok birde yürüse düşünemiyorum artık :) hayırlısı olsun biz bugünleri çok bekledik
bizden bu kadar.

hb hayır ben akşehirliyim şuan eşimin işi nedeniyle konya çeltik ilçesindeyim sen merkezdemisin?

kucuk kizim da mart 2009 dogumlu. 11 ayliktan beri yuruyor. artik hic emeklemiyor. disarida da kucakta gitmek istemiyor, yuruyor. her bebegin gelisimi farklidir.

benim kuzucum da yürüyor artık tabi robot gibi kollarını öne doğru uzatıyo bayağı gidiyo bi bakmışım yatak odasında bi mutfakta yürüyünce daha zormuş valla

canım hoşgeldin nasılsın bakalım zeynepcim nasıl umarım iyidir.

benim kızım 2 aydır yürüyor maşallah koşuyor evin içinde oturduğu yerden kalkıyor kendisikollarını açıyor denge sağlıyor herhalde kollar ama hep acık başlıyor yürümeye yanlız yürümeye başlayınca dahada yaramaz oldu engel falan tanımyor evin içinde geziyor artık kim tutar beni der gibi :)))))

bizde yeni yürümeye başladık 1haftadır yürüyo öncedende heryeri karıştırıyodu şimdide karıştırıyo değişen bişey yok

bütün bebekler maşallah.....benim oğlumda 9 aylıkken yürüdü imeklemeden..hiç oturmayan bi bebek ancak uyuduğu zaman bende oturuyorum çok hareketli bi bebek maşşllah innannın çook zor fakat bi okadarda eğlenceliii

benımkı yurumuyo endıselenmeye basladım yurumeyen yokmu cıdden yaaaa

canım endişelenme sakın, benim kızımda ayakta dengesini sağlayarak durabiliyordu yürümüyordu sadece3-4 adım atıyordu bende ay nezaman yürür diye sabırsızlanıyordum . bu akşam saat 21 :00 gibi yürümeye hevesliydi bende tişörtünün arka boyun kısmından tutarak dengede durmasını sağladım oda maşallah hızlı hızlı yürümeye başladı .ilk 5 dk böyleydi sonrasında dengesini sağladığını gördükçe koşarcasına hızlı hızlı odada gezmeye başladı :) maşallah kızıma . oturtabilene aşkolsun .Allahıma şükür bu anı yaşadık umarım sende en yakın zamanda tadarsın bu duyguyu canım . bütün bebişlere maşallah

çok zormuş yürüyen çocukla uğrasmak valla benim kızım bebek arabasındaa sıkılıp yürümek isityor indirmesse kıyamet kopuyor rezil oluyoruz yollarda.geçen kahve içmeye gittik biz kahve içerken o dolaştı kafeyi masalara gidiyor insanlar sevmek istiyorlar bana geri kaçıyor en sonunda gidip raftaki kahvelere saldırdı rafı düşürüyrodu o yetmedi satılan kahve paketlerini eline aldı onlarla oynadı peki ben içtiğim kahveden birşey anladım mı tabiki HAYIR

bencede bugünlerin keyfini çıkarın.nida hanımda 15 gündür yürüyor...ama durmuyor yerinde heryeri kurcalıyor.bütün çekmeceleri açıyor..elini sıkıştırıyor..ben nerdeyim o orda..zorr...hepimize kolay gelsin bu cimcimelerden...:)))

yaw benim oğlan geçen haffta evden çıktık bi yürümeye başladı tam 1 saat kendi kendine yürüdü yürüdü yürüdü. herkes gördü herkesin çok hoşuna gitti. hiç düşmedi. ama noldu bilmiyorum aynı gün eve girdik bi yürümedi halaaa yürümüyo(( illaki elimizden tutuyo sadece parmağımı tutsa yine koşar adım yürüyo. ama elimizi bırakmadan asla yürümediği gibi bide ciyak ciyak bağırıyo(( 13 aylık olduk. tembel çıktı benim oğlan( ama endişelenmiyorum neden yürümüyo die. vakti gelince mukakkak yürüyecek. nazaramı geldik ne o yürüdüğü gün :)))

Dün söyle bi bes dakika kendi kendine yürüdü birden bire vitrini tutup yürürken birakp devam yürüdü ama ondan sonra tik yok kaldiriyorum bana sariliyor hemen ... ellerimi tutup yürümek istiyor :S

tam basladi artik derken birakti hihi... fazla acelemde yok ztn , yürüyen bebislerin annelerinden aldigim haberlere göre hihi:)))

benim kızım bugün yürümeye basladı bir anda koltugu bırakıp bana dogru geldı ve oglenden bu saate kadarda zorla oturtuyoruz cekmeceleri karıstırıyo felaket yani ama cok tatlı yaaaa dort gozle beklıyodum allaha sükür artık yürüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…