hihoyyyt maşallah oğlumaopuyorumnanaktan yürümeye başladı... tabi 6-7 adım atıyo ya düşüyo ya dengesini kaybedip oturuyo... Allah'a şükür Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu:Saruboceq:
şehnazcım canım hiç üzülme bazı bebekler öle, meriçte dün ilk defa 5-6 adım attı, sıralıyor, emekliyordu ama dün ilk defa yürüdü çok mutlu oldum...
yürüyen bütün bebeklerimize, emekleyenlere ve "daha benim zamanım var karışmayın canım ne zaman isterse o zaman yürürüm" diyen bebişlerimize :)))) kocaman bi maşallah, hepsini öpüyorum kocaman
sehnazcıgım sorma benımıde anca koltuktan tutım sıralım ama dun dısarı cıkardım annemle yıktı ortalgı kucagımdan ındırcekmısım ıkı elınden tutup yurucekmıs alla alla delırttı benı bır elını annem bır elını ben tuttuk nasıl kahkaha atıyo sokakta bıde yuruse kendı basına hıc tutamam herhalde bzımkının tek basına cesaretı yok ılla destek alcak bı yerden zaten hıc emeklemedı anca poposunun ustunde gıdıyo cok merk edıyorum ne zaman yurucek aslında cok hareketlı koltuktan tuttummu resmen kosuyo ama elllerını bıraktırdıgımda malesef adım bıle atmıyo pat ustume dusuyogecen sadece 2 adım attı bıraktı dahada yapmadı
iyi valla masallh hepinizin bebislere ardis pek bi tembel gercekten hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?