2009 Bebekleri Yürüyor mu?

hihoyyyt maşallah oğlumaopuyorumnanaktan yürümeye başladı... tabi 6-7 adım atıyo ya düşüyo ya dengesini kaybedip oturuyo... Allah'a şükür Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu:Saruboceq:

masallh canim kuzuya
bizimki cokkk asiri derecede tembel cikti
emeklemeye bile 1 aydir basladi düsünün ondan öncesinde sürünüyodu simdi feci halde ayni karakuzum gibi hizli sekilde komando gibi sürünüyo ve fifi gibide emekliyo hahahaha
ama siraliyoda is tek basina yürümeye gelince tik yok
ilk baslarda cok agliyodum neden benim oglum emeklmeiyo herkezin cocugu yürüyo emekliyo diye acaba bi sorunmu var yoksa herseyi gec mi yapacak diye cok agladigim günler oldu
sonra arastrdim drumuza sordum sacmalama dediler cogu tanidigimn cocugu 15 16 aylik yürümüs
simdi artik diyorum amannn bosver sehnaz ne zamn yrürse yürüsün
hani emeklmeyede gec basladigi icin insan korkuyodu dr da her bebek bir degil sehnaz bak seninkide yasitlarina göre cok disi var dedi
bakaiyorum papagan gibi ben ne dersem ertesi gün söylüyo konusmasida iyi ama yürüme denince cikk is yokk

amma cok yazdim be üfff laelaelaelaelae

bnm ızım 1 aydır 2 kişi arasında 10 adım falan yürüyodu ama karşısında kimse yoksa hiç cesaret edemiyodu ama 1haftadır baya yürümeye başladı kendini koltoktan bırakıo biraz gidiyo sonra dönüp geri gelip tutunuyo masallah söktü bu işi ama çok yoruluyorum

şehnazcım canım hiç üzülme bazı bebekler öle, meriçte dün ilk defa 5-6 adım attı, sıralıyor, emekliyordu ama dün ilk defa yürüdü çok mutlu oldum...

yürüyen bütün bebeklerimize, emekleyenlere ve "daha benim zamanım var karışmayın canım ne zaman isterse o zaman yürürüm" diyen bebişlerimize :)))) kocaman bi maşallah, hepsini öpüyorum kocaman

sehnazcıgım sorma benımıde anca koltuktan tutım sıralım ama dun dısarı cıkardım annemle yıktı ortalgı kucagımdan ındırcekmısım ıkı elınden tutup yurucekmıs alla alla delırttı benı bır elını annem bır elını ben tuttuk nasıl kahkaha atıyo sokakta bıde yuruse kendı basına hıc tutamam herhalde bzımkının tek basına cesaretı yok ılla destek alcak bı yerden zaten hıc emeklemedı anca poposunun ustunde gıdıyo cok merk edıyorum ne zaman yurucek aslında cok hareketlı koltuktan tuttummu resmen kosuyo ama elllerını bıraktırdıgımda malesef adım bıle atmıyo pat ustume dusuyogecen sadece 2 adım attı bıraktı dahada yapmadı

cok saol canimm
böyle güzel seyler yazdiginizda bile insan bi nebze rahatliyo saol tekrardan

canim aynen arda kaan da öyle iste 1 ayi belki gecmisdr emeklmeye basliyali
ama koltuklardan tutunup yürüyo veya bi yere tutunup yürüyo ama tek basina cikk korkuyo bende zorlamiyorum zamani daha gelmedi demekki
bu arada arda kaanda disari ciinca veya evdeyken iniyo kucagimdan ellrimizi tutuyo gell gell diyo kosuyo resmen ozamnda ama elini birak pat popisinin üstüne

benim kızım 3 haftadır yürüyor ayakkabı giydirmiyorum daha kolay alışsırlarmış yürümeye ama artık giydirsemmi diyorum,
bide kızımın ayakları tombul şekil alsın giydir ayakkabı diyenler var ,baktım bulamadım her ayakkabı olmuyor şimdi bide uygun ayakkabı arıcam

şehnaz canım üzülme her çocuğun gelişimi farklı..sebinki geç yürüyor diye daha az sağlıksız anlamına gelmiyor bu..
benim arkadaşın çocuğu 16 aylıkken yürüdü..nasıl üzüldü ozamana kadar görsen..geç te konuştu..ama şimdi hem konuşuyor hem yürüyor hiç bi eksiği yok yaşıtlarından..zehir gibide zeki çocuk..

benim kızda 7 aylıkken emeklemeye başladı.
7.5 ta tutunup dikildi
8 de sıralamaya başladı..
herkes çok erken yürüdedi..ilk arabam da kullan dı ama nafile..11 aylıkken adım atmaya başladı üstüne de çok bişey koymadı.1 yaşını geçti hala kendi başına yürümüyor..10 adım anca..

geçenlerde arkadaşım dediki bebklerin 4 gelişim evresi varmış.
fiziki gelişim,dil gelişimi,kilo alma bide beyin gelişimi..
biri gelişirken diğerleri mutlaka duruyormuş..4 ü aynı anda olmuyormuş..
ama biz anneler işte hem yürüsün hem kilo alsın bide üstüne konuşsun ayrıca çok zeki olsun istiyoruz aynı anda.

ohcanımadeysin ne güzel açıklamışsın.bende2009 temmuz annesiyim.doktorum yürüteç önermedi.ama evde hiç bir iş yapamıyorum.yanından bir saniye ayrılsam kıyameti koparıyor.çok kararsız kaldım.sizler YÜRÜTEÇ KULLANDINIZ MI?ZARARI VAR MI?

bizimki yürümek ne kelime evi talan etmeye başladı artık emeklemeyide bıraktı heryere yürümek istiyor biz başladık yürümeye şubat ortası gibiydi yaşına girmemişti daha ama kızlar var yaa yürüdümü daha zor işler hiçbirşey yaptırmıyor sen nereye o oraya

ne demek şehnazcım sende saol canım....

bizler "ohcanımadeysin"in (isminide bilsem daha iyi olcak sanırım bölede bi garip oldu :)))) dediği gibi herşey aynı anda olsun istiyoruz ve de doyumsusuz:))) meriç doğdu acaba ne zaman döncek dedim, sonra ne zaman agu diycek ddedim, ne zaman oturcak dedim, ne zaman dişi çıkacak dedim, ne zaman emekliycek dedim.... ne zaman yürüyecek dedim dedim de dedim.. hiç biri kesmiyor çocuklarımızla ilgili bayılıyoruz çünkü onların bu hallerine... şimdide acaba ne konuşur ki diyorum eşimde yuhh artık dedi bana haklı olarak... akışına bırakmak lazım sanırım, her şeyin bir zamanı oluyor işte... ardacım benim tatlı fındığımda yakın zamanda yürür inşallah sağlıkla sıhhatle... ve tüm diğer yürümeye başlamayan bebeklerimizde...

meriç şu anda fırtına gibi esiyor evde inanın bi kaç adımdan sonra çorap söküğü gibi geliyor...

aysbar cım ben kullandım yürüteç ve memnun kalmıştım meriçin bindiği dönemlerde ama şu anda meriç içine deilde kenarındaki yükseltilere tutunup dışardan bindiği için :))) biraz tehlike arzediyor :))))

damlacım evet canım yürüme evresi dönüm noktası gibi eskiden bebekler bizim arkamızdan emekliyordu şimdi biz onların arkasından koşturuyoruz canım...
Allah herkese yaşatsın böle mutlulukları çok güzel çünkü....

kesinlikle meralcim katılıyorum tarifsiz bir mutluluk opuyorumnanaktan allah uzun ömürler versin yavrularımıza

benım tembel hala yurumedı yurumeyen bebıs varmı bızımkı gıbı cvp yazın kızlar

nurcugum benımkıde hala yurumuyo ama genetık olabılıyomus bana cektıse ooo 3 ay daha var ben 15 aylıkken yurumusum sudem 3 veya 4 adıma pat dusuyo kendını atıyo beklıyoruz bakalım hayırlısı olsun saglıkları yerındeya er gec yururler

5-6 adm yürüyor kendi kendine değil biz çağırırsak ancak... ama dişi yok.........

neden çıkmadı anne sütü hala alıyo beslenmesi iyi... doktorlar da çıkar diyolar... biliyoruz dişi çıkmayan insan var mı... ama neden çıkmıyto açıklıyamıyolar.

dişsiz bi biz kaldık.....bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…