ya yürümüyo hala((
Kızlar Can'ın son fotoğraflarını ekliyorum. Maaşallah demeyi unutmayın teyzeleri.
Biz de çok hevesliydik hemen yürüsün diye ama böyle de inanın çok zor oluyor. Arabasına kesinlikle binmek istemiyor. Bırak çarşı-pazar gezmeyi, yürüyüşe çıkmak bile benim için imkansız artık. Çünkü ya kucağa gelmek istiyor yada kendi istediği yere gitmeye çalışıyor. Elinden bile tutturmuyor artık sıpa.
Pzt Maltepe Carrefour!a gittik. Alışveriş merkezinde kimseler yoktu,biz de saldım çayıra mevlam kayıra dedik. Kendi kendine gezdi, mağazalara girdi, insanların peşine takıldı. Bizi hiç sallamadı. Sanki atlamış arabaya kendi gelmiş sıpa :)
kızlar kızım ecrin yağmur desteksiz 5-6 adım atıyordu akşam üstü sehpadan koltuğa kendi başına yürüdü3 defa aynısını yaptı çok mutlu oldum( hatta okadar duygulandımki ağladım ) :teytey::teytey: akşamda hep yürümek istedi koltuktan koltuğa koşturup durdu inşallah devam eder yürümeye Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu
cok sevındım darısı kızımın basına
Betülcüğüm yürümeyen Mart bebeklerinden bir siz kaldınız bir de Süheyla sanırım.
bir de biz varız. biz de henüz yürüyemedik :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?