2009 Bebekleri Yürüyor mu?

Tesekkürler kizlar ama dedigim gibi Rüya öylede böylede bi sny kici yerinde durmayan bir cocuk uyku saati-yeme aliskanligi süper ama simarikligina üstüne tanimiyorum :)) o yüzden yürüdü yürümedi her sekilde her tarafi dagitip kiriyor ztn :))

kızlar kızım ecrin yağmur desteksiz 5-6 adım atıyordu akşam üstü sehpadan koltuğa kendi başına yürüdü 3 defa aynısını yaptı çok mutlu oldum( hatta okadar duygulandımki ağladım ) :teytey::teytey: akşamda hep yürümek istedi koltuktan koltuğa koşturup durdu inşallah devam eder yürümeye Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu

kızım yürütece binmiyor yürüğü için sıkılıyor yürütecin tepesine biniyor artık uugn evi süpürüken arkamı bir döndüm yürütecten sehpaya geçmiş sehpada oturuyor şok oldum yalnız bırakamıyorum artık yürütecide kaldırdım çok dikkat etmek lazım artık çooooook...

Kızlar Can'ın son fotoğraflarını ekliyorum. Maaşallah demeyi unutmayın teyzeleri.
Biz de çok hevesliydik hemen yürüsün diye ama böyle de inanın çok zor oluyor. Arabasına kesinlikle binmek istemiyor. Bırak çarşı-pazar gezmeyi, yürüyüşe çıkmak bile benim için imkansız artık. Çünkü ya kucağa gelmek istiyor yada kendi istediği yere gitmeye çalışıyor. Elinden bile tutturmuyor artık sıpa.
Pzt Maltepe Carrefour!a gittik. Alışveriş merkezinde kimseler yoktu,biz de saldım çayıra mevlam kayıra dedik. Kendi kendine gezdi, mağazalara girdi, insanların peşine takıldı. Bizi hiç sallamadı. Sanki atlamış arabaya kendi gelmiş sıpa :)

masallah can'a valla harıka yaa ne guzel geziyo ayy cok guldum kendı basına kımseyı takmıyo bu belli allah nazarlardan saklasın opuyorum can'ı bız henuz boyle yuruyemıyoruz beklıyoruz yurumeye basladık ama hala fazla cesaret yok benım kızımda allah butun bebıslere once salık sıhhat versın

bizde 1.5aydır yürüyoruz yürümeyi bırakın artık yakalambaç oynuyoruz erkek gibi top oynuyo öyle yaramazki nasıl baş edicem ben bu kızla bilmem geçen gün mutfaktaki sandalyeyi lavabonun önüne çekmiş sandalyeye çıkmak için uğraşıyo ordanda hoop lavaboyaeyvahedigeldismile çok yaramaz çoksempatiksalakcinni koltuk tepelerinde geziyo yaaaa ben oğlumda görmedim böyle şeyler:1shok::umursamaz:

bugün delırcektım kızın yuzunden ben mutfaktayken konsolun cekmesınden kalemı al bı guzel bembeyaz koltuklarımı karala ayy mahvoldum ben napcamı bılmıyorum yıkamaya attım ınsallah cıkar bu kadarda olmaz kş yınede kızamadım ama birde hosuna gıtmıs ki kahkaha attı resmen:roflol:

maşallah Can'a darısı başımıza hala yürüyemedi bizim sıpa. canım ayakkabısı da çok rahat görünüyor. yazlık yumuşak tabanlı bir ayakkabı arıyorum. sizinkinin markası, malı nedir acaba?

masallah pek tatlı yerım onu bıcırık

cok sevındım darısı kızımın basına

Can'ı bayadır göremiyorduk maşallah kocaman olmuş.

Yürümeyen bebeğimiz sanırım çok az kaldı.
Artık onlarda birkaç hafta içinde yürürler sanırım.

can bebeğe maşallah çok şeker ve becerikli.biz hala yürümüyoruz ama bişekilde gezip her yere ulaşıp dağıtıyoruz.çok yoruluyorum çoook

Betülcüğüm yürümeyen Mart bebeklerinden bir siz kaldınız bir de Süheyla sanırım.

kızlaaaar demirde yürümeye başladı iki haftadır yürüyoruz yuppiiiii hatta bugün dışarı çıkardım elinden tuttum yürüdük beraber ne güzel bir duyguymuş yaaa oğlumla yürümek allah herkese nasip etsin kızlaaar:))))))))

Amin canım..
Mayıs ayı sonunda ızmir e gelmeyi düşünüyorum 1 hafta kadar. Buluşturalım oğluşları yürüsünler beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…