evet düşüyolar ama düştüklerinde bişey olmadğnı anlayınca tekrar yürümeye gayret ediyoolar...biz düştüğünde hiç müdahele etmeyip güldük kendi toparlayıp kalktı daha bi hırslandı...Önünde deniz olur derler ya ondan korkuyo bacak kaslarıyla falan alakası yok canm takılma
Meltemcim tam düşecekken bende babasıda tutuyoruz düşüpte kafasını falan biryere vurmasın diye . Acaba düşerken hiç tutmamakmı gerekiyor
Süheyla'cım yürür yakın zamanda hiç sıkma canını.... zaten erken yürümemesi daha iii çocuk nerde düşeceğini daha ii düşünebiliyo hem kemikleri daha gelişmiş oluyoboshayallersmile
tatlım mümkünse halı üzerindeyse, etrafında düştüğü zaman ciddi hasar verecek bir şey yoksa bırak düşsün, düştüğü zamanda ne çok gül ne de çok ağlarca bir teki ver.
çok güldüğünde bu sefer de sen gülesin diye bırakıyolarmış kendilerini,
çok önemli bişiymiş gibi davrandığında ise neler olduğu aşikar.
benim kzım koşmaya başladı ama mesela geç emeklemişti, sonrada emeklemekten yürümeye geçmek istememişti.
onu heyecanlandırmaya çalışmıştım bende, hatta buradan bi arkadaşdan okuduğumu bizim eve uyarlamıştım. sevdiği oyuncağı ileri bir yere koydum, babasıyla odanın iki ucuna yerleşip birbirimize iteledik, (hadi anneye koş hadi şimdi babaya falan)
birde baktıkki yürüyo. önce iki adım, sonra odanın içinde yürümece, hızlı gidemeyeceğini anlayınca tekrar emekleme :)
bunların hepsi süreç ve bu süreçler çook tatlı. kaslarla ilgili bir problem olduğunu hiç sanmam, muhakkak anlardınız böyle bir sorunu. sadece keyfini çıkarın, yakında koşacak inanın :) durduramayacaksınız :)
Evet , dün basladi yürümeye ... düser kalkar bir kul gibi hicte yilmiyor ama :)) bizim sevindigimizi gördükce o daha bi seviniyor...
Evet , dün basladi yürümeye ... düser kalkar bir kul gibi hicte yilmiyor ama :)) bizim sevindigimizi gördükce o daha bi seviniyor...[/QUOTE
gözünaydın sende bizim gibi bol bol peşinde koşarsın artık
yürümenin zevkini tatmış yılmadan devam eder artık,nisa yürümeye ilk basladığında ben alkış yapıyordum aferin falan diyordum hoşuna gidiyordu tekrar kalkıp yürüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?