2009 Bebekleri Yürüyor mu?

benim kız bugün baya yürümeye başladı ben safta yürüyor diye çocuğu ayakta bırakıp bagajdan bişeyleer almak için arkamı döndüm düştü çok üzüldümm..

Süheyla'cım yürür yakın zamanda hiç sıkma canını.... zaten erken yürümemesi daha iii çocuk nerde düşeceğini daha ii düşünebiliyo hem kemikleri daha gelişmiş oluyoboshayallersmile

Kızlar geliba Ecrinyağmur tek başına yürümeye korkuyor sıralıyor tek elinden tutunca yürüyor tişörtünün arka kısmından tutunca yürüyor hatta koşuyor ama ellerini bırakınca en fazla4-5 adım atıyor düşeceğini anlayınca hemen gözlerini kapatıyor .desteksiz kendi başına nezaman yürür acaba bacak kaslarını güçlendirmek için birşeylermi yapmalı ?sizler bu konuda birşeyler yaptınızmı?

evet düşüyolar ama düştüklerinde bişey olmadğnı anlayınca tekrar yürümeye gayret ediyoolar...biz düştüğünde hiç müdahele etmeyip güldük kendi toparlayıp kalktı daha bi hırslandı...Önünde deniz olur derler ya ondan korkuyo bacak kaslarıyla falan alakası yok canm takılma

Meltemcim tam düşecekken bende babasıda tutuyoruz düşüpte kafasını falan biryere vurmasın diye . Acaba düşerken hiç tutmamakmı gerekiyor

Meltemcim tam düşecekken bende babasıda tutuyoruz düşüpte kafasını falan biryere vurmasın diye . Acaba düşerken hiç tutmamakmı gerekiyor

tatlım mümkünse halı üzerindeyse, etrafında düştüğü zaman ciddi hasar verecek bir şey yoksa bırak düşsün, düştüğü zamanda ne çok gül ne de çok ağlarca bir teki ver.
çok güldüğünde bu sefer de sen gülesin diye bırakıyolarmış kendilerini,
çok önemli bişiymiş gibi davrandığında ise neler olduğu aşikar.
benim kzım koşmaya başladı ama mesela geç emeklemişti, sonrada emeklemekten yürümeye geçmek istememişti.
onu heyecanlandırmaya çalışmıştım bende, hatta buradan bi arkadaşdan okuduğumu bizim eve uyarlamıştım. sevdiği oyuncağı ileri bir yere koydum, babasıyla odanın iki ucuna yerleşip birbirimize iteledik, (hadi anneye koş hadi şimdi babaya falan)
birde baktıkki yürüyo. önce iki adım, sonra odanın içinde yürümece, hızlı gidemeyeceğini anlayınca tekrar emekleme :)
bunların hepsi süreç ve bu süreçler çook tatlı. kaslarla ilgili bir problem olduğunu hiç sanmam, muhakkak anlardınız böyle bir sorunu. sadece keyfini çıkarın, yakında koşacak inanın :) durduramayacaksınız :)

Süheyla'cım yürür yakın zamanda hiç sıkma canını.... zaten erken yürümemesi daha iii çocuk nerde düşeceğini daha ii düşünebiliyo hem kemikleri daha gelişmiş oluyoboshayallersmile

beni teselli ediyorsun biloooorum gamyoncuiremsu

canım birde dediğin gibi deneyeyim düşerken tutmayayım belki işe yarar. kızım hiç emeklemedi yüz üstü durunca poposunu kaldıramıyor :)) babamızla beraber sizin yaptığınız gibi sevdiği oyuncaklara doğru yürümesine çalıştık çabalıyor hevesleniyor ama enfazla 5 adım gidiyor yinede maşallah. bacak kaslarında bir sorun olduğunu zannetmiyorum Allaha şükür sağlıklı . internette araştırırken bacak kasları güçlenirse çabuk yürür diye okumuştum bu yüzden fikir almak istedim ayrıca sabırlı olmalıyım nasıl olsa yürüyecek diyorum ama bir taraftanda yürüse artık diyede heveslenıyorum :)) benim yaşadığım bu süreç kızımınkinden daha zor gibi :))))

Kizlar 17.aya kadar yürümemeleri normalmis ondan sonra yürümemeleri bir problemmis daha var yani önümüzde hihih ... Meraklanmayin (diyene bak) ...

nisa artık heryere tırmanmaya basladı görümceme gittik dün orda küçük sandelye vardı onun üsütne çıktı oturcak sandım ama ayağa kalktı oturtturdum inip tekrar kendi bindi ve ayağa kalktı öyle durcakmış
şimdi en tehlike zamanlarıymış hep peşindeyim oyuzden...

Evet , dün basladi yürümeye ... düser kalkar bir kul gibi hicte yilmiyor ama :)) bizim sevindigimizi gördükce o daha bi seviniyor...

Evet , dün basladi yürümeye ... düser kalkar bir kul gibi hicte yilmiyor ama :)) bizim sevindigimizi gördükce o daha bi seviniyor...

canım gözün aydın maşallah kuzuna .darısı benimkine ,inşallah kızımda desteksiz yürüyecek beklemedeyim CADIARZUCADIARZU

Kızlar merak etmeyın yuruyecekler sonrada bır otursa dıye gozune bakacaksınız benım suan yıgıte baktıgım gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…