2009 bebişlerinin doğum günü çekilişi

ayyy özlem derinin cicileri süper yaaa güle güle giyisin küçük hanımefendi.sibel seninde kesene berekt.bu arada cınarınkilerde cok güzel cok yakısmıs kuzuma annesi.oda saglıklı güzel günlerde giysin.seninde kesene bereket sebnemciğim.cok zevklisin yeşile bayılırım.

sibel canım bende perşembe gönderdim yarın ankaraya a gidiyoruz alınca bana haber verirsen sevinirim bitanem.

buraya foto eklerim gelince canım.Muhtemelen pazartesi bende olur.
Teşekkür ederiz.
ıyi yolculuklar.

Son düzenleme:
anam küçüğü güzel zatide büyük oğlanda çok yakışıklı maşallah
benim oğluşumda büyürde abisi gibi yakışıklı olur inşallah
bide masum masum bakmış koca adam

cok sevındım semracım begendıgınıze cokta yakısmıs buyuk oglunda cok yakısıklı hanı soylemeden edemedım .ıyı gunlerde kullansınlar. ısın en gusel kısmı bu ıste.cok mutlu oldum gercekten.
aylıncım bende eklıcem cnm en kısa zamnda makıneyı halledelımde cekıp loyucam resımlerını aldıgın cıcılerın:)

anam küçüğü güzel zatide büyük oğlanda çok yakışıklı maşallah
benim oğluşumda büyürde abisi gibi yakışıklı olur inşallah
bide masum masum bakmış koca adam

amiiiiiiiiiin canım inşşallah..zaten belli yakışıklı olacağıda....hem yakışıklı olur hemide abii olur yane....bu devirde bi kardeş şart çocuklara..
iltifatlar içinde teşekkürler...

Semracıgım ıyı gunlerde gıysın kuzucukların..cıgdemcıgım kesene bereket.
Semra ya ne guzel 2 cocuk ıŞını halletmıŞsın ...ben daha 2. Yapıcam ...yaŞ kemale erdı ...off offfff...egıtımdı ıŞtı karıyerdı derken..yıllar su gıbı akıyor erken evlenenmenın en guzel yanı bu olsa gerek ...hayırlısı..

Hediyelerimiz geldi.Çok teşekkür ederim Dilekçim.Allah kesene bol bereket versin.

bu oğluşumun cicileri

bunlarda benim :)))

Son düzenleme:
iyi günlerde kullan sibelcim
mutlu mutlu giysin inaşallah

pek fazla kimse kalmadı galiba almayan

sibel canım güle güle kullanın beğendiğinize sevindim bizim hediyelerimiz de geldi bende zuhalciğime teşekkür ederim

herkez gördüğüne ve okuduğuna göre silibilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
...............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
cnmmmmmm işte bu işinde şeyini cıkardılarr.yapcak bişy yokk iyiki baslattık hediye işiniii.sonra da yaranamadık.yalancı dolancı oldukkkkkkkkk.her şeyde hediyeleşince böle olur işteeee

bencede selma haklısın
ama benim adıma bu sondu
birbirimizi kırmamak adına bidaha yapılmaması niyetindeyim
hiç değilse arkadaşlıklar bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…