2009 bebişlerinin doğum günü çekilişi

kızlar rica ediyorum konuyu kapatalım...bakın özlem arkadaşımız göz yaşı döküyor..değer mi şu 3 günlük dünyada...sizlerden tekrar rica ediyorum bu mevzu ile iligli lütfen yorum yapmayalım..çünkü konuyu kitlersem diğer arkadaşlar daha hediyelerini paylaşmadılar bizlerle...haksızlık olacak...ay valla çok çokkk üzüldüm...konu kapandı kızlar...havamız dağılsın biraz...hadi bakalım yeni gelen hediyeleri sabırsızlıkla bekliyoruz....çido kız dur devlet malı sakın zarar vermeyesin alırlar içeri:)))

Sibelcim hediyen gelmiş çok teşekkürler kesenize bereket ben sana annemlerin adresini vermiştim bazen hava kötüyken bizim eve araçlar çıkarken zorlanıyor vs.Bugün gelmiş kız kardeşim heber verdi o çok beğenmiş eminim ben bayılırım .Yarın gidicem annemlere akşama fotolarımızı ekleriz .Tekrar teşekkürler canım.
Aylin Ptt hala devlet malımı ki onuda satmadıkmı ?

hay allah ya böyle güzel bir olayın böyle yanlış anlaşılmalara sebep olması ve farklı yanlara çekilmesi çok kötü olmuş
üzüldüm ama aylinin isteği üzerine yorum yapmayacağım
fakat yine de böyle bir sıkıntı bile olsa bunun taraflar arasında özel mesaj olarak paylaşılması daha uygun olurdu diye düşünüyorum

şebnemcim hiç dert etme canım erken geç fark etmez
önemli olan gönüller kırılmasın

özlemcim şaşırdım valla ben yarından önce gideceğini hiç düşünmemiştim :O
iyi günlerde kullansın fıstığım

sunsetin sevcanın hediyesi ulaştı elimize mesajımda da belirttiğim gibi hediyen çok güzel kesene bereket emegine sağlık zeynebime çok yakışacağını düşünüyorum

aylinin ricası üzerine yorum yapmıyorum yalnız şunu söylemek istiyorum yazı dilinde insan istediğini istediği gibi anlatamıyabiliyor yanlış anlaşmalar olabiliyor bazen

Resim yükleme konusunda çok beceriksizim..Ama sonunda oldu..Diger resimleride ekliycem ama sitede hata var sanırım..

Hülya teyzesi oğluma çok yakıştı cicileri..Tekrar teşekkür ederiz..

Son düzenleme:
şebnemcim ya küçükmü geldi cicileri oğluma.tühh ya özellikle bide 86cm alt sınırı 1-2 yaş diye aldım sen boyu 80 diyince.efeyle kıyasladım bizimki kaybolur içinde
ama bende yerimm o göbişiii ham hammm

Hayır cnm çok güzel,tam oldu..

Ama benim oğluş biraz göbüşlü..Düğmesini geri aldıkmı sorun kalmaz...

sebnem canım cok güzel cok yakısmıs oglusuna maşallah.iyi günlerde giyisin ..güle güle kullanın.hülyacım seninde kesene bereket hayatım.

ÖZLEM sende ekle resimlerini dün geldi demiştin ya ondan dedim
SEVİLAY sende ekle resimleri hadi kızlar alanlar eklesin lütfen

Emekbebek,
Nestle,
Duru...

Teşekkür ederiz..Bende çok yakıştırdım oğluma..Tam erkek oldu...

Hatta şunuda söyliyim eşimle önce bu çekiliş konusunda biraz atıştık..İnternetten bu tarz şeyler yapmama kızdı,aslında böyle bi tepki vereceğini düşünmemiştim...Çünkü alışveriş merkezinde buluşacagımız zaman çok anlayışlı davranmıştı..Ama hediyelerimizi ve hülyanın mektubunu okuyunca onunda çok hoşuna gitti..Buda beni daha çok sevindirdi...

Hayır cnm çok güzel,tam oldu..

Ama benim oğluş biraz göbüşlü..Düğmesini geri aldıkmı sorun kalmaz...

ay canım benim iyi bari en azından 1-2 kez giysin kuzucuk.güle güle kullanın hayatım.

tüm teyzelerimizede teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…