2009 bebişlerinin doğum günü çekilişi

hediyeleriniz çok ğüsel kızlar güle güle giyin .yeliz flaş bellek kayıp geçnelrdede yazdım ya ben anca hafta başı arkadaştan alıp eklicem canım en kısa zamanda .bizimkilrde çok ğüsel hele yelizin bana hazırladığı cd mükemmel ötesi bişeydi kzılar sölemeden geçemedim .en güzel doğum günü hediyem oldu saol canım

kızlar hakketen çok güzel bir cd oldu ben çok beğendim
ama üzgünümki sevilay paylaşmıcak (((((((

Sibelcim hediyelerini aldık annemden çok çok çok güzel kesenize bereket şapka falan süper durdu .Hatırlarmıısn arnavut kaldırımları diye bir şarkı vardı orda afacan bir çocuk vardı aynı ona benzedi Derin çok sevimli oldu .Ama yanımızda makina yoktu bugün hemen çektim resimlerini en kısa zamanda ciciler bölümüne üzerindeyken ekliyicem .Bende kolye için çok teşekkür ederim allah hepimizi nazarlardan korusun çok çok çok öpüyorum Çınarı ve seni
[/URL][/IMG]

Unutmuşum yazmayı gömlek çok orjinal süpermiş bayıldım valla kimin aklına geldiyse bu fikir tebrik ve takdir etmek lazım...

Çok güzelmiş Derinin cicileri.Güle güle giyinsin..

Bi kızım olsada bende giydirsem şöyle bi ... :CüvCüv:

benneyaptımki

çiğdem ciğim.
geldi şimdi hayatım çok ciciler.çok beğendim ..öpüyoruz seni eline sağlık kesene bereket tatlım..ayrıca büyük oğluma aldığında ona bugün tamda karne hediyesi oldu...ve üzerine tam oldu ....deniz uyuyo şimdi giydirip çekicem resimlerini öyle koyaram.....teşekkür ederiz canım...

Derin in cicilerıne bayıldımm. cok tatlılar.gule gule gıysın. kız anaları cok sanslısınız bılesınızz:)))

özlemciğim beğendiğinize sevindim canım
güle güle giysin derinim

ben de kız bebişe kıyafet alma hevesimi almaya çalıştım az da olsa :)

o gömleklerden biz de çınara almıştık
hatırlarsanız mevlüt kıyafeti olarak kot - kapşonlu yelek falan giydirmiştik ya onun içine giydirmek için
çok rahat oluyor ve düzgün duruyor alttan çıt çıtlı olduğundan

şebnemcim bizim hediyelerimiz de bugün geldi az önce resimlerini çektim birazdan yükleyeceğim

sanki aklımı okumuşsun canım
daha geçen gün çınarın hiç yeşil bişeyleri yok deyip babaannesine süveter örün bari demiştim :))
pantalonumuz ayrı bir şık
kemere desen bittim
benim hiç aklıma gelmemiş şimdiye kadar almak
ayrıca ayarlanabilir olması da harika uzun süre kullanabiliriz

çok teşekkür ediyoruz canım
çınardan kaan talhaya ve şebnem teyzesine kocaman öpücük
yalnız baştan uyarıyorum biraz fazla sulu öpüyoruz :))

bizim fırlama makineyi görünce üzerimize atlayıp elimizden almaya uğraştığı için pek pozunu yakalayamadık (
allah ne verdiyse bastık deklanşöre P

Canım begenmene sevindim ..Güle güle giyinsin inşallah..

Pantolonunu bende çok begendim..oğluma da aldım ama başka bi rengini: )

Daha güzellerini almak isterdim ama elimden bu kadarı geldi..

Bizde öpüyoruz çınarı ve seni,Çınar sulu da olsa öpüyo bizim bacaksız onuda yapamıyo

:1hug:

Bu arada yeşil de çok yakışmış kuzuma..

Bundan sonra bol bol giydir yeşil annesi opuyorumnanaktan

valla bence de şebnemcim
zaten saçlar falan da açık renk kumral olunca tamamladı
yeşil yeşil diye tutturmam boşuna değilmiş ispatlandı :))

sibelcim,şebnemcim kesenize bereket..derininde çınarında cicileri harikaaa.çok zevkli seçimler.güle güle giysin kuzucuklar.

ay bu oglan cok yakısıklı sibelcim ya maşallah allah nazarlardan saklasın.bi de varya cok akıllı duruyoo

Sebnem kesenize bereket .Tam bücürük olmuş hakikatten bak birde yakınıyorsunuz erkek bebek anneleri ne güzel şeyler var size göre de .Allahım yarabbim kemeride var süper ya süper

sağolun kızlar
valla selmacım benim gözüm korkuyor
şimdiden beyimiz bizi parmağında oynatmaya çalışıyor
sonrasında ne olacak bilmiyorum :)

resimde arkada tvde görüntü dikkatinizi çekmiştir
gündüzleri klasik akvaryum görüntüsü oluyordu akşam saatlerinde bu görüntüye döndürmüşler -yanan odunlar - benim haberim yoktu
ben tv ye bakmıyordum çınar geldi bana üff üff yapıyor ( pastasının mumlarını üflesin diye öğretmiştik )
bir baktım tvyi gösteriyor balıklar gitmiş ateş-odunlar gelmiş
şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…