2009 bebişlerinin doğum günü çekilişi

katılıyorum tatlım.ayrıca şunu belirteyim benim oğlumda ayağında pek aykkabı tutmuyor malesef:bbo:

kızlar biz cekilişi yaptık çünkü aksam eşim evde pc yi acmıyorum eşim evde olunca.listeyi yazıyorum hemen.bu arada cekilişi msn de görüntülü canlı olarak yelizle birlikte yaptık.

1-) _duru_24/ranuna
2-) denizlerprensi/ibşa
3-) nestle76/cgdmabky
4-) ranuna/emirhan26
5-) ssaslan/derinzlm
6-) derinzlm/sunset
7-) emekbebek/hayaletorko
symslow/dilekyazar
9-) emirhan26/emekbebek
10-) hayaletorko/nestle26
11-) vidi/asimai
12-) dilekyazar/s.ozozel
13-) s.ozozel/vidi
14-) sunset/symslow
15-) ibşa/_duru_24
16-) asimai/ssaslan
17-) cgdmabky/denizlerprensi

Son düzenleme:
arkadaslar ((ssaslan(çınar)) dogum günü 09 ocak.asimai sanırım sen alıyorsun haberin olsun canım.
diğer dogum günleri 28 ocakta baslıyor yani biz ikinci sırayla takip ediyoruz:)))
18 ocak 2010 pazartesi kargoya verelim hep birlikte....herkes aynı anda verir herkesin aynı anda eline gecer.vee aynı anda fotoları ekleriz.yani 2 haftamız var alısveriş yapmak için.zaman uzun rahat rahat yaparız.
sizce uygun mu?
bazı arkadaslar tamam demiş bazıları henüz bişey dememiş.

Ben yarın almaya çalışıcam çınarın hediyesini..

Umarım eşimin bi işi çıkmaz da d.gününde çınar bebeğin hediyesi elinde olur

aaa çekiliş yapılmış bile çok sevindin heycanlandım 2 hafta uzun bile geldi bana bu heycanla..
12-18 ay yaqzmıştım ama kıyafte görede değişiyo 2 yaş alıyorum genelde aslında 18 24 olsa daha iyi olur küçük gelirse çok üzülürüm

hayırlı olsun çekilişimizzz:)))
bana uyar tarih 2 hafta içinde hallederiz sanırım

ama bu güzel kızın doğum günü tarihi yok..bedeni yok..annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çabuk yaz bakimmmmmmmm

ayyy banada editörümüz çıkmş bende çınarıma alım nestlecim adresini zaten bende var oyun grubu için atmıştın ama çınarın beden bilgilerinide gönderirsin özelden

bende emirhana çıkmışım ama tanımıyom arkadaşı hayırlı olsun
banada sevilaycım çıkmışşşşşş

banada samsunlu hemşerim İBŞA çıkmış..face den haberleşiriz canım adresini falan...
bide hangi renk yakışıyo yada yakışmıyo mesela benim oğluma yeşil renk iç gitmiyo...

vaaayyy kızlar çok hızlısınızz maşallah

bu arada ben geç kalmış olabilirim ama yine de yazayım 12-18 ve sanırım artık 22numara olur ayak numaramız

aylincim yanlış hatırlamıyorsam 9 şubattı didonunki
çınarın 1. ay kontrolüne gittiğimiz gün çidoyu görmeye uğramıştık

hayırlı olsun çekilişimiz kızlar bana uyar belirlenen tarih kargoya vermek için ben dilek yazara alacağım sunset te bana değil mi emelcim yanlışlık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…