2009 bebişlerinin doğum günü çekilişi

zuhal di adın sanırım ben hediyeni bugün aldım bilekaydirigubbakcemile3 bi ara adres bilgilerini gönderirsin canım herkesle aynı tarihte göndericez sanırım

Canım dün dışarı çıkana kadar baktım beden ölçüsünü yazdınmı diye ama yazmamıştın..bende bi sorun olmasın diye almadım..inş h.içi almaya çalışıcam bide adresini mesaj atarsan sevinirim

Emelcigim erdem derine hediye alıcak ne kadar hoş...kız cocugunada daha zevkli alısveriş yapılır...18 ocakta kargoya verılecekse bana adresini ver tatlım...msnden

anam cekılıs olmus bıle hafta sonu yoktum sımdı gordum
denızlerprensı cıkmıs bana
bende edıtorumuze cıkmısım
denızlerprensı adını bılmıorum canım adresını ozelden yazarmısın bana bıde bedenı ayak nosu hangı renklerı seversınız bıde doğum gunumuz tabıı
ben eskısı kdr sık gıremıorumm takıp etmem zor oluo o yuzden

bızım bedenımız 12 ay
ayak nosu da 18

canım .adım semra ..........ayak no...garanti olsun die 22 ..biraz etli ayağımız...12 /18 ay beden ölçümüz...bide yeşil renk dışında ne renk olursa olsun...yeşil pek yakışmıyo...adreside özelden atarım canım...

kızlar ben çekilişi anlamamıştım benide yaza bilirmisiniz
canım çekiliş yapıldı çok üzgünüm.sen yenimi katıldın aramıza ilk defa karsılasıyorum seninle.artık bidahakine kısmetse.

Son düzenleme:
ranunacığım Derin'de senin meleğine alıcak çok sevindim.canım özelime adresini adını telefonunu yazarmısın.

Ay bu sayfayı atlamışım .herbirine cevap yazdım burasını unutmuşum kusura bakmayın .Sunseet canım ben adını unuttum senin ay düşün düşün yok canım gönderirmisin adresini .
Kızlar aynı gün mü verilecek kargoya hediyeler birde kıyafet almak zorunlumu malum pek takip edemedim sayfayı ben herkes beden falan yazmışta ben bugün aldım hediyemizi gerçi ama eğer öyleyse ilave yapmam gerekicek :)))

Sevcan sevcan hatırladım adını yuppiiiiiii ....Göndereyimmi hediyeni 18 ini beklemeden :)))

özlem yeni gördüm yazdığını hediyenin ilavesi artısı mı olur sende sen gönlünden geçeni almışsın yeter canım özelden yazarım adresimi

kızlar hediyeleri 15 gün sonra gönderelim demişsiniz ama biz 15 tatilde burada değiliz ondan dolayı biran önce göndersek ben önümüzdeki hafta sonu göndermeyi düşünüyorum.

emirhan paşam bi tane mesajınızı aldım bende cevap yazım gelmedimi

Dilek ve diğer kızlar o zaman o tarihte olmayacak olanlar göndersin hediyeleri ama yayınlama tarihi doğum günü geldikçe olsun dayanabilirsek tabii yada 18 inde gönderilecek ya hediyeler 20 sinde de yayınlayalım gelenleri oki doki

özlemcim sen de müsait bir zamanında adres bilgilerini ister burdan ister faceten falan atabilirsin canım
doğumgünü telaşını atlatır atlatmaz derinciğimin hediyesiyle ilgileneceğim :)

özlem banada uyar öyle çünkü bende zeynep in hediyesini hazırladım ama adresi yok hala girmedi daha sanırım eğer gönderilcekse adresini veriri vermez gönderirim bende beklemesinin bi anlamı yok bende ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…