vaaayyy kızlar çok hızlısınızz maşallah
bu arada ben geç kalmış olabilirim ama yine de yazayım 12-18 ve sanırım artık 22numara olur ayak numaramız
aylincim yanlış hatırlamıyorsam 9 şubattı didonunki
çınarın 1. ay kontrolüne gittiğimiz gün çidoyu görmeye uğramıştık
kızlar ben çekilişi anlamamıştım benide yaza bilirmisiniz
canım çekiliş yapıldı çok üzgünüm.sen yenimi katıldın aramıza ilk defa karsılasıyorum seninle.artık bidahakine kısmetse.kızlar ben çekilişi anlamamıştım benide yaza bilirmisiniz
Emelcigim erdem derine hediye alıcak ne kadar hoş...kız cocugunada daha zevkli alısveriş yapılır...18 ocakta kargoya verılecekse bana adresini ver tatlım...msnden
evet hayatım erdem arkadası alıcak meleğime bende cok sevindim memnun oldum.canım bende hep dedim insallah bende bir kız bebeğe alırım diye öylede oldu ranunaya alıyorum bende onunda kızı var.çünkü erkek cocuklara cok zor hediye almak cesit daha az aluyor secenek olmuyor pek fazla haliyle zorlanıyoruz.kız cocuklarının cesidi daha cok ve cok sık cici seyler var.canım msn den görüşürüz adres konusunu 18 ocakta kargo tarihimiz daha var yani.öptüm görüşürüz canım....
ranunacığım Derin'de senin meleğine alıcak çok sevindim.canım özelime adresini adını telefonunu yazarmısın.
canım özeline adres ve telefon bilgilerimi yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?